+7 Epic İtemlerin Satılamaması

Jacques

Üye
Dün 20 gündür didinip biriktirdiğim 6 gb ile +7 minotaur alayım dedim ama trade e konulunca itemin takıldığında bir daha satılamayacağını gördüm bu itemleri çok zenginler dışında kimler alabilir ki var mı +7 minoya 7 gb verip sonra onu yeni itemler geldiğinde satmayacak babayiğit itemi almaktanda vazgeçtim böyle +6 ile mi devam edicez hep chara ilave birşey koyamıcaz mı ilerde reaper drobu açıldığında ben o itemi satıp üstüne para koyup silahımı geliştiremiceksem ne manası var bu işin sizler neler düşünüyorsunuz.

Varmı aranızda ben 7 gb verip elime silah, kalkan aldıktan sonra onu bir daha satmam diyebilen?

Özetle charın gelişimi durdu +6 minodan sonra chara en fazla takı koyarsınız ondan sonra yapcak başka birşey yok orta seviye oyuncular için.

Yorumda ki toxic malum kitle için bilale anlatır gibi anlatıyorum;

+7 Mino için 1 ay uğraştın sonunda elde ettin taktın eline sonra napıcaksın daha iyi bir silah için uğraşıcaksın o da ne misal veriyorum +6 reaper fiyatı misal veriyorum 15gb ben şimdi sıfırdan 15 gb biriktirmek için mi uğraşacağım elimde ki itemi satar arada ki 8 gbyi kasar charımı geliştiririm. Bunu yapamazsam ben üst item için uğraşmam ki. Yorumlarda döner ekmekçiler ağlıyor ee adamların char geliştirmek umrunda değil ki döner ekmek çıktı mı siteye satıyorlar sonra burda oyunu oynayanları görüp ağlıyorlar.

Son düzenleme:

skaebneN

Üye
Bu durum oyunun ilk planlanmasından beri böyle Ruh Bağı deniyor. Oyunun bütün süreçlerinde(Alfa - beta) bunun tartışılmasız böyle olacağını söylenmişti. Hatta resmi bilgilendirme bile var şöyle ;

Soulbound (Ruhbağı) Sistemi

Oyundaki bazı eşyalar direkt karakterinize bağlı ve takas edilemez halde olacak. Ancak burada bir detaydan bahsetmemiz lazım. Unique +6, Epic +7 ve Rare +8 eşyalar üzerinize giymeden size bağlanmayacak. Bağlanması için eşyayı üzerinize giymeniz gerekli.

ThEncounteR

Üye
Bu konuyla ilgili bir öneride bulunmuştum ancak dikkate alınır mı bilemiyorum.

Alıntı;
Ek olarak ;

Bağlanan itemler şuan ki sistemde 1 sene gibi uzun bir süre olarak karaktere bağlı kalmakta ve bu süre zarfında daha iyisi elde edilmesi durumunda boşa çıkmakta ve bir nevi gereksizleşmekte. Ek bir seçenek ile bu itemleri belirli bir düşük oran ile örneğin %10 20 30 gibi değişken solo dungeonlardan düşük oranla eldeedilebilecek bir taş yada sc ile çözülebilir hale gelmesi ve başarısız olması halinde ise yok olması daha keyifli olacaktır.

Böylece servera giren yüksek upgrade seviyesine sahip itemlerin bir kısmı bu yöntem ile azalmış olacak ve değeri düşmeyecek, solo farm yapamamaktan şikayetçi olan oyuncular zindandan düşük oranda çıkan bu taş yada sc ile biraz olsun oyun içi para kasma şansı elde edeceklerdir. Ve kimse item değer kaybeder korkusu ile charla birlikte item satmak zorunda kalmayacaktır.

Rimes

Üye
Sitem etmiyorum burası türkiye ben o 7 gb yi çöpe atmam o +7 itemleri almam. Alacak adamında 7 gb umrumda değildir zaten zenginler gene win.
Dünya gezegenine hoş geldin dostum :) Bu senin dediğin şey " yaaa adam Bugatti alıyor ama parası olmayanlar Bugatti alamıyor yaa öffff pfff " demekle aynı :)

mmogod

Üye
Bu işe çözüm getirilmesi lazım ruh bağı falan filan bu oyunlara yemez. Senin ruh bağı dediğin oyunlarda bastığın eşya geçmezse patlamıyo kardeşim.
Bugün git lost arka vs. bak adamın itemi bağlanıyo + bastığın andan itibaren evet ama itemi üste atarken geçmezse de yanmıyo yani.
O adam allem edip kallem edip son seviyeye basabiliyo. Şimdi senin upgrade sistemin zaten buna elvermiyo.
2.si Oyunda bi item aldın diyelim bugünün piyasasından arkadaşın iteminden örnek verelim; +7 Mino aldın 7gb verdin bu mal üstüne zimmetlendi yarın Reaper açıldı.
+7 Reaper almak istedin ama o item 20 gb sende farm yapa yapa 13 gb kastın.
Silahını satıp reaperi almak istiyosun, bu iş nasıl olacak ben +7 itemimi 7gbye verip Reapere geçmek istiyorum.
Bak reele dökmeden oyun içinde hallediyorum işimi yani ama sistem yinede bana çelme takıyor.

Kısacası senin oyununun mentalitesi ruh bağı sistemine izin verecek bir sistem değil, önce bunu kafanıza sokun ondan sonra ruh bağı vs vs diye zırvaları insanlara yedirin.
Upgrade başarısız olduğunda item kayboluyor. Kimse +7 bağlı itemi 8 denemez deneyemez. E satmaya çalışsa satamaz.
Eğri oturup doğru konuşalım item fiyatları fahiş seviyelerde ve kimse Elon Musk değil gidip o itemi sırf ruh bağı var diye 8 e denemez.

- Ruh bağı sistemi upgrade başarısız olması dahilinde eşyanın kaybolmadığı oyunlarda mevcuttur. İyi forumlar dilerim.

mmogod

Üye
Dünya gezegenine hoş geldin dostum :) Bu senin dediğin şey " yaaa adam Bugatti alıyor ama parası olmayanlar Bugatti alamıyor yaa öffff pfff " demekle aynı :)
post malone bile bugatti alıp kullanıp satıyo kardeş sen neyden bahsediyosun. insanlar parayı çöpe atarak zengin olmuyor fakir olduğunu belli etmeseydin :D

Jacques

Üye
Dayı sen ne konuşuyon bugattiyi alan adam bir daha satamazsa o da almaz emin ol kimse enayi değil.

Jacques

Üye
gayet mantıklıı bir sistem diğer türlü isteyenler diğer oyuna gidebilir
Sana mı sorucam nere gideceğimi 10m kasıp tavuk döner parası çıkartınca mutlu olduğun için milletin charına item yapıp oyunu oynaması zoruna gidiyor belli ki ben charımı artık geliştiremiyorum ama senin umrunda değil charını geliştirmekle uğraşmıyor 10m e tavuk ekmeğe koşuyorsun belli ki.

Rimes

Üye
5 iq tavuk dönerciler kanka

al izle belki dünya görüşün açılır tavuk döner yemekten beynin körelmiş. tek bildiği malum oyun olan kardeşim :d
Yazmayayım kalbini kırmayayım diyorum da sen hakettin bunu. Yukarıdaki cümlemde demek istediğim şey şu: Gerçek dünya da bile parası olan adam parası olmayan adamdan HER ANLAMDA daha üstün. Sen daha gerçekte yaşadığın yerde (neresi olduğu hiç farketmez dünyanın öbür ucunda da bu aynı) aradığın adaleti göremez iken bu adaleti oyundan beklemen çok saçma.

Rimes

Üye
olum sen kimsin de kalbimi kırcan daha anlatılmak istenen konuyu anlamıyosun burada mesele üstünlük değil. para verip aldığın itemi bidaha geri satamamak

Bak bak bu adamın dediğine istinaden yazdım ben onu... Ah be siz yokmusunuz siiiz... Niye bir şey anlatıyorum ki ben size...
Sitem etmiyorum burası türkiye ben o 7 gb yi çöpe atmam o +7 itemleri almam. Alacak adamında 7 gb umrumda değildir zaten zenginler gene win.
al 1 saat dinle bunu

mmogod

Üye
Bak bak bu adamın dediğine istinaden yazdım ben onu... Ah be siz yokmusunuz siiiz... Niye bir şey anlatıyorum ki ben size...

al 1 saat dinle bunu
max 20 yasında coluk cocuksun harpyde 5m kasınca satıp yemek yiyon bana ne anlatıyon sen tabi efendim falan :d ben de senin 'yaaa adam Bugatti alıyor ama parası olmayanlar Bugatti alamıyor yaa öffff pfff ' örneğine laf sokuşturdum

Adv3NN

Üye
markete yakında gelir bunu acmak icin riseye ödeme yaparız :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt