7 yıllık pc ile girmeye çalışcam bakalım kascakmı oyun

hzljoepr

Üye
Arkadaşlar 7 yıllık pc ile girmeye çalışcam bakalım kascakmı oyun Test etme amaçlı gircem inşallah kasmaz ayarları full low yapcam 1070x720 pixelde oynıcam bakalım inşallah kasmaz
Adsız2.jpg

Son düzenleme:

Rivera

Üye
7 Senelik makinada low ayarlarda bile oynaman çok zor,keza ben oynayamıyorum. Düzeltileceğini umuyorum...

bigHead

Üye
7 senelik pcde unreal 4 ile oyun geliştirebiliyorsan rahat bir şekilde oyunuda oynarsın :)

hzljoepr

Üye
7 Senelik makinada low ayarlarda bile oynaman çok zor,keza ben oynayamıyorum. Düzeltileceğini umuyorum...
deniyecem kardeşim bakalım bi tane adam var oynayan 7 yıllık laptop ile oynuyor.

7 senelik pcde unreal 4 ile oyun geliştirebiliyorsan rahat bir şekilde oyunuda oynarsın :)
7 yıllık laptop ile oynayan var denicem ama o adamın ekran kartı ile benim ekran kartı arasında fark olabilir. yada bu oyunu oynamak için sistemimizi geliştirebiliriz yada yeni bi pc alırız 2 seçenekten birisi.

Maxminor

Üye
Amd fx 6300 işlemcim var 2012 mimari. İşlemci de sıkıntı olcağını sanmıyorum ama ekran kartıkın güncel olması lazım diye tahmin ediyorum

Asgardia35

Üye
Benim bilgisayarım da 6 yıllık monster laptop özelikler medium yaptım aralıklı donmalar oluyor fakat gayet oynatıyor. Tam sürümde sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt