72- 75 -80 82 85 Skillerinden Vazgeçerek 2 Meteor 2 Nova ile Oynamak Zorunda Kalan Magelerin Başlıca Sorunları

Witch_King

Üye
Yönetici arkadaşlar diğer konulara çok özenli cevaplar vermişler buraya hiç gelen giden yok ne güzel :)
Mageler yeterli sayıda değil çünkü. Bugün bütün mageler oyunu bırakalım desek oyundaki online oyuncu sayısındaki fark anlaşılmaz bile. Devede kulak kalırız. Bugün asas veya priest sınıflarından böyle bir isyan çıkmış olsaydı 50 kere güncelleme gelirdi.

berktun

Üye
Mageler yeterli sayıda değil çünkü. Bugün bütün mageler oyunu bırakalım desek oyundaki online oyuncu sayısındaki fark anlaşılmaz bile. Devede kulak kalırız. Bugün asas veya priest sınıflarından böyle bir isyan çıkmış olsaydı 50 kere güncelleme gelirdi.
Aksine bütün sınıfları rekabet edebilir konuma getirseler genel oyuncu sayısında artış olur. 20 senedir mage oynayan adamım arkadaşların hatrı olmasa preyi vs yakıp 10.günde silip çıkmıştım bende.
Daha yeni fark ettiğim bi offsayt daha var priest alan dbleri healı rogue adrenalini dashı falan yarım el atabiliyor mage hariç herkeste animasyon iptali var. Bu kadarıda pes doğrusu.

TheGone

Üye
Magelerin eli aşiri derecede düsüyor hele warriorlar magenin yanından gecsin magenin eli düşüyor ve vuramiyor mage alan skiliyle warriorun veya priestin elini düşürebiliyormu hayir stafla düşürebiliyormu %5 ihtimalle warrior veya asas neden %90 oraninda magenin elini düşürüyor anlamsiz.

priesttt

Üye
Magelerin eli aşiri derecede düsüyor hele warriorlar magenin yanından gecsin magenin eli düşüyor ve vuramiyor mage alan skiliyle warriorun veya priestin elini düşürebiliyormu hayir stafla düşürebiliyormu %5 ihtimalle warrior veya asas neden %90 oraninda magenin elini düşürüyor anlamsiz.
hadi priestin bi nebze neyse el düşme olayı da mage ne alaka be abi adam atak yapamıyor. Mele animasyon iptali yaparak vuruyor da mage nin eli neden düşüyor esinlenilen oyundan gelen saçmalık serisini buraya taşımayın

Silencer

Üye
Bir süredir buradaki sıkıntıları rhine ‘ e iletiyordum hatta konu linkini attım , konu eski dedi bende konu eski değil eski de olsa sorunların tamamı güncel dedim. Bunun üzerine o zaman sorunları bir liste halinde ticket at dedi bende ayrıntılı ve düzenli şekilde burda ki tüm yorumları tek tek inceledim derledim ve yazdım ticket numarasını kendisine özelden ilettim . Ticket a cevap olarak “Biletiniz ilgili kişiye direkt olarak iletilmiştir” şeklinde cevap geldi arkadaşlar herkesin bilgisi olsun . Sayın @Rhine ın ilgilenip geri dönüş yapacağını umuyorum

_GooDDmG_

Üye
Bir süredir buradaki sıkıntıları rhine ‘ e iletiyordum hatta konu linkini attım , konu eski dedi bende konu eski değil eski de olsa sorunların tamamı güncel dedim. Bunun üzerine o zaman sorunları bir liste halinde ticket at dedi bende ayrıntılı ve düzenli şekilde burda ki tüm yorumları tek tek inceledim derledim ve yazdım ticket numarasını kendisine özelden ilettim . Ticket a cevap olarak “Biletiniz ilgili kişiye direkt olarak iletilmiştir” şeklinde cevap geldi arkadaşlar herkesin bilgisi olsun . Sayın @Rhine ın ilgilenip geri dönüş yapacağını umuyorum
Biz bu konuları senin gibi direk olarak da ulaştırdık , bu konunun açılmasındaki asıl neden magelerle alakalı eksikliklerin sadece bizim uydurduğumuz konular olmadığını, bu konularla alakalı bütün mage oyuncularının rahatsız olduğunu gözler önüne sermekti. Burda paylaşılan sorunların normalmiş gibi görüldükleri, sorun olarak görülmedikleri ortada.Bunun sebebinin mage oynamadıklarından ve magenin nasıl bir rol üslendiğini bilmediklerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Biz olan eksiklikleri dile geitiryoruz umarım üzerinde çalışılıyordur, ama çalıştıklarınıda pek sanmıyorum.Oyun açıldığından beri bir yıl geçti bu sorunları ticket üzerinden sürekli atıyorduk , 85 paketiyle meteor ve novanın işlevsiz duruma gelmesiyle, 2 meteor 2 nova oynamak zorunda kalmamızla oyundan zevk alınmaz duruma getirdi. 10 gündür pk ya cıkmıyoruz biz, bir şeyler düzelene kadar pkya cıkmayı düşünmüyoruz, şuan pkya çıkmak meleyi eğlendirmekten başka bir şey değil ...

Pitou

Üye
Bir mele oyuncusu olarak söylüyorum.
*Mage tekleme yetenekleri çok zayıf hasar vurmuyor.
* Defansif anlamda mage çok güçsüz 2 yiyor. X oyunda mageler mele ile staff vsye bile girebiliyordu burada oyun oynamasına fırsat bile verilmiyor.
*Mage sadece Alan skillerinden ibaret bir karakter olmamalı "Staff, tekleme, alan " bu 3 lü sistemin çalıştırılması gerekiyor. Şuan sadece Rise online MF attım vur komutu gibi basit bir oyunculuk gerektirmeyen bir sistemden ibaret. Magenin resis silme yeteneği zaten var . 9 sn de bir MF atılması oyun dengesini çok bozuyor . Mf olmasa oyuncular Staff , tekleme vb şeylere girebilecek. ( MF kaldırılırsa magenin hasarınında arttırılması gerekiyor.)
* Magelere Db priest olarak attack kırma atıyorum adamın Master 2 sini siliyorum skili tamamen boşa gidiyor. Attack kırma attığımda dispeli geliyorsa bu oyuncunun master 2 yeteneğininde geri gelmesi gerekiyor.
*Mage defansif anlamda çok güçsüz bu adama 2 atıp bu adamın yetenek kullanımını engellerseniz oyun oynayamaz . Bu adam niye gate atıyor diye sinirlenmeyecek kimse. Herkes en son seviye eşyalarını takabiliyor güçlenmek için mage Leather sete mahkum olmamalı.

_GooDDmG_

Üye
Bir mele oyuncusu olarak söylüyorum.
*Mage tekleme yetenekleri çok zayıf hasar vurmuyor.
* Defansif anlamda mage çok güçsüz 2 yiyor. X oyunda mageler mele ile staff vsye bile girebiliyordu burada oyun oynamasına fırsat bile verilmiyor.
*Mage sadece Alan skillerinden ibaret bir karakter olmamalı "Staff, tekleme, alan " bu 3 lü sistemin çalıştırılması gerekiyor. Şuan sadece Rise online MF attım vur komutu gibi basit bir oyunculuk gerektirmeyen bir sistemden ibaret. Magenin resis silme yeteneği zaten var . 9 sn de bir MF atılması oyun dengesini çok bozuyor . Mf olmasa oyuncular Staff , tekleme vb şeylere girebilecek. ( MF kaldırılırsa magenin hasarınında arttırılması gerekiyor.)
* Magelere Db priest olarak attack kırma atıyorum adamın Master 2 sini siliyorum skili tamamen boşa gidiyor. Attack kırma attığımda dispeli geliyorsa bu oyuncunun master 2 yeteneğininde geri gelmesi gerekiyor.
*Mage defansif anlamda çok güçsüz bu adama 2 atıp bu adamın yetenek kullanımını engellerseniz oyun oynayamaz . Bu adam niye gate atıyor diye sinirlenmeyecek kimse. Herkes en son seviye eşyalarını takabiliyor güçlenmek için mage Leather sete mahkum olmamalı.
teşekkür ederim gördüklerini yazdığın için, Mf kesinlikle doğrusun , gereksiz bir skil. Maximum damageyi mf ile hesaplıyorlar , mf atılıyor ama kaç kişi mf yiyor kalabalıkta belli değil , öte yandan malice yiynce meleleri 1000 vuruyorken 1900 -2500 arası - asaslarise daha fazla vurabiliyorken , Mf düştüğünde magelerin damagesi en fazla 150 fark ediyor...

Silencer

Üye
Mf nin tamamen kaldırılması lazım zaten abi mf demek bizi 1 db priestin 1 skilline muhtaç bırakmak demek

berktun

Üye
*hala commonla epic staff arasında hasar farkı yok.

*hala animasyonu sonuna kadar beklemek gerekiyor.

*hala tekli yetenekler 68 hariç novadan az vuruyor.

Silencer

Üye
Dün akşam pk sında defans kurmalı bi adaştan 6k hasar yedim , saygılar

berktun

Üye
Dün akşam pk sında defans kurmalı bi adaştan 6k hasar yedim , saygılar
Rün upgrade gelmeden önce acilen en yüksek int isteyen staffın int değeriyle imperialin int değerini eşitlemeleri gerekiyor. Common rünle epic rün arasında 2x stat farkı var nerdeyse. Eğer bu şekilde yapılmazsa mage için gizli nerf gibi birşey olacak. Aynı zamanda bpleride çok kötü vuracak bu durum.
Gönül isterki rogue ve warriorda olduğu gibi sadece mp ve int vererek oynayalım onlar nasıl hp verince manaları artıyor, int vermelerine gerek kalmıyorsa bizde int verince canımız artsın adam gibi oynayalım şu oyunu ama 20 senelik sistemde ısrarcılar ne yazıkki.

_GooDDmG_

Üye
Şuanki Durumda 85 skilinin alanı nova meteor gibi bağımsız bir alan olarak kullanılmadıkca , hiç kimse 85 e metasıyla oynamaz gibi geliyor, yada 2 katı kadar büyümesi lazım genişlik ve uzunluk olarak

Burtto

Üye
şuan hala mageye güçsüz diyen varmı ? varsa art niyetlidir. 5 nowa atıyorlar çok fazla damageleri var db yemedilermi az hasar alıyorlar nowa atıp direk escape atıyorlar.attıkları her kitle kontrol skili tutuyor hareket edemiyoruz.

Silencer

Üye
şuan hala mageye güçsüz diyen varmı ? varsa art niyetlidir. 5 nowa atıyorlar çok fazla damageleri var db yemedilermi az hasar alıyorlar nowa atıp direk escape atıyorlar.attıkları her kitle kontrol skili tutuyor hareket edemiyoruz.
Güçsüz değil ama güçlü de değil şu an biraz daha dengeli kardeşim . 5 nova oynayan ekip kalmadı denilebilir son güncellemeden sonra , oyunu biraz takip etmeni öneririm. + hala eksikler var mesela asas veya okçu bir ekip görünce elimiz novaya kalkınca adamlar öyle güzel sıcrayıp uçup kaçıyor ki nova cogu zaman sinek avlıyor. Ayrıca resist kırma ile en fazla 1.5 K hasar vuruyor 6 magede bu 9 k yapar warriorlar zaten düşmüyor onu geçtim 7k HP li mage ekipler bile partisini bu hasara karşı ayakta tutuyorsa siz asas olarak 8-9 k HP ile tutamıyorsanız bi priest dizin de gelip oynayalım sizin ekibinizde :) bazen de öz eleştiri yapın lütfen , dün sıradan bir asas 4.4k vurdu bana defans kırma ile sen nasıl gelip az hasar alıyorsunuz diyebiliyorsun anlamadım ne kullanıyorsun +8 takılar mı :)

Burtto

Üye
Güçsüz değil ama güçlü de değil şu an biraz daha dengeli kardeşim . 5 nova oynayan ekip kalmadı denilebilir son güncellemeden sonra , oyunu biraz takip etmeni öneririm. + hala eksikler var mesela asas veya okçu bir ekip görünce elimiz novaya kalkınca adamlar öyle güzel sıcrayıp uçup kaçıyor ki nova cogu zaman sinek avlıyor. Ayrıca resist kırma ile en fazla 1.5 K hasar vuruyor 6 magede bu 9 k yapar warriorlar zaten düşmüyor onu geçtim 7k HP li mage ekipler bile partisini bu hasara karşı ayakta tutuyorsa siz asas olarak 8-9 k HP ile tutamıyorsanız bi priest dizin de gelip oynayalım sizin ekibinizde :) bazen de öz eleştiri yapın lütfen , dün sıradan bir asas 4.4k vurdu bana defans kırma ile sen nasıl gelip az hasar alıyorsunuz diyebiliyorsun anlamadım ne kullanıyorsun +8 takılar mı :)

gel iddaaya girelim sıradan bir asas 4.4 k hasar vursun sana def in varken sana oyundaki herşeyimi vericem, vuramazsa sen vericeksin kabulmü ? dc de buluşalım ?

Silencer

Üye
gel iddaaya girelim sıradan bir asas 4.4 k hasar vursun sana def in varken sana oyundaki herşeyimi vericem, vuramazsa sen vericeksin kabulmü ? dc de buluşalım ?
Önce yazılanı doğru düzgün okumayı dene , defans kırma ile vurulduğunu yazmışım sen defans varken diyorsun , konuyu sabote etme kardeşim asasların sorunları için de sen git ayrı bir konu aç

Witch_King

Üye
Önce yazılanı doğru düzgün okumayı dene , defans kırma ile vurulduğunu yazmışım sen defans varken diyorsun , konuyu sabote etme kardeşim asasların sorunları için de sen git ayrı bir konu aç
Asasların sorunu mu var ki konu açacaklar bir de? Asas oynayıp da sınıfından şikayet eden insanın akli dengesi yerinde değildir şuan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt