+7 Epic İtemlerin Satılamaması

FEROBERTOTV

Üye
Sc ile çözüm sağlanacaktır elbet fakat ne zaman hangi şartlar da getirilir bu sc bilinmez.

Toxic

Üye
Dün 20 gündür didinip biriktirdiğim 6 gb ile +7 minotaur alayım dedim ama trade e konulunca itemin takıldığında bir daha satılamayacağını gördüm bu itemleri çok zenginler dışında kimler alabilir ki var mı +7 minoya 7 gb verip sonra onu yeni itemler geldiğinde satmayacak babayiğit itemi almaktanda vazgeçtim böyle +6 ile mi devam edicez hep chara ilave birşey koyamıcaz mı ilerde reaper drobu açıldığında ben o itemi satıp üstüne para koyup silahımı geliştiremiceksem ne manası var bu işin sizler neler düşünüyorsunuz.

Varmı aranızda ben 7 gb verip elime silah, kalkan aldıktan sonra onu bir daha satmam diyebilen?

Özetle charın gelişimi durdu +6 minodan sonra chara en fazla takı koyarsınız ondan sonra yapcak başka birşey yok orta seviye oyuncular için.

Yorumda ki toxic malum kitle için bilale anlatır gibi anlatıyorum;

+7 Mino için 1 ay uğraştın sonunda elde ettin taktın eline sonra napıcaksın daha iyi bir silah için uğraşıcaksın o da ne misal veriyorum +6 reaper fiyatı misal veriyorum 15gb ben şimdi sıfırdan 15 gb biriktirmek için mi uğraşacağım elimde ki itemi satar arada ki 8 gbyi kasar charımı geliştiririm. Bunu yapamazsam ben üst item için uğraşmam ki. Yorumlarda döner ekmekçiler ağlıyor ee adamların char geliştirmek umrunda değil ki döner ekmek çıktı mı siteye satıyorlar sonra burda oyunu oynayanları görüp ağlıyorlar.
7 gb den almamayı deneyebilirsiniz :) şuan fiyatlar çok uçuk zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt