Öneri 70 lvl'in Açılması

yosinderu

Üye
Oyunda bariz bir şekilde bulunan içerik sıkıntısı mevcut. Bu içerikler tamamlanana kadar, insanların exp slotlarından çıkmaması taraftarıyım. 70 level açılmalı exp slotlarında en azından level kasarak oyalanalım.

Zaten bizim zorla kastığımız level sürecinde sonra bol bol etkinlikle herkes 65 oldu neredeyse. Çok büyük bir içerik güncellemesi kapıda değilse şayet açın 70'i de level kasalım bare.

wHDexteR

Üye
Çok sıkıldık gerçekten artık 70 açılmalı zaten başlangıçta 1-70 demiştiniz

Namaleon

Üye
Merhaba, geliştirici ekibin kısıtlı olduğunu göz önünde bulundurarak daha önce alfa beta vb. gözlemlemiş olduğumuz içerikler haricinde uzun süre ekibin yoğunluğundan kaynaklı ek içerik geleceğini düşünmüyorum. Bu sebeple şuanda aktif durumda olmayan ve önceden geliştirme süreci tamamlanmış veya tamamlanmaya yakın olan içeriklerin belirli bir sürece yayılarak kontrollü olarak oyuna sürülmesi çok daha ihtiyatlı olacaktır. Bu aşamada kısas gününün neredeyse tamamını pcde geçiren insanların 65 lvl olmasından ziyade oyun süresi kısıtlı olan yetişkin insanların 65 lvl olmasıdır. Buda oyunun kendi kitlesini kalıcı temellerde oluşturması açısından çok önemli bir etken. Ne açıdan bakarsak bakalım 70lvl sınırı gibi oyunu ciddi anlamda etkileyecek mesafe taşlarının aktifleştirilmesi için henüz vakit olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar.

Atom0619

Üye
lunaskar ve protean slotlarını gezdin mi insanlar halem gıdım gıdım exp kasmaya çalısıyorlar. Cz de ki darlamalar ve pkdan dolayı dv slotlarında exp kasılmaz oldu. 70 gelsin ve fark ıyıce acılsın ınsanlar dv yüzü göremesin oyunda soğsunlar ve bıraksınlar siz size oynarsınız artık :)

Adv3NN

Üye
Death VAlleyde insan olmamasının nedeni lunaskar ve hangard drop oranının daha yüksek olmasından kaynaklı insanlar death valleyde farm atası gelmıyor ondan kesicek adam yok

Zayk0

Üye
65 olması lazım insanların öncelikle 70 gelecekse 65 altı kullanıcılara yüksek bir exp event gelmesi lazım ki zaten bunun için erken olduğunu düşünüyorum bir sürü eksik varken yeni bir ekleme yapmak abesle iştigal

MiceS

Üye
70 olursa gerçekten saçma olur. Öncelik oyun içindeki etkinliklerin aktif hale getirilmesi. Pk atılmasına yönelik aktiviteler ödüller getirilirse daha iyi olur. 70 demek sil baştan sıfır oyun demek. Hatta 1 sene kadar bu level sınırında kalsa daha güzel.

Aziz

Üye
Cap sistemi bu kadar hızlı olmamalı. Hali hazırda eksik çok fazla. Mesela boss sistemi güzel oldu. Geliştirmeler olacaktır. Dungeon, crafting bile görüyorsunuz henüz yapım veya geliştirme aşamasında. Bu süre zarfında oyun yönetimi zaten kaç kişi 65 oldu, olanların kaçı oyunda, kaçı dönme potansiyeline sahip hepsini kontrol ediyor ve biliyordur. Alttan gelen kaç oyuncu var bunların hepsi veri halinde ellerindedir. Bu durumda 70 cap açmak oyun için facia olur. Yapılması gereken çok iş var.

Wq, daily, yeni dungeon, etkinlikler hâlâ çok zayıf. Hatta hiç yok. Skill sisteminde daha değişiklikler olacaktır. Bunların hepsi aşama aşama, kademe kademe yapılması gereken durumlar. Oyuncuların tek bir slot üzerinden yürümemesi gerekiyor. Bunların dengeleri vb. Bunların hepsi birer problem şu an için. Önce bu sorunlar halledilmeli. Daha sonra expansion adı altında büyük yeniliklerle birlikte 70 cap açılmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt