DontJudgeMe
Üye

sabah işe giden aksam evine gelen birisi oyunda ilerlemek için en azından minimum seviyede farkı korumak için nasıl bir yol izlemeli ?
bir not bırak..
bir not bırak..
Ek mesai yaparak, ekmesaiden kazandığınız ekstra parayla item alarak, malesef oyun şuan için solo oyuncu dostu değil
evet tamda bundan bahsedıyorum bu sekılde bır topluluk olustursak mesela ya da var olan bır topluluk varsa bu durumu kabullenen orada toplansak guzel olmaz mı ?Ben solo oyuncuyum 8-6 çalışıyorum . 63e kadar sağda solda takıla takıla getirdim preler scler cabası tabi. Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor . Tek başına Farma bıraksan zaten farmın kendi çeteleri var zor yani aga
Burda "Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor " Demiş. Katılmıyorum, oyunun genel kitlesi +25 ve çoğu çalışan insanlar. Genelde oyunun en aktif oldugu saatlerde senın işten döndügün saatlerde oluyor. Kesinlikle bi klana girmeni ve orada akşam işten dönen bi partiye dahil olmanı öneririm. Sorunsuzca halledersinBen solo oyuncuyum 8-6 çalışıyorum . 63e kadar sağda solda takıla takıla getirdim preler scler cabası tabi. Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor . Tek başına Farma bıraksan zaten farmın kendi çeteleri var zor yani aga
Daha denk gelemedim umarım güzel bir clana denk gelirim iyi forumlarBurda "Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor " Demiş. Katılmıyorum, oyunun genel kitlesi +25 ve çoğu çalışan insanlar. Genelde oyunun en aktif oldugu saatlerde senın işten döndügün saatlerde oluyor. Kesinlikle bi klana girmeni ve orada akşam işten dönen bi partiye dahil olmanı öneririm. Sorunsuzca halledersin
Burda "Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor " Demiş. Katılmıyorum, oyunun genel kitlesi +25 ve çoğu çalışan insanlar. Genelde oyunun en aktif oldugu saatlerde senın işten döndügün saatlerde oluyor. Kesinlikle bi klana girmeni ve orada akşam işten dönen bi partiye dahil olmanı öneririm. Sorunsuzca halledersin
tam da bu kafada bı klan lazım bana da cash cekerım dusen gold ıle ıtem yaparım farmda az olsun oz olsun hergun rowla kasıldıgı kadar yeter. zaten zındanlardan ıtem atıyor. mutlaka bır ıtem denk gelıcektır charı dızmeye yeter artar bıle. o yuzden karakterlerın levelı cok onem arz edıyor. bu sekılde 8 kısı olsak yeter.bahsi geçtiği gibi bi ekip kurma düşünceniz varsa kuralım arkadaşlar hali hazırda çok fazla online olamadan bir ekibe katılınca ister istemez dışlanıyorsun bu tarz clanlar oyunu çok ciddi oynuyorlar ben bu kadar kasmak istemiyorum şahsen