70 CAP Gelmeli Mi?

morganlefay

Üye
70 sonrası patch in skilleri, güç dengesi, planlaması vs yapılmadan 70 patch gelmemeli bence. 70 patch gelecek 2 hafta sonra çoğunluk 70 olacak sonra yine yapacak şey kalmadı muhabbetleri dönecek

Hedvein

Üye
70 sonrası patch in skilleri, güç dengesi, planlaması vs yapılmadan 70 patch gelmemeli bence. 70 patch gelecek 2 hafta sonra çoğunluk 70 olacak sonra yine yapacak şey kalmadı muhabbetleri dönecek
ben sadece şuna güveniyorum: yönetim ''biz 70e göre planlamıştık sonradan 65 düşürülünce dengelemede biraz sorun oldu'' demişti. Tek güvencem bu, 70e geçiş olduğunda sorunlu bir oynanış olacağını sanmıyorum, yine de belli olmaz tabi.
Acelesi yok zaten ya sadece insanların fikirlerini duymak istedim.

Alkoer

Üye
Alpha- beta bütün test aşaması 70lv e göre yapıldı malum.

Sizin düşündüğünüzün aksine 65lv e göre planlama yapılmadığı için şuan oyun dengesiz durumda.

Birçok arkadaş 70lv de kullanılmayacak item ve skilleri test edip şikayetçi oluyor.

abuzer

Üye
gelmeli. her düzenleme istediği 70 gelince düzelecek diye geçiştiriliyor. gelsin şu müthiş 70 de görelim ne kadar damage dengeleri oturuyor. en azından düzenlenecekse başlasın düzenlemeleri.

BenGeldim

Üye
5. Charımı 65 e kasıyorum 5 char 65 dungeon giricem inş. Sorun yok gb mizi kasıyoruz dungeondan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt