70 skili in gelmesi taxi yi tamamen bitirir.
makroyla kas 65 e sonra millete basit level kastı de ikyüzlüsünüz oyunun açıkları sayesinde ilk hafta hepiniz makro ile 65 oldunuz şimdi millete kolay level kasıyo diyonuzOyunda bariz bir şekilde bulunan içerik sıkıntısı mevcut. Bu içerikler tamamlanana kadar, insanların exp slotlarından çıkmaması taraftarıyım. 70 level açılmalı exp slotlarında en azından level kasarak oyalanalım.
Zaten bizim zorla kastığımız level sürecinde sonra bol bol etkinlikle herkes 65 oldu neredeyse. Çok büyük bir içerik güncellemesi kapıda değilse şayet açın 70'i de level kasalım bare.
%15 drop oranı varmış DV'de. Lunarda %10.. ama pek bi fark yok gibi. PK-Boss haritası olarak kalmalı bence orası. zaten bi taraf ötekini rahat bırakmıyor farm yapılamıyorDv pk mapi değil miydi? Farm mapi mı oldu?
aynen katılıyorum. 70 lvl den önce güncel sorunlar düzeltilsin. bu sorunların üstüne birde 65-70 lvl arası çıkabilecek sorunlar eklenmesinBu kadar yığınla problem varken asla 70 cap gelmemeli. Moblardaki drop sistemi ,karakter yetenek dengelemeleri, Görevler , Zindan eksikliği , Pve ve pvp Etkinlikleri sıkıntı durumda bunlar düzelmeden asla 70 cap gelmemeli.
2 hafta yayın açtım sıfır macro ile twitch'te kastım. Cahile anlatamam ama bunu bilmez. Adı oyun açığı olur. Aynaya baktığında bir gün gerçeği görürsün umarım. İnsan ilk önce kendisini tanırsa başkasına daha gerçekçi ithamlarda bulunabilir.makroyla kas 65 e sonra millete basit level kastı de ikyüzlüsünüz oyunun açıkları sayesinde ilk hafta hepiniz makro ile 65 oldunuz şimdi millete kolay level kasıyo diyonuz