Öneri 75 cap gelince görev expleri arttırılsın

washigo

Üye
75 cap gelince günlerce hatta şahsım adına konuşayım aylarca exp kasılacak... Bari görevlerden verilen expler arttırılsın

Archantos

Üye
Tabi ki arttırılmayacak , 75 Cap o yüzden geliyor. Çünkü 70 olmak çok basit olacaktı.

Aziz

Üye
Alttan gelen oyuncuyu düşünmek gerekir. Katılıyorum. Örneğin şu an 65 maximum cap. 35-40 bandına gelmek biraz olsun basitse o zaman için 50-55 bandına gelmek basit olmalı.

N3v3N

Üye
Oto atak boşuna mı geldi? Görev expleri arttırılacak olsa idi çoktan arttirilirdi. Oto ataga da gerek kalmazdı. Lvl ine göre %1 exp veren 1-2 görev gelse şükret.

washigo

Üye
Görevleri yaparak 75 olunsun demiyorum zaten... Lwl arttıkça lwl atlamak için gereken exp de artacak. İyice zor olacak... Oyunun sürekliliği için yeni başlayacak olanları biraz desteklemek lazım diye düşünüyorum

Archantos

Üye
Görevleri yaparak 75 olunsun demiyorum zaten... Lwl arttıkça lwl atlamak için gereken exp de artacak. İyice zor olacak... Oyunun sürekliliği için yeni başlayacak olanları biraz desteklemek lazım diye düşünüyorum
Bizde senle aynı şeyleri düşünüyoruz. Ama yönetim dedikleri ve yaptıkları arasında çok büyük fark var bundan bahsediyoruz. 70 Cap aslında çok basit olacaktı. Row Asistan kimse istememesine rağmen getirdiler , üstüne 70'den 75 e geçirdiler , ölünce giden exp oranını arttırdılar , mobların vuruş hızı hızlıydı daha da hızlandı , zindanların verdiği exp oranı düştü.

JaxSui

J
Exp arttırlımasını bilmem ama günlük görevler eklenebilir eklenmelidir.

Alkoer

Üye
Lv kasmak kolay yapılsında yönetim taşmı yesin.

Şuan yapılan her değişiklik pot harcatmak üzerine.

Jacques

Üye
Hiç kasamam dungeon falan artık ne olduysa umurumda değil 2022 de 2 milyar tane graveguard kesmeyeceğim.

Archantos

Üye
Lv kasmak kolay yapılsında yönetim taşmı yesin.

Şuan yapılan her değişiklik pot harcatmak üzerine.
Zamanında yönetime destek olan biriydim. Gerekli cash alımlarıyla bu desteğimi elimden geldiğince yapmaya çalıştım.

Fakat son zamanlar da söyledikleri , yaptıkları insanları oraya yöneltmelerini hoş bulmuyorum. Bir mob bu kadar hızlı atak yapmamalı gerekli potu Death Walley haritasında zaten harcıyoruz. Farmın getirisi - götürüsü umrumda değil. İnsanları mecburiyette bırakmaları , Expi zorlaştırmaları , solo ve grup zindanda ki Exp oranlarının sürekli değişmesi , mobların gereksiz fazla hasar atması , aşırı seri vurması hoş şeyler değil malesef.

Verdikleri sürelerin tutmaması , etkinliklerin bozulması , birşeyi düzeltirken diğer şeyin bozulması bunlar olabilecek ve düzeltebilecek şeyler ama insanları zorunda bırakmaları ve topluluğu dinleyeceğiz diyip dinlememeleri her geçen gün insanların oyundan ve kendilerinden soğumasını sağlıyor malesef.

Para kazanılacak bir çok yöntem mevcutken Örneğin ; Kostümler , Danslar , Pelerinler , Mattalar hatta getirilebilecek silah görselleri çoğaltılıp oyuna eklenip bunlarda süresiz şekilde satışa sunulur ise insanlar daha çok ilgi gösterecektir. X oyunlarda kostümün ekstra bir özelliği olmamasına rağmen insanlar sürekli değiştiriyor ve almaya devam ediyor. Burada da bu çok güzel çalışır ama farkında mı değiller bilerek mi yapmıyolar hala anlayabilmiş değilim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt