oyunda "human" diye bir ırk tanımlaması yok ki zaten?
itemlerdeki damage bonusları %90 moblara yönelik oluyor, pvp de geçerliyse warrior priest mage diye belirtilmiş.
barbarian gibi human sınıfındaki mobların varlığından haberdar olan veya iq su 75 üzeri herhangi bir oyuncu bunun pvp odaklı bir bonus olmadığını biliyordu zaten oldukça gereksiz bir serseniş olmuş.
IQ su 200 olan arkadasım hemen çözmüş olayı moderatör de yazınca hemen alevlendi, ama biz malesef karıştırdık biraz.
"Protean" yerine "human" olarak malum oyundan dolayı düşünülmesi gayet doğal olup, bunu karıştıran adamı IQ su düşük olarak değerlendiren "çok zeki" arkadaşımı tebrik ediyorum. Bunu oyunun içinde geçtiğimiz günlerde level 65 oyuncular dahil coğu insana sorduğumda yukarda "Theuprising" nickli arkadaşın yazdığı gibi cevap verdiler. Hatta şöyle bi muhabbet geçti biriyle aramda. Yahu human(protean)'a böyle vuran bir silah varsa onlara haksızlık değil mi vs... diye
Ayrıca War Sycthe'nin Minoya göre neden bu kadar yüksek fiyatta olduğununun en büyük göstergesi bu özelliği insanların karıştırmasıdır. Kim gidip human bazlı mob için yada ufak range için böyle bi fark öder üstelik AP si daha düşükken.
Ayrıca "serseniş" değil serzeniş olarak tanımladığın durum sadece War Scythe için geçerli değil, ben bu tarz kafa karışıklığı yaratabilecek bilgiler için yada yeni gelen insanların rehber aracılığı ile armorları weaponları yada takıları görebilmesi için yazdım.
Bu oyunda KO hiç oynamayanlar insanlar var, birşeyler öğrenebilmesi amaçlı weaponların yada armorların bırakın special bonus özelliğini, normal AP'sine poison Damage'ine kadar gösteren bilgilendirmenin olmasında ne sakınca olabilir.