Mage char açıyorsun.
62 lwl olman yeterli.
5x +7 paper set diziyorsun maliyeti 5m
6x takı alıyorsun 8 mp veren tanesi 250kdan toplam 1.5m
Wooden staff +8 al 500k.
Sonra yapman gereken sadece kendin gbi magelerin partisine girip 50 gb lik charların üstüne nova atman yeterli. Senin charın 7m olabilir ama 7 tane 7m lik magenin vurduğu 50gb lik charların hepsi yatar hiç merak etmeyin. Günde 2 saat oyna akşam saat 9-11 arası. Pot masrafında yok. 5k np ni al alt f4 çek ertesi günü bekle. Ayda 150k garantü veriyorum bu yöntemle. Tek yapmanız gereken magelerle nowa at bide dağın taşın arkasına saklanıp gelene tekleme atıcaksınız olay çok basit ve ucuz.
3 magenin vurduğu 1 er novalık hasar benim canımdan fazla, yeri geliyor 2 nova + yarım novaya ölüyoruz. magelere bakıyowum videoda 1000 900 arası vuruyorlar.
Oyun hali bu durumdayken magelerin novalara acilen nerf gelmeli max 350 vurmalılar.
350 fazla değil mi kardo? 4 vursun.3 magenin vurduğu 1 er novalık hasar benim canımdan fazla, yeri geliyor 2 nova + yarım novaya ölüyoruz. magelere bakıyowum videoda 1000 900 arası vuruyorlar.
Oyun hali bu durumdayken magelerin novalara acilen nerf gelmeli max 350 vurmalılar.
helal olsun koca yürekli okçu kardeşim. mageye kafa tutabilen bir tek seni gördümokçuyum, ice lr tutmadı bir mage e uzaktan tekli atıyorum o da tekli atıyor afedersiniz ama ağzımı burnumu kırdı