Lv kasmak kolay yapılsında yönetim taşmı yesin.
Şuan yapılan her değişiklik pot harcatmak üzerine.
Zamanında yönetime destek olan biriydim. Gerekli cash alımlarıyla bu desteğimi elimden geldiğince yapmaya çalıştım.
Fakat son zamanlar da söyledikleri , yaptıkları insanları oraya yöneltmelerini hoş bulmuyorum. Bir mob bu kadar hızlı atak yapmamalı gerekli potu Death Walley haritasında zaten harcıyoruz. Farmın getirisi - götürüsü umrumda değil. İnsanları mecburiyette bırakmaları , Expi zorlaştırmaları , solo ve grup zindanda ki Exp oranlarının sürekli değişmesi , mobların gereksiz fazla hasar atması , aşırı seri vurması hoş şeyler değil malesef.
Verdikleri sürelerin tutmaması , etkinliklerin bozulması , birşeyi düzeltirken diğer şeyin bozulması bunlar olabilecek ve düzeltebilecek şeyler ama insanları zorunda bırakmaları ve topluluğu dinleyeceğiz diyip dinlememeleri her geçen gün insanların oyundan ve kendilerinden soğumasını sağlıyor malesef.
Para kazanılacak bir çok yöntem mevcutken Örneğin ; Kostümler , Danslar , Pelerinler , Mattalar hatta getirilebilecek silah görselleri çoğaltılıp oyuna eklenip bunlarda süresiz şekilde satışa sunulur ise insanlar daha çok ilgi gösterecektir. X oyunlarda kostümün ekstra bir özelliği olmamasına rağmen insanlar sürekli değiştiriyor ve almaya devam ediyor. Burada da bu çok güzel çalışır ama farkında mı değiller bilerek mi yapmıyolar hala anlayabilmiş değilim..