Öneri 70 lvl'in Açılması

Bulgasari

Üye
Kesinlikle gelmeli saten skill ler her job için 70 e kadar. 70 kesinlikle gelmeli

TheHexer

Üye
Kesinlikle 70 gelmeli. Oyun 70 level capiyle açılacağı söylenmesine rağmen erken erişim olduğu için 65 olarak açıldı. Aslında 65 level capi diye bir durum yok yani

Aslantheband

Üye
hayatsız değilim senden daha çok sosyal yaşantım var işine bak sen ben fikrimi yazdım kendi görüşümü yazdım Ama sen gereksiz bir adamsın
Neden bu kadar zoruna gitti ki.bu tabir öyle oyuncular için kullanılan genel bir tabirdir. Benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı, sosyal yaşantımı nereden biliyorsun da kendinle mukayese içine girdin dostum :)

MrJacues

Üye
+70 level gelsin diyenler, +9 item upgrade'i de açılsın der... :)

:JonSnow:

Üye
En yakın zamanda getirilmesi taraftarıyım. Hali hazırda şuanda oynadığımız sistemde PVP oldukça keyifsiz çünkü 70 seviye "Miracle" becerisi kullanılamıyor. Mage partide priest oynuyorum. PVP haritasında savaşırken karşı tarafta mage parti bulunuyorsa karşı tarafın debuffer oyuncusu 5 metre ileriden gelerek "Misfortune ve Prophecy" becerilerini önden atıyor. Ardından mageler novalarını atıyor ve oldukça zevksiz bir PVP oluyor.

Karşı tarafta melee parti bulunuyorsa karşı tarafın debuffer oyuncusu Weaken becerisini kullanıyor tüm partiye tek tek dispel becerisini kullanmam gerekiyor. Bunun için zaman olmadığı için karşı taraf çok kolay bir şekilde zaten kırılgan olan mage sınıfı oyuncularını öldürüyorlar.

bozy3l

Üye
Oyuncuların %30 u 65 Level oldu diye 70 açılmamalı.
Ne zamanki oyuncuların %70 e yakını 65 olur, öyle açılmalı ki, oyun bir grubun tekeline girmesin.

Eanxhi

Üye
Oyunda bariz bir şekilde bulunan içerik sıkıntısı mevcut. Bu içerikler tamamlanana kadar, insanların exp slotlarından çıkmaması taraftarıyım. 70 level açılmalı exp slotlarında en azından level kasarak oyalanalım.

Zaten bizim zorla kastığımız level sürecinde sonra bol bol etkinlikle herkes 65 oldu neredeyse. Çok büyük bir içerik güncellemesi kapıda değilse şayet açın 70'i de level kasalım bare.
Gerçekten çok enteresansınız dost oyunda fps sıkıntısı var akşamlari lag sıkıntısı var 70 level acılmasının peşine düşmüşsünüz önce diğer sorunlar bie cözülsün 70 oluncada 80 mi gelsin diyeceksin zaten oyunun amaci pk üzerine olan bir oyunda sürekli yenilik istemekte tuaf

Eanxhi

Üye
Merhaba,

Bir süre maksimum karakter seviyesi (65) limitinde değişiklik düşünülmüyor. Kullanıcıların oyunu sadece seviye atlama yerine getirilecek etkinlikler ile oyunu deneyimlemeleri istenmekte.
Kesinlikle oyun sirf expte ibaret gibi olacak ayrıca oyundaki fps sıkıntısı can sıkmaya başladi artik akşam oluşan lag problemide.

Doggyz

Üye
70 Lw çok ama çok erken şuan için çalışmayan ve ya vakti olan günün 15-20 saatini pc başında geçiren ve farklı şekillerde kastıran adamlar 65 şuan günde 4-5 saat kasan adam daha 65 değil ve bu oyunun şuanki %70lik kısmını oluşturuyor belki de bundan dolayı en azından bu rakamı %20-30 lara düşürdükten sonra böyle bir adamın atılması daha sağlam bir temel oluşturur.

Buddha

Üye
ne kadar gereksiz bir konu :D içerik yok diye 70 levelden sonrada, 80 i getirsinler. Gene exp kasalım o zaman :D

derler677

Üye
Ne yetmisi kardesim ztn daraldik ex kasmakdan 62 lvlde 1 saate %6 kasiyoruz bide 70 lemi ugrasicaz

bozy3l

Üye
Bazı arkadaşlar şunu atlıyor.
Şu anda 65 iseniz, size engel bir durum yok, biz level kasmakla uğraşırken, zindana girin, boss kovalayın, mob kesin item tamamlayın kısaca item kasın.
Biz levelden sonra birde bunlarla uğraşacağımız için zaten öndesiniz.
Ama sizin amacınız, level kısmını bitirelim full item kovalayalım. zaten 65te iyi kötü item kastık, eziklerden boss'ta alırız, kimseye item bırakmaz oyunda tek oluruz olduğu için işinize gelmiyor.
Gunluk haftaiçi max. 3 saat oynayabiliyorum. Slotlara gelen gidenin hesabı yok. Full demekten sabır taşına dönüyoruz.
Hagard vs yeterince dolu değil, geniş geniş takılmak istiyorsunuz haklısınız kısmen :)
Fakat oyun bir grubun tekeline gitmesi engellenmezse, kimse zevk alamaz.

niyesuH

Üye
Oyunda bariz bir şekilde bulunan içerik sıkıntısı mevcut. Bu içerikler tamamlanana kadar, insanların exp slotlarından çıkmaması taraftarıyım. 70 level açılmalı exp slotlarında en azından level kasarak oyalanalım.

Zaten bizim zorla kastığımız level sürecinde sonra bol bol etkinlikle herkes 65 oldu neredeyse. Çok büyük bir içerik güncellemesi kapıda değilse şayet açın 70'i de level kasalım bare.
siz gidip çalışsanıza 7 24 pc başında mı bekliyorsunuz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt