8/6 Çalışan Oyunda Ilerlemek Için Ne Yapmalı ?

DontJudgeMe

Üye
sabah işe giden aksam evine gelen birisi oyunda ilerlemek için en azından minimum seviyede farkı korumak için nasıl bir yol izlemeli ?

bir not bırak..

Slarent

Üye
Bi klan bulup, bu şekilde akşama kadar çalışan bi ekiple birlikte sabit row parti kurabilirsiniz. Oyuna olamayacağınız her saat hesaplar otomatik olarak levelling yapıcaktır, bu şekilde geride kalmazsınız. Telefonlarınıza ve bilgisayarlarınıza Teamwiever gibi program kurup partinin ölmesi durumunda uzaktan tekrar slota götürüp bırakabilirsiniz

yetiyet

Üye
Ek mesai yaparak, ekmesaiden kazandığınız ekstra parayla item alarak, malesef oyun şuan için solo oyuncu dostu değil

bodrumlu

Üye
Ben solo oyuncuyum 8-6 çalışıyorum . 63e kadar sağda solda takıla takıla getirdim preler scler cabası tabi. Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor . Tek başına Farma bıraksan zaten farmın kendi çeteleri var zor yani aga

DontJudgeMe

Üye
Ben solo oyuncuyum 8-6 çalışıyorum . 63e kadar sağda solda takıla takıla getirdim preler scler cabası tabi. Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor . Tek başına Farma bıraksan zaten farmın kendi çeteleri var zor yani aga
evet tamda bundan bahsedıyorum bu sekılde bır topluluk olustursak mesela ya da var olan bır topluluk varsa bu durumu kabullenen orada toplansak guzel olmaz mı ?

bodrumlu

Üye
Güzel bir oluşum başlat ben gelirim aga zaten normalde tek takılıyorum Protean ırk benim

DontJudgeMe

Üye
konu burada bır sure gorunecek eger bızım gıbı dusunenler olursa en azından oyun basında row partı kurabılecek bır sevıyeye getırırız bır bırımızı bu da bızı ılerıye tasır.

Slarent

Üye
Burda "Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor " Demiş. Katılmıyorum, oyunun genel kitlesi +25 ve çoğu çalışan insanlar. Genelde oyunun en aktif oldugu saatlerde senın işten döndügün saatlerde oluyor. Kesinlikle bi klana girmeni ve orada akşam işten dönen bi partiye dahil olmanı öneririm. Sorunsuzca halledersin

bodrumlu

Üye
Burda "Clanlar zaten aktif oyuncu istiyor kimse yanaşmıyor " Demiş. Katılmıyorum, oyunun genel kitlesi +25 ve çoğu çalışan insanlar. Genelde oyunun en aktif oldugu saatlerde senın işten döndügün saatlerde oluyor. Kesinlikle bi klana girmeni ve orada akşam işten dönen bi partiye dahil olmanı öneririm. Sorunsuzca halledersin
Daha denk gelemedim umarım güzel bir clana denk gelirim iyi forumlar

RickSancheZz

Üye

doğru, çoğu ekip 20,00-24,00 arası saatlerde aktif oynuyor, diğer saatlerde varsa exp ihtiyacı rowa bırakılıyor.

ccanayakin0734

Yeni Üye
bahsi geçtiği gibi bi ekip kurma düşünceniz varsa kuralım arkadaşlar hali hazırda çok fazla online olamadan bir ekibe katılınca ister istemez dışlanıyorsun bu tarz clanlar oyunu çok ciddi oynuyorlar ben bu kadar kasmak istemiyorum şahsen

DontJudgeMe

Üye
bahsi geçtiği gibi bi ekip kurma düşünceniz varsa kuralım arkadaşlar hali hazırda çok fazla online olamadan bir ekibe katılınca ister istemez dışlanıyorsun bu tarz clanlar oyunu çok ciddi oynuyorlar ben bu kadar kasmak istemiyorum şahsen
tam da bu kafada bı klan lazım bana da cash cekerım dusen gold ıle ıtem yaparım farmda az olsun oz olsun hergun rowla kasıldıgı kadar yeter. zaten zındanlardan ıtem atıyor. mutlaka bır ıtem denk gelıcektır charı dızmeye yeter artar bıle. o yuzden karakterlerın levelı cok onem arz edıyor. bu sekılde 8 kısı olsak yeter.

Darktower

Üye
Klan tayfasını görmezden gelirsek, bu oyunda mafyalaşma veya gruplaşmaya solo oyuncu yediriliyor. Klan bulursna, grup bulursun diyenler işi geçiştiriyorlar çözüm yok.

Bireysellik dünyanın genelinde ve özellikle bizim gibi birbirine sürekli kışkırtılan ülkelerde artmış durumda. Ayrıca çok oyun varken, siz bu oyunu ayrı seviyorsanı ve arkadaşlarınızı getirtemiyor olma durumunuz da var. Hiçbir insan eğitimsiz klan egoist oyuncularını çekmek zorunda da değil. Bu oyunda malum kitleden çok var.

Benim tavsiyem PVE tarafında kaliteli Aion, ESO, D&D Neverwinter vb. oyunları geliştiricilerden bu konulara bakanlara oynatmak. Bu oyunun eldeki kitlesinde PVE nasıl olur deneyimi pek yok. O yüzden oyuncuyu değil başarılı işleri inceleyip, uygun görülen sistemler eklenir. Çünkü geliştirici ne kadar oyun tecrübesi varsa, oyuncudan gelen fikri de oyuna uygularken o kadar rahatlar.

Geliştirici ekibine direkt işmiş gibi belirli vakitlerde, oyun denemeleri için ortam hazırlayın. Oyunları denesinler ve faydalı içerikler hakkında tartışsınlar.

Dungeon sistemlerini iyi yapan bir yerel oyun göremedim. Evet, sayıları az ama göremedim. Ayrıca bizim geliştiricilerin genelinde oyun zor olmalı algısı var. Oyuncuyu zorluk ile oyunda tutmak yerine eğlenceli bir süreci, daha genişe yayabilirsiniz. Bunu yapmak da vakit ve para istiyor. Malum 2-3 dev yapı, diğer oyunun haritasını aktarmakla olmuyor.

KO çok oynamadım bu oyunu da belirli bir yerden sonra saldım. Oyun sizi ortak haritaya itiyorsa ve bu haritalarda sizin seviye atlamanızı engelleyen haşareler varsa, solo oyuncu için PVP olmadığı haritalar veya kanallar yapılabilir. PVE kanallarında düşen item vb. oranı daha az olur. Ama tecrübe oranı artırılabilir.

Ama ben oyunun başından beir gördüğüm malum oyunun klanları oyunda gezsin, etraftaki sitelere hayvan gibi para akıtsın ve yeni sunucu çıktıkca bu döngüye devam etsin. Reklam paralarını karşılayacak kadar para kazanıyorlar. Bu arada aylık aboenlik sistemleri, çoğu döviz ile satılan oyundan pahalı. Oyun piyasasını cigerinizi söndüren KO ile kıyaslamayı bırakırsanız daha iyi olur. Bu arada Çinli oyunları da para kazama sistemleri için kontrol edin. Atıyorum 1000 oyuncudan 650 tanesi abonelik alıyorsa, 1000 oyuncuya 3-5 ₺ skinler satarak ve bu skinleri aylık olarak 5-10 diye sayısını arıtrarak daha çok para kazanabilirsiniz. Ama siz hiç sevilmeyen süreli sistem ile devam ediyorsunuz. Yani yeni oyuncunun alışık olmadığı ödeme sistemi ile. Hedefiniz belli KO cigerini bırakan kitleye, gel çok ciger sevmiyorum ucundan tadına bakacağım diyorsunuz.

Ne demişler Türk'ü Türkten başka yoktur.

Son düzenleme:

DontJudgeMe

Üye
evet olabılır bana uyar anket ıle baslatalım 8 kısılık bır grup toplayalım 8 kısı toplandıgında ekıp ıle yol alırız

DontJudgeMe

Üye
anket konusunda ıyı degılım bırsey denedım ama bunu form uzerınde hazırlayacak varsa buraya ekleyebılırse guzel olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt