Öneri 70 lvl'in Açılması

Lord

Üye
70 gelmesi boş iş, ilk başta oyuna item çeşitliliği ve etkinlik çeşitliliği gelmesi lazım. 70 gelse 75 isteyeceksiniz şakamısınız siz

CuneytARKIN

Üye
Oyunu hemen herkes tüketmek istiyor. Droplar artsın 70cap gelsin. Zindanlardan unique yağsın, Deathlorddan 5 tanesinden 1inde drop olsun xD
6 ay sonra ne oynayacaksınız?

tekpak

Üye
zamaninda eventlerle %50 xp sc buglariyla 65 olanlar gelmis simdi niye adam yok diyor cz'de. oyuncuların %30'u 65miş. yalana bak xD

cz bomboş çünkü millet daha lvl kasıyo ve çıkardığınız boktan itemlara 400 500m fiyat çektiğiniz için de kimse item almıyor fiyatların adam gibi düşüp piyasanın oturmasını bekliyor. haddar hala görev itemlarıyla lvl kasmaya çalışanlarla dolu.

siz sandınız ki bunun ekmeğini yerim 3-5 item çıkartır 10k tl den satarım tanesini ama planlar tutmayınca şimdi şaşırıyosunuz

wultrox

Üye
kimse size 10 günde 65 olun sonra mel mel bakının demedi. şu anda luzumsuz 70 level. siz gidin bos kesin. düşen itemleri 10 gb lere koyun mel mel bekleyin.

Doggyz

Üye
yazık bu kafaya 70cap için konuşuyorum ama toplu cc için katılıyorum bir düzenleme yapılabilir.

haberler14

Üye
Oyunda bariz bir şekilde bulunan içerik sıkıntısı mevcut. Bu içerikler tamamlanana kadar, insanların exp slotlarından çıkmaması taraftarıyım. 70 level açılmalı exp slotlarında en azından level kasarak oyalanalım.

Zaten bizim zorla kastığımız level sürecinde sonra bol bol etkinlikle herkes 65 oldu neredeyse. Çok büyük bir içerik güncellemesi kapıda değilse şayet açın 70'i de level kasalım bare.
makroyla kas 65 e sonra millete basit level kastı de ikyüzlüsünüz oyunun açıkları sayesinde ilk hafta hepiniz makro ile 65 oldunuz şimdi millete kolay level kasıyo diyonuz

Pitou

Üye
Bu kadar yığınla problem varken asla 70 cap gelmemeli. Moblardaki drop sistemi ,karakter yetenek dengelemeleri, Görevler , Zindan eksikliği , Pve ve pvp Etkinlikleri sıkıntı durumda bunlar düzelmeden asla 70 cap gelmemeli.

thedarga

Üye
Bu kadar yığınla problem varken asla 70 cap gelmemeli. Moblardaki drop sistemi ,karakter yetenek dengelemeleri, Görevler , Zindan eksikliği , Pve ve pvp Etkinlikleri sıkıntı durumda bunlar düzelmeden asla 70 cap gelmemeli.
aynen katılıyorum. 70 lvl den önce güncel sorunlar düzeltilsin. bu sorunların üstüne birde 65-70 lvl arası çıkabilecek sorunlar eklenmesin :confused:

fstab

Üye
ne zaman tüm sorunlar çözülür o zaman 70 gelir ki buda önümüzdeki 5- 6 ay 70 yok demek

yosinderu

Üye
makroyla kas 65 e sonra millete basit level kastı de ikyüzlüsünüz oyunun açıkları sayesinde ilk hafta hepiniz makro ile 65 oldunuz şimdi millete kolay level kasıyo diyonuz
2 hafta yayın açtım sıfır macro ile twitch'te kastım. Cahile anlatamam ama bunu bilmez. Adı oyun açığı olur. Aynaya baktığında bir gün gerçeği görürsün umarım. İnsan ilk önce kendisini tanırsa başkasına daha gerçekçi ithamlarda bulunabilir.

IFIRTINAI

Üye
65 cap i ile, oyuncuların %50 si 65 olduktan sonra minimum 1 yıl daha kalınması taraftarıyım. Arkadaşlar 2022 yılında bir oyunda saatlerce exp kasmak zaten yeterince saçma geliyor insanlara, bir de üstüne 2. aydan cap i mi yükselteceksiniz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt