+1 Şuan quest item nerdeyse tüm rare silahlardan iyi bp için.Paladin
Cursedblade +7 den ??+1 Şuan quest item nerdeyse tüm rare silahlardan iyi bp için.
onunla da kafa kafaya sayılabilir, bence o kadar para vermeye değecek item değil şu metada. Tabi şahsi fikrim, görsellik istersen alabilirsin ya da test edip aradaki minimal damage farkı işine yararsa.Cursedblade +7 den ??
Denemek lazım bi tanıdık bir arkadaş üzerinde birde ortalama bir mob üzerinde skill+r kıyası lazımonunla da kafa kafaya sayılabilir, bence o kadar para vermeye değecek item değil şu metada. Tabi şahsi fikrim, görsellik istersen alabilirsin ya da test edip aradaki minimal damage farkı işine yararsa.
+8 excalibur vardır ama birilerinde kesin ve +8 cursed blade hatta +8 glatiator sword ama +7 ler için diyor olabilirsin denemek gerek hepsinionunla da kafa kafaya sayılabilir, bence o kadar para vermeye değecek item değil şu metada. Tabi şahsi fikrim, görsellik istersen alabilirsin ya da test edip aradaki minimal damage farkı işine yararsa.
Ben kullanıyorum +8 Excalibur (125 Ap 80 Flame). Paladin club'dan 50-100 damage daha fazla vuruyor.+8 excalibur vardır ama birilerinde kesin ve +8 cursed blade hatta +8 glatiator sword ama +7 ler için diyor olabilirsin denemek gerek hepsini
Süper bak bu <3Ben kullanıyorum +8 Excalibur (125 Ap 80 Flame). Paladin club'dan 50-100 damage daha fazla vuruyor.