75 Cap ve Mağaza Ürünleri

Archantos

Üye
Merhabalar

Bu hafta içi gelmesi planlanan 75 Seviye için çoğu kişi hazırlıklarını yapmaya başladı.
75 Level patch'inde mağaza ürünlerine eklenecek ürün , kostüm vb. şeyler düşünülüyor mu acaba?
Olumsuz geri dönüşleri engellemek amacı ile öncesinde böyle bir planlama ve ya çalışma var ise açıklama yaparsanız herkes hazırlıklarını ona göre yapar.

Birde Cuma günü gelmesi planlanan patch için perşembe akşamı veya gecesi ya da cuma sabahından yüklemeniz herkes adına daha iyi olacaktır. Bu yönde çalışmalar yaparsanız tüm oyuncular olarak çok mutlu olacağız.

Şimdiden 75 Level için herkese bol sabır diliyorum :)

İyi Çalışmalar

MaRaKeSH

Üye
evet 23 öncesinde gerekli açıklamalar yapılırsa herkesi mutlu edicektir. Malum turnuva yorgunluğunuz vardır ama oyun da devam etmeli :)

RickSancheZz

Üye
Niye tüm oyuncular adına konuşuyorsun kardeşim ben sana vekaletmi verdim, belki ben mutlu olmycam

Şaka bir yana katılıyorum, lütfen sabah yada gece saatlerinde yama gelsin yoğun saatlerde pc başında bekletmeyin bizi :D

N3v3N

Üye
Yeni buf ve ac geleceği için yeni scrollarda gelir. Fiyatları ne olur acaba??

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Lvl cap ile ilgili gelecek güncellemeleri yama notundan takip edebilirsiniz. Yeni yetenekler ile ilgili görüntüler yakın zamanda paylaşacağız.
İyi forumlar.

Archantos

Üye
Niye tüm oyuncular adına konuşuyorsun kardeşim ben sana vekaletmi verdim, belki ben mutlu olmycam

Şaka bir yana katılıyorum, lütfen sabah yada gece saatlerinde yama gelsin yoğun saatlerde pc başında bekletmeyin bizi :D
Kesinlikle , Cuma iş çıkışı patch beklemek baya kötü olur :D
Yeni buf ve ac geleceği için yeni scrollarda gelir. Fiyatları ne olur acaba??
Kesinlikle bende 2K SC ve 350 DEF SC geleceğini düşünüyorum. 50'li paket 200 cash olur gibi :/ Gönül ister ki eskileri bunla değişsin markette
Selamlar,

Lvl cap ile ilgili gelecek güncellemeleri yama notundan takip edebilirsiniz. Yeni yetenekler ile ilgili görüntüler yakın zamanda paylaşacağız.
İyi forumlar.
Selamlar Sunrise

Biliyoruz ki cap ile gelecek güncelleme notlarında herşeyi göreceğiz fakat öncesinde mağaza ürünlerinde değişiklik olacak mı yönün de ve patch cuma iş çıkışına değilde perşembe gecesi ve ya cuma sabahından halledilmesi olarak rica da bulunmaktayız.

JamesParker

Üye
Arkadaşlar çok büyük bir patch olacağı için muhtemelen öğlenden sonra 2-3 gibi işleme almaya başlar ki, anca akşam iş çıkış saatine denk gelir güncellemenin tamamlanması diye düşünüyorum. Eğer çok erken saatte veya geceyarısı atarlarsa, bizim gibi işten çıkan arkadaşlar için slot/pt vs. bulmak zor olabilir.

Archantos

Üye
Arkadaşlar çok büyük bir patch olacağı için muhtemelen öğlenden sonra 2-3 gibi işleme almaya başlar ki, anca akşam iş çıkış saatine denk gelir güncellemenin tamamlanması diye düşünüyorum. Eğer çok erken saatte veya geceyarısı atarlarsa, bizim gibi işten çıkan arkadaşlar için slot/pt vs. bulmak zor olabilir.
Öğleden sonra 2-3 gibi akşama yetişecek ise razıyız. İş çıkış saati ve saati kısıtlı olanların her imkanını değerlendirebileceği şekilde akşama yetişmesi gerekmekte. Son bir kaç güncelleme genelde bu saatlerde geldi ve sorunsuz atlattık çoğunu ama gene laf edenler oldu maalesef. . Erken gelmesi ve ya geç gelmesi çok önemli değil slot için her türlü sıkıntı yaşayacağız maalesef

Digna Nyx

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
Yeni yetenekler ile ilgili görüntülerin paylaşımı, cuma günü öğle saatlerinde mi?
Patch her zamanki saatinde 18:00-19:00 arasında mı?
Tahminler tahminler. . .

Archantos

Üye
Yeni yetenekler ile ilgili görüntülerin paylaşımı, cuma günü öğle saatlerinde mi?
Patch her zamanki saatinde 18:00-19:00 arasında mı?
Tahminler tahminler. . .
Baya yazdım 18-:00- 19:00 olmasın diye olacak mı tabi belli değil.

Ama exp event başladı oda Cuma günü 18:00 itibarı ile sonlanıyor bu durum da bana diyor ki güncellemede 18:00 civarı gelecek :(

Blue

Üye
@Justice @SunRise @Digital Büyük bir güncelleme olacak gibi. Patchi bu gece ya da yarın sabah çektirme şansımız olabilir mi? Çünkü işe gideceğiz geldiğimizde saatlerce patch bekleyip geri kalmayalım ekip arkadaşlarımızdan.

William Windsor

Üye
@SunRise hocam yarın patch geliyor, skill görüntülerini-açıklamalarını ne zaman paylaşırsınız ?
bugün olmayacaksa yarın zaten oyunda mı göreceğiz ? :)

JamesParker

Üye
@SunRise hocam yarın patch geliyor, skill görüntülerini-açıklamalarını ne zaman paylaşırsınız ?
bugün olmayacaksa yarın zaten oyunda mı göreceğiz ? :)
Bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorum, patchle birlikte açıklayacaklar diye biliyorum skill görünümlerini açıklamalarını ve diğer bilgileri.
En başta bana da çok mantıksız gelmişti fakat, patch geldiği gibi 70 lvl olamayacağımız veya itemleri droplayamayacağımıza göre patch atarken bu detaylara dikkat edebiliriz.

William Windsor

Üye
Bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorum, patchle birlikte açıklayacaklar diye biliyorum skill görünümlerini açıklamalarını ve diğer bilgileri.
En başta bana da çok mantıksız gelmişti fakat, patch geldiği gibi 70 lvl olamayacağımız veya itemleri droplayamayacağımıza göre patch atarken bu detaylara dikkat edebiliriz.
yok, pazartesi sunrise yakında açıklayacağız dedi. patch gelince zaten görebileceğimize göre bunu daha erkenden paylaşacağı manasını çıkartıyorum.
bugün açıklanmayacaksa da zaten yarın patch le görürüz artık.

glaurung

Üye
%7 Exp yemeği binlerce basılıp satıldıktan sonra %30 Exp SC getirilmesinin etik olmadığını düşünüyorum.

JamesParker

Üye
yok, pazartesi sunrise yakında açıklayacağız dedi. patch gelince zaten görebileceğimize göre bunu daha erkenden paylaşacağı manasını çıkartıyorum.
bugün açıklanmayacaksa da zaten yarın patch le görürüz artık.
knk ne zaman açıklanacağını bilse tarih verir zaten, demekki o gm de bilmiyor ne zaman açıklanacağını

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt