70 caple beraber sınıfların atak dengeleri düzenlenmeli

Elessar

Üye
Yaklaşık 4 aydır death valleye mage ve okçular hükmediyorlar. Bundan yönetim memnunmuş tamda istediğimiz şey demiş. Ozaman diğer sınıflara ne gerek var yap bunu iki class oynasın millet.
Bakın azıcık matematik bilen arkadaşlara sesleniyorum girsin denesinler. %300 vuracağı yazan skill %220-230 arası %250 vurcağı yazan skill %190-200 arası vuruyor.
Yani herhangi bir sınıfın atağı 2000 diyelim warriorunkide 2000 ikiside R ile aynı vurması beklenir doğrumu? Evet doğru ikiside aynı R yi vuruyor aynı adama ya da moba.
Ama ikisininde R ile çıkardıkları hasar aynı olmasına rağmen skilleri inanılmaz farklı vuruyor. Örnek Bp %300 skili ile %380 ama warrior %220 vuruyor.
Bunuda düzenlesinler artık 70 capla beraber.

sanne2

Üye
Capten cape hangi jobun daha güçlü olduğu değişir, her oyunda öyle oluyo, ama şöyle bir şey var 70 gelince mage daha da güçlü olacak öyle bir sorun var :D, 60 novası 4k canlı adamlara 900 vuruyo meteorda 1.2k falan vurur herhalde, okçulara da kitle kontrol skilli gelcek, bu dediğin joblar nerflernmek yerine daha da güçlenir o caple. :D

HeaveN

Üye
Okçu deli gibi mana gidiyo bide çok vurmuyo 60 skil 500 600 vuruyo zor kritik vuruş 1200 1000 arası vuruyo bazen 2k gördüm oda mageye

SessizCogunlugunSesi

Üye
Yaklaşık 4 aydır death valleye mage ve okçular hükmediyorlar. Bundan yönetim memnunmuş tamda istediğimiz şey demiş. Ozaman diğer sınıflara ne gerek var yap bunu iki class oynasın millet.
Bakın azıcık matematik bilen arkadaşlara sesleniyorum girsin denesinler. %300 vuracağı yazan skill %220-230 arası %250 vurcağı yazan skill %190-200 arası vuruyor.
Yani herhangi bir sınıfın atağı 2000 diyelim warriorunkide 2000 ikiside R ile aynı vurması beklenir doğrumu? Evet doğru ikiside aynı R yi vuruyor aynı adama ya da moba.
Ama ikisininde R ile çıkardıkları hasar aynı olmasına rağmen skilleri inanılmaz farklı vuruyor. Örnek Bp %300 skili ile %380 ama warrior %220 vuruyor.
Bunuda düzenlesinler artık 70 capla beraber.
+1

MaRaKeSH

Üye
zaten açıkça belirtiler aslında herşey 70 göre ayarlı idi. 65 cap ine göre ayar çekmek için muhtemelen bu aşamada tutulmuş olabilir. lakin 70 de gelse bu can barlarıyla hp de büyük bir değişilklik olmayacak hp barlarıda önemli bir konu

Blue

Üye
25 gb lik okçumla 300 350 vuruyorum it sürüsü gibi gezmek zorunda kaldığımız için güçlü görünüyoruz.
Aynı şekilde Swiftness set, 7 Elite set, 7 Heartseeker, Agilty belt falan var charımda full sc (450k olan atak dahil) vurduğum hasar maksimum 410. Bi tane balık basınca kurtarıyor onu karşıdaki kişi. Adam düşmediği için 2 parti oynuyoruz okçu hükmediyor sanıyorlar. Zindandaki bosslara bile 200-250 vuruyoruz hocam biz ne hükmetmesi? Siz hiç 2 parti pk atmak zorunda olan başka job gördünüz mü? Mage novayı bi koyuyor 900. Zaten canım 3k 4 mage novayı aynı anda atabilirse perte çıkıyoruz.

Elessar

Üye
Aynı şekilde Swiftness set, 7 Elite set, 7 Heartseeker, Agilty belt falan var charımda full sc (450k olan atak dahil) vurduğum hasar maksimum 410. Bi tane balık basınca kurtarıyor onu karşıdaki kişi. Adam düşmediği için 2 parti oynuyoruz okçu hükmediyor sanıyorlar. Zindandaki bosslara bile 200-250 vuruyoruz hocam biz ne hükmetmesi? Siz hiç 2 parti pk atmak zorunda olan başka job gördünüz mü? Mage novayı bi koyuyor 900. Zaten canım 3k 4 mage novayı aynı anda atabilirse perte çıkıyoruz.
Bak dostm sana şöyle söyliyim aynı değerde itemlere sahip okçula warrioru bi kapıştır bak neler oluyor. ???
Herkez warrioru dağıtıyor len bu nası oyun Bp si eziyor assası eziyor okçusu eziyor. Yav kastımı bi anlamadınız.
Git kardeşim okçunla bi moba R vur. atıyorum 300 mü vurdun %320 skilinle %320 vurabiliyormusun bak diilse gel onuda yazalım şikayet edelm.
Benim derdim yazdığı hasarı vursun arkadaş.
Adam 1600ap ile warriorun 2300 ap sinin vurduğu hasarı vuruyor. Sorun matematiksel yani anlatabiliormuyumsu sınıf güçlüğ bu zayıf diil.
Bp %370-380 vuruyor
Warrior %220-230 vuruyor diyorum ikisininde %300 skiliyle
Azıcık bu oyunun geçmişl oyununuda bilen söylesin. Warrior hiç 255str yi fullemeden hp basar mı ?
Basar işte örneği çar atak çıkaramadığı için herkez tanka döndürdü çarını Brawlerler düştü Knight takılar arttı tam tersiydi oyun başı halbüki :)
yani anlayın şunu artık
Hiç bişeye bakmıorsanuız inin bowlda bi dolanın oyunda kabaca hesap çıkarın kaç warrior oyunda pk ya inmiş buna karşılık kaç okçu kaç mage kaç assas var diye.

Elessar

Üye
Düşür kardeşim deki bnim oyunum bu warrior 60 skiliyle %300 falan vurmıcak %200 vurcak de.
Bu opyunda warrior tank vuramaz öyle et parçası gezer hasar yer dolanır de.
Tamam ne diyim ki ? Oyun onların para onların bizde ona göre hareket edelm
Ama %300 yazıyor biri vuruyor %380 (BP) diğeri vuruyor %220 (warrior)

bRT E

Üye
59 Lv warriorum 1300 e yakın atağım var easy zindan yapamıyorum. 1000 ataklı rogue sınıfı 10 dakikada zindanı bitirirken ben zindanın bitmesine 3-5 dakika kala zarzor tamamlayabiliyorum. Harcadığım manadan bahsetmiyorum bile

priesttt

Üye
mage ve okçular hakim'den sonrasını okumadım, mage de tek yiyor bufflu acli, warrior 1500 vuruyor r ile birlikte 2k damage yiyor mage, sağlam warrioler 7 novaya düşmüyor. +8 war sythe takabilirsin ama mage +8 unuqie staff takamıyor. Bi nerf daha gelse mageye artık oynanamayak seviyeye gelecek zaten. tek asas bi mage partiyi kesip çıkıyor

Elessar

Üye
59 Lv warriorum 1300 e yakın atağım var easy zindan yapamıyorum. 1000 ataklı rogue sınıfı 10 dakikada zindanı bitirirken ben zindanın bitmesine 3-5 dakika kala zarzor tamamlayabiliyorum. Harcadığım manadan bahsetmiyorum bile
Ya biz dile getirmezsek olmaz bu iş. Sende konu aç şikayet et oyundan ticket at kardeşim. Ben warriorumla bir kez zindana girdim 3 ay kadar önce :) Bidaha da girmedm onun yaktığı manayı can potu astarı yüzünü geçer. Birde işin trajikomikmi derler o tarafıda şu
Sen o 275 manayı %230 vurmak için harcıyorsun. Bp %380 vuruyor ve 220 mana harcıyor.

Elessar

Üye
Malum oyundada warrior fazla mana yakardı tmm eyw der sineye çekerdik neden warrior warrior diye.
Çünkü U HARFİNE BASTIĞINIZDA AÇILAN İNFO SAYFASINDA YAZAN AP PUANI NEYSE ONA GÖRE VURURDU.
burda benim ap 2300 ama bp'nin 1600 ap ile aynı vuruyorum yok ya ! Bozuk oyun

Blue

Üye
Hocam siz şaka mısınız ya sizinki sadece yazım hatasıdır muhtemelen. Weaken atılan bir yere giren warriorlar ne kadar vuruyor dikkat ettiniz mi hiç? :D Ben Weakenli mage yakalayabilirsem (çok hızlı escape atıyorlar) 500 falan vuruyorum :D

DiabIo

Üye
70 lvl göre dengeleme yapıldığı söyleniyor bakalım yeni cap ile ne duruma gelecek warriorların akıbeti. Ben de çok merak ediyorum bu konuyu.

Elessar

Üye
Hocam siz şaka mısınız ya sizinki sadece yazım hatasıdır muhtemelen. Weaken atılan bir yere giren warriorlar ne kadar vuruyor dikkat ettiniz mi hiç? :D Ben Weakenli mage yakalayabilirsem (çok hızlı escape atıyorlar) 500 falan vuruyorum :D
Benim konuma yorum yazma kafasız. Senden einstein olmanı beklemiyorum ama 2+2 kadar matematiğin yok demekki. Senin gibilere laf anlatmaya açmadım ben bu konuyu yetkililer görsün diye. Sakın bana cvp yazma , yazdığını kale almam ne bildiğin malum oldu zaten.

Bu konu hakkında ticket attım daha önce durumun farkında olduğunu söylediler. 70 cap öncesi tekrar hatırlatayım dedim. Sınıfların skilleri yazdığını vurmuyor gözden geçirin lütfen. Öncelikler warrior sınıfı

Blue

Üye
Benim konuma yorum yazma kafasız. Senden einstein olmanı beklemiyorum ama 2+2 kadar matematiğin yok demekki. Senin gibilere laf anlatmaya açmadım ben bu konuyu yetkililer görsün diye. Sakın bana cvp yazma , yazdığını kale almam ne bildiğin malum oldu zaten.

Bu konu hakkında ticket attım daha önce durumun farkında olduğunu söylediler. 70 cap öncesi tekrar hatırlatayım dedim. Sınıfların skilleri yazdığını vurmuyor gözden geçirin lütfen. Öncelikler warrior sınıfı
Akıl fukarası tam olarak aynı şeyi söyledim yazım hatasıdır dedim ne boş adamsın yahu

SessizCogunlugunSesi

Üye
Bak dostm sana şöyle söyliyim aynı değerde itemlere sahip okçula warrioru bi kapıştır bak neler oluyor. ???
Herkez warrioru dağıtıyor len bu nası oyun Bp si eziyor assası eziyor okçusu eziyor. Yav kastımı bi anlamadınız.
Git kardeşim okçunla bi moba R vur. atıyorum 300 mü vurdun %320 skilinle %320 vurabiliyormusun bak diilse gel onuda yazalım şikayet edelm.
Benim derdim yazdığı hasarı vursun arkadaş.
Adam 1600ap ile warriorun 2300 ap sinin vurduğu hasarı vuruyor. Sorun matematiksel yani anlatabiliormuyumsu sınıf güçlüğ bu zayıf diil.
Bp %370-380 vuruyor
Warrior %220-230 vuruyor diyorum ikisininde %300 skiliyle
Azıcık bu oyunun geçmişl oyununuda bilen söylesin. Warrior hiç 255str yi fullemeden hp basar mı ?
Basar işte örneği çar atak çıkaramadığı için herkez tanka döndürdü çarını Brawlerler düştü Knight takılar arttı tam tersiydi oyun başı halbüki :)
yani anlayın şunu artık
Hiç bişeye bakmıorsanuız inin bowlda bi dolanın oyunda kabaca hesap çıkarın kaç warrior oyunda pk ya inmiş buna karşılık kaç okçu kaç mage kaç assas var diye.
Sen demişsin ya kardeşim'' 255 str tamamlamadan hp basılırmı ''diye,burda atak varrior hp basıyormuş :) yıllarca mmorpg oynadım ,o malum oyun dahil ilk defa burda aynı str pri gibi str warrior duydum :) daha neler öğremneceğiz bakalım.

N3v3N

Üye
Aylardır skiller buglu. Çözüm olarak 70 cap gelecek dendi. 70 skilleri de buglu olursa 75 cap gelecek denir herhalde. O gelecek bu gelecek diye bekleyip duruyoruz. Nereye kadar böyle devam edecek?

59 lvl warriorla lutfen girin bir zindan yapın, çin iskencesi mı dersiniz japon mu orası size kalmış.

En azinda skillerin yüzdesi neyse dogrusunu yazın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt