+7 Rare Item Upgrade

Akroo

Üye
Arkadaşlar 2 gün önce 14 dün 12 bugün 13 adet rogue heavy plate itemini +6 dan +7 e upgrade denedim 1 tane bile +7 olmadı bir tane bile geçmedi,
bu nasıl bir iştir birisi bana açıklayabilir mi okçu açıcam +7 heavy set basmak istedim kendime sadece giden masraf önemli değil ama benim sinirlerim bozuldu geçmiyor ya +7 rare item geçmiyor nasıl olabilir arkadaşlar aklım almıyor şans tamamda bu nasıl bir şanssızlıktır her gün 10 dan fazla denedim yok arkadaş 1 tane geçmedi eşşek gibi uğraş dur başka birşey değil ya bunun % olarak oranı kaç bilen birisi söylesin ya valla acayip sinir etti beni şu küçücük konu para verip alsam zarar etmezdim resmen arkadaş bu ne saçma iş.

CrystalMaidenDota

Üye
Başka çardan bas olabildiğince toplu bas. Dorion kaçta yaktıysan bidaha orda basma farklı kanal dene

CrystalMaidenDota

Üye
Ben de 8fp için uğraşıyorum tek yek 30taneden fazla 7 yaktım toplu bassam belki set geçerdi ordan

machinee

Üye
14 tane +6 kryssten 5 tane +7 geçti 3-4 hafta önce.
seninki bayağı şanssızlık olmuş.
upgrade oranları net olarak açıklanmalı, devlet sırrı gibi saklanması net olarak saçmalık.
kendiniz keşfedin diyorlarda ben +8 unique geçme oranını nasıl kendim keşfedeceğim?
tabi bunun birde arcanalı ve arcanasız seçeneği var.
arcanasız seçeneğini öğrenmek için ciddi ciddi arcanasız +8a unique item mi basacak millet yüzlerce?
tabi daha bunun +9u var ilerde +10u da çıkacak.
artık açıklayın şu oranları yeter

RoXriTe

Üye
14 tane +6 kryssten 5 tane +7 geçti 3-4 hafta önce.
seninki bayağı şanssızlık olmuş.
upgrade oranları net olarak açıklanmalı, devlet sırrı gibi saklanması net olarak saçmalık.
kendiniz keşfedin diyorlarda ben +8 unique geçme oranını nasıl kendim keşfedeceğim?
tabi bunun birde arcanalı ve arcanasız seçeneği var.
arcanasız seçeneğini öğrenmek için ciddi ciddi arcanasız +8a unique item mi basacak millet yüzlerce?
tabi daha bunun +9u var ilerde +10u da çıkacak.
artık açıklayın şu oranları yeter
Yanlış hatırlamıyorsam forumda item basma ile ilgili bir cevap var. Cevapta bir oran koymadık zor çok zor diye belirledik yazıyordu.

Akroo

Üye
kankalar inanın sinirlerim bozuldu dorion 2 4 6 deneyip durdum zaten 1 tane bile geçmez mi ? benim anlam veremediğim yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oranlar niye saklı abi belli olunca ne oluyor yani ben +7'den +8' e geçme oranını bilsem ne olacak oyunda dengeler mi değişecek ?
+6' dan +7'e daha item geçiremiyorken rare itemde bile zorlanıyorken +8 +9 basanları tebrik etmek istiyorum cidden büyük iş başarmışlar.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Başka çardan bas olabildiğince toplu bas. Dorion kaçta yaktıysan bidaha orda basma farklı kanal dene

Hesaptan hesaba, karakterden karaktere değişen bir şey değil eşya yükseltme oranları :)
Herkes için eşit seviyede. Ama şansınızın bu kadar tutmaması üzücü.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt