75 Kill Görevi Kutu Saçmalığı

rebell017

Üye
Bu kutunun dropları neden bukadar saçma ??? Ben 1 buçuk saat uğraşıyım okadar sc pot basayım aldığım rare upgrade sc, rare weapon shard 1 tane düzgün birşey atmıyor. Görev başladığından beri yapıyorum 1 tane drop yok. Ben neden bukadar parayı boşa yakayım, bukadar saçma işmi olur? Irk dengesi yok birde görevi 75 yaptınız iyice içine ettiniz işin. Okadar süre zarla zorla görevi yapıyoruz karşılığı çöp.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Oyun deneyiminizde yaşadığınız hayal kırıklığı anlaşılır, çünkü emek harcamak ve zaman ayırmak sonucunda değerli öğeler elde etmek istersiniz.

Ancak, oyun yapımcıları ve geliştiricileri oyun içi ekonomi ve dengenin korunmasına büyük önem verirler. Eğer değerli öğeler herkese kolayca düşerse, piyasada bir dengesizlik oluşabilir ve bu, diğer oyuncuların zorluk yaşamasına ve oyunun dengesinin bozulmasına neden olabilir.

Ayrıca, oyunların ırk dengesi ve zorluk seviyeleri üzerinde sürekli olarak çalışıldığını belirtmek isterim. Oyun yapımcıları, oyuncuların keyifli bir deneyim yaşamasını sağlamak adına düzenli olarak güncellemeler ve düzeltmeler yaparlar. Eğer herhangi bir ırk dengesi veya görevle ilgili sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız, bu tür geri bildirimleri destek kanalları üzerinden iletmek önemlidir. Oyun geliştiricileri, topluluktan gelen geri bildirimleri dikkate alarak oyunu sürekli geliştirmek isterler.

Unutmayın ki oyunlar, eğlenmek ve zaman geçirmek için harika bir yoldur. Belki de oyunun diğer yönlerine odaklanarak ve farklı etkinliklerle deneyiminizi zenginleştirerek daha keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayarak sosyal bir deneyim yaşamak veya farklı oyun mekaniklerini keşfetmek, size daha olumlu bir bakış açısı kazandırabilir.

Sonuç olarak, oyunları oynamanın amacı eğlenmek ve keyif almak olduğunu unutmamak gerekir. Her oyunun kendi dinamikleri ve kuralları vardır ve oyun geliştiricileri, tüm oyuncuların deneyimlerini düşünerek dengeli bir oyun sunmaya çalışırlar. Daha olumlu bir yaklaşımla oyunun keyfini çıkarmanız dileğiyle!

rebell017

Üye
İyi demişsiniz, güzel demişsiniz ama değerli itemleri sürekli atsın demiyorum bende en azından ya kutular satılabilir olsun yapınca emeğimin karşılığını bir nebze olsa da alayım yada içerisinden bukadar değersiz şeyler atmasın biraz daha işe yarar malzemeler atsın.

SEISMO

Üye
75 kill görevi 24 saat olmalı , niye sadece geceleri yapılsın ki ? ben şahsen akşamları ailemle vakit geçirdiğim için daha 1 kez bile yapamadım. dropdan önce düşünülmesi gereken konu bence bu.

GizliPriest

Üye
75 kill görevi 24 saat olmalı , niye sadece geceleri yapılsın ki ? ben şahsen akşamları ailemle vakit geçirdiğim için daha 1 kez bile yapamadım. dropdan önce düşünülmesi gereken konu bence bu.
Akşam pksi canlı olsun diye yapılmış bir hareket. Bence de 24 saat yapılabilmeli görev.

SEISMO

Üye
Akşam pksi canlı olsun diye yapılmış bir hareket. Bence de 24 saat yapılabilmeli görev.
bu oyunu gündüz oynayanlar , bu ödülden yararlanmamalımı :) sonuçta herkes 19:00 - 02:00 arasında oynamıyor bu oyunu. Ve değişiklikler yapılabiliyor nasıl 50 killden 75e cıktıysa bu da tüm güne yayılabilir benim fikrim ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

fstab

Üye
24 saat yapılabilir ama grade sistemi gelebilir 75 kille 1 kutu 150 kile 2 kutu 300 kile 3 kutu gibi
isteyen istediği seviyedeki kutuyu alır 75 kill alan adam 1kutu alır 150 kille teslim eden 2 kutu alır gibi

levbom

Üye
bu oyunda genelde insanlar kendi klanları ve ekipleriyle takılıyor. o yüzden ekip bulmanız zor.
akşam pksını hareketlendirdiği doğru lakin 75 kill görevi yapan arkadaş çıkıyor devam etmiyor.
75den sonra oyundan çıkıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt