75 level skilleri

ForzaFRACTURES

Üye
bildiğiniz üzere 75 lv cap geliyor ve gelecek olan skiller merak uyandırıyor. yetkililer bu sürece girmeden önce skilleri ve özelliklerini 75lv cap öncesi biz oyuncularla paylaşırsa detayları ile .. teşekkürler

MaRaKeSH

Üye
muhtemelen rehber hazırlanır ama açıkçası sabırsızlanıyorum

Jacques

Üye
Umarım oyuna mekanik katacak skillerdir tek düze dmg artışı sağlayan skiller değillerdir.

William Windsor

Üye
discord soru cevapta warrior a mino fırlatma skill i falan konuşuyorlardı, kendi class ımdan çok o skilli merak ediyorum çok güzel kısa videolar çıkacaktır :D

JaxSui

J
Bir aksilik çıkmaz ise belirtilen tarihe çok az bir zaman kaldı. Heyecan dorukta :)

DeadLegion

Üye
Malum oyunda ilgili seviyede acilan skillerin aynisini ya da skill puanina +2 ekleyip yine aynisini acacaklar bence bosa beklemeyin.

Lolgamelol2

Üye
Umarın yeni gelen skilleri için bir miktar gold istenir açmak için oyundan bir şekilde coin eritilmeli.

DeadLegion

Üye
Coin degil de giren itemin cikisi yok oyundan. Coin eritilirse gb daha da pahalanir car dizmek isteyen gelmez.

N3v3N

Üye
Tahminleri alalım?.
Warrior; ip ucu verildi
Okçu; mana silme veya koşarak skill vurma
Assas; kör etme veya vurunca görünmez olma skili
Mage; staf skilleri
Buffer; undy buf, yüksek defans veren skiller
Healer; heal + restore kombin skill
DB; toplu atak kırma

starboy61

Üye
okcunun 70 skili tam bir rezalet 60 lvl skili ile %320 damage 70 ile %360 damage atıyor %40 lık artışa dağ daş her şey güler. Adam bari %400 yapar şunu. Zaten bu gibi oranların matematiksel birşekilde hesaplanıp yapıldığını düşünmüyorum bu da sınıflar arası damage değişikliğine farkına neden oluyor. Daha yeni kurulmuş bir şirketten nasıl bu kadar matematiksel dengeleme beklenir o da muamma kafalarına göre yaptıklarını düşünüyorum bu oranları.

Archantos

Üye
okcunun 70 skili tam bir rezalet 60 lvl skili ile %320 damage 70 ile %360 damage atıyor %40 lık artışa dağ daş her şey güler. Adam bari %400 yapar şunu. Zaten bu gibi oranların matematiksel birşekilde hesaplanıp yapıldığını düşünmüyorum bu da sınıflar arası damage değişikliğine farkına neden oluyor. Daha yeni kurulmuş bir şirketten nasıl bu kadar matematiksel dengeleme beklenir o da muamma kafalarına göre yaptıklarını düşünüyorum bu oranları.
Biraz deneme yanılma yöntemi var , farkettiren bir hissiyat bulunmadığın da gerekli incelemeleri yapıp bildirirsek geri dönüş sağlarlar diye düşünüyorum her konuda bunu da bir süre deneyimlemek gerekiyor maalesef

N3v3N

Üye
Warriorda da %300 den %350 e çıkacak. 60 skili gibi 70te buglu olmasa bari :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt