Neden bu kadar zoruna gitti ki.bu tabir öyle oyuncular için kullanılan genel bir tabirdir. Benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı, sosyal yaşantımı nereden biliyorsun da kendinle mukayese içine girdin dostumhayatsız değilim senden daha çok sosyal yaşantım var işine bak sen ben fikrimi yazdım kendi görüşümü yazdım Ama sen gereksiz bir adamsın
Gerçekten çok enteresansınız dost oyunda fps sıkıntısı var akşamlari lag sıkıntısı var 70 level acılmasının peşine düşmüşsünüz önce diğer sorunlar bie cözülsün 70 oluncada 80 mi gelsin diyeceksin zaten oyunun amaci pk üzerine olan bir oyunda sürekli yenilik istemekte tuafOyunda bariz bir şekilde bulunan içerik sıkıntısı mevcut. Bu içerikler tamamlanana kadar, insanların exp slotlarından çıkmaması taraftarıyım. 70 level açılmalı exp slotlarında en azından level kasarak oyalanalım.
Zaten bizim zorla kastığımız level sürecinde sonra bol bol etkinlikle herkes 65 oldu neredeyse. Çok büyük bir içerik güncellemesi kapıda değilse şayet açın 70'i de level kasalım bare.
Kesinlikle oyun sirf expte ibaret gibi olacak ayrıca oyundaki fps sıkıntısı can sıkmaya başladi artik akşam oluşan lag problemide.Merhaba,
Bir süre maksimum karakter seviyesi (65) limitinde değişiklik düşünülmüyor. Kullanıcıların oyunu sadece seviye atlama yerine getirilecek etkinlikler ile oyunu deneyimlemeleri istenmekte.
siz gidip çalışsanıza 7 24 pc başında mı bekliyorsunuzOyunda bariz bir şekilde bulunan içerik sıkıntısı mevcut. Bu içerikler tamamlanana kadar, insanların exp slotlarından çıkmaması taraftarıyım. 70 level açılmalı exp slotlarında en azından level kasarak oyalanalım.
Zaten bizim zorla kastığımız level sürecinde sonra bol bol etkinlikle herkes 65 oldu neredeyse. Çok büyük bir içerik güncellemesi kapıda değilse şayet açın 70'i de level kasalım bare.
siz gidip çalışsanıza 7 24 pc başında mı bekliyorsunuz