+7 Arch sword +8 Set ve travellers setli bir bp'm var fakat saatlik farm 3m 4m anca buluyor . Dvde zaten assaslar sayesinde farm atmak imkansız olduğu için sizlerin farm attığı önerebileceği slotları merak ediyorum yayıncılara baktığımda her yer 4 4 lük 3 4m farma süper diyolar . fakat günün sonunda pot masrafını cıktıgında saatte eline 2.5 m ile 2m arası bir para kalıyor saatte alınan bu parayla item dizmek nasıl mümkün olacak . kaldı ki solo farm yapılan slotların epic drobu da cok bir para etmediğinden nereye yöneleceğimi bilemedim ve bir tıkanma evresi yaşıyorum şuan iyice sıkılmaya başladım bu durumdan .
Gb 500 liraya yaklaştı. 2-3 m gibi getiriler normal. Dv'de de getiri aşagı yukarı bu kadar değil mi? Bir sürü risk alıp 2 saatlik farmın 1 saati ölmek ve slota geri yürümekle geçiyor. Kestigin sürede de 1 tane golden snake kıtlarsan ne ala, bunu tek yapma ihtimalin de gerçekten düşük. Kişi başı saatte 2.5 m kaliyor yine. Haggardda lizarman kesebilirsin. 1 saatte birkac m'lik çöp ve bir iki epic up alırsın. Standart dışı bir tavsiye istiyorsan: yanına sağlam bir warrior al, ikiniz grim reaper dönün. 1-2 saatte bir hatred blade atıyor. 20m değerinde. Böylece kişi başı 5 ila 10 m kasmıs olursunuz. Tabi düşerse...
Dedigim gibi, kasmak o kadar kolay olsaydı gb 500 liraya çıkmazdı. Ek olarak aynı lizardman slotunu seri çift slot dönebilirsen kazancını 5-6m 'e yükseltirsin ama bunun için +8 arch 9 leather set gibi sağlam itemlere sahip olman gerekir.