7m lik charla günde 2 saat online olarak ayda 150k np kasmak istermisin?

BenGeldim

Üye
Mage char açıyorsun.
62 lwl olman yeterli.
5x +7 paper set diziyorsun maliyeti 5m
6x takı alıyorsun 8 mp veren tanesi 250kdan toplam 1.5m
Wooden staff +8 al 500k.

Sonra yapman gereken sadece kendin gbi magelerin partisine girip 50 gb lik charların üstüne nova atman yeterli. Senin charın 7m olabilir ama 7 tane 7m lik magenin vurduğu 50gb lik charların hepsi yatar hiç merak etmeyin. Günde 2 saat oyna akşam saat 9-11 arası. Pot masrafında yok. 5k np ni al alt f4 çek ertesi günü bekle. Ayda 150k garantü veriyorum bu yöntemle. Tek yapmanız gereken magelerle nowa at bide dağın taşın arkasına saklanıp gelene tekleme atıcaksınız olay çok basit ve ucuz.

RajBhera

Üye
kardeşim burda mageye karşı olan hırsını anlatmaya çalışmışsın ama magede pk da tek yiyo ona ne diyeceksin her jobun kendine özgü karakteristik özelliği var yapacak hiçbişey yok evet 7 mage bir ırkı düşürebilir bu oyunun doğasında var zaten yeni oynamıyoruz bu oyunu lütfen daha mantıklı düşün

ONYXX

Üye
Aynen öyle nova at gate at.ben okçu oynuyorum 350 400 vuruyorum tekli ama magenin tekli skili hem 900 950 vuruyor hemde range okçudan yüksek anlam veremiyorum.bende en sonunda dayanamadım 2 gün önce bıraktım oyunu.hatrı sayılır itemlerim olmasına rağmen.

ONYXX

Üye
hadi novasına eyw magedir deriz geçeriz ebesinin hörekesinden teklemeleri can sıkıcı...
Aynen öyle şimdilik girmiyorum oyuna düzenleme gelirse oynamayı deneyeceğim ama bu şartlarda oyuna girip kriz geçirmek istemiyorum.dağ,taş arkası vurmasıda cabası bana göre oyun şu an kesinlikle mage online.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
diğer joblardada olduğu gibi tek başına hiç bişey yapamazken, takımıyla güçlü hale geliyor, yanlış ne var ?

ONYXX

Üye
diğer joblardada olduğu gibi tek başına hiç bişey yapamazken, takımıyla güçlü hale geliyor, yanlış ne var ?
Dağ,taş arkası vurması tekli skill range okçuya göre çok fazla ve hayvani şekilde vurması normal ise sıkıntı yok tabi ki.

jobulani

Üye
Mage metasını anlatmış. Gayet de güzel anlatmış. 7 oyuncunun aynı anda attığı alan skilli bırakın da ezici olsun. Ağlama başlığı ise yersiz olmuş.

ShaddowOfGoldmoon

Üye
Daha Pk ya çıkmadım ama mageleri birlleşip alan atmakla suçluyosanız zaten oynamayın bu oyunu, armordan feragat et ondan feragat et tek ye, doğasında olan yüksek damage i çıkarmak için, ve yaptığı damage yüzünden linç yesin, kasarken meele party sorry diye party ye alınmasın vs vs. Üzmeyin mageleri :)

Elerelon

Üye
DV'de mage görünce herkesin ağzı sulanıyor, forumda "mageler çok güçlü vol. 6354517852".

Bu arada 65 level mage ve 61 level okçu karakterim var. İsteyenle istediği zaman test edebilirim, mage in hiçbir skilli okçunun range inden fazla değil. Bunu kim nereden uydurmuş bilmiyorum, ama böyle bir hurafe dönüp duruyor. Mage'in en yüksek range'e sahip 52 level skilli Fire Release'dir. Daha geçen gün bir tane okçuya tek skill atamadım, adam aradaki mesafeyi koruyarak çatır çatır okluyordu. Şu ezbere dayalı hurafeleri tekrarlamayı bırakın lütfen. Mage'in hiçbir skilli okçunun ranginden daha uzağa vurmuyor.

Papoy

Üye
Aynen öyle nova at gate at.ben okçu oynuyorum 350 400 vuruyorum tekli ama magenin tekli skili hem 900 950 vuruyor hemde range okçudan yüksek anlam veremiyorum.bende en sonunda dayanamadım 2 gün önce bıraktım oyunu.hatrı sayılır itemlerim olmasına rağmen.
hangi okçu 300-350 vuruyor göstersene bana ne güzel bol keseden sallıyorsunuz. AC olduğu halde magelere 900-1000 vuruyor okçu bu kadarda sallayıp ağlanmaz.

Mutchee

Üye
Betadaki okçu metası daha güzeldi 20 kişi oldun mu x ışını atarak rakiplerinizi alt edebiliyordunuz

BenGeldim

Üye
Ben magelere nerf gelsinmi dedim? Yol gösteriyorum sadece. Diyorumki warior asas prile uğraşmayın. Açın yan char mage 62 yap pk ya katıl. Yol gösteriyoruz 7m e pk at diyorum nesi eleştiri anlamadım.

ReginaMeis

Üye
Ben magelere nerf gelsinmi dedim? Yol gösteriyorum sadece. Diyorumki warior asas prile uğraşmayın. Açın yan char mage 62 yap pk ya katıl. Yol gösteriyoruz 7m e pk at diyorum nesi eleştiri anlamadım.
İstediğin kadar uğraş kardeşim. Malesef anlatabileceklerin, karşındakilerin anlayabileceği kadardır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt