Öneri 8 Saat Flame Rock Farmı

Pitou

Üye
Edecek söz söyleyecek kelime bulamadığım noktadayım... Bu konu sizce şans mı ? bu dropların sizce şansla alakası var mı ? 8 saat otudum ciddi ciddi inat ettim la illa atacak dedim ya illa alacam bir drop dedim ve 8 saatin sonunda toplamda Flame Rock slotundan aldığım PARA EDECEK ! en pahalı itemler bunlar... Ne dememiz gerek buna ne söylenmeli biri benim duygularıma tercüman olabilir mi acaba... Bu droplar böyleyken farm yapma zevki de hevesi de kalmıyor bence bu konuda birşey getirilmeli. 8 Saatin karşılığı bu olmamalı bu emeği hiçe saymaktır... Hani birine anlatsan dalga geçiyorsun şaka yapıyorsun felan sanar yani öyle bir durum.
Şans diyecekler :D Biz farmı saldık ya böyle ne farm zevki olur ne de hevesi :(

jutedss

Üye
Biliyorum tepki çekecek ama protean da xp farmlamak için farm yapılır. İyi bi şeyler isteyim diyorsan elini taşın altına koyup DV ye gideceksin. Hem sırtım sağlamda olsun hem iyi drop atsın istiyorsunuz ama hayat öyle olmuyor.
Dostum Youtube'ta bir sürü flame rock videosu çekilmiş 1 saatte vixen de alan var 1 saatte 2 tane heartseeker alan da var bir sürü sunshard alan da var bak 1 saat içinde diyorum. 8 saatte aldığım drop bu 8 saat... ben onlardan farklı slot mu dönüyorum onlarda protean - lunaskar kingdomda dönüyor bende ve 8 saatin karşılığı bu mu

jutedss

Üye
13 Saat 45 Dakikalık Flame Rock Slotunun toplam hasılatı budur. Sözü size bırakıyorum benden bu kadar

Ekli dosyalar

• farmn.png
    farmn.png
    108.8 KB · Görüntüleme: 135

Serh

Üye
Asıl adaletsizlik işte burada zaten Flame Rock gibi zor ölen bir sürü masraf yapıp kasılan bir slotun drop atmaması > Dread Cyclops gibi 50 lwl adamın bile slota gidip kasabileceği slottan 25 30m değeri olan Hand axe of Minotaur atması. Bu kadar kolay kesilen bir slottan neden böyle bir drop çıkıyor anlamış değilim. O kadar zor ölen farmlaması emek isteyen slotların atması gerekirken Haritanın en kolay kesilen moblarından birinden bu itemi atması acayip dengesizliktir.

WoxHades

Üye
Dropların azlığı konusunda sana hak veriyorum fakat protean ve lunaskarda drop atmaması zaten normal olan değil mi?Şöyle düşün kaç tane camp var lunaskar ve proteana ait bir de death valleyi düşün hem karşı ırk tehditi var hem de 3 campa sahip sence hangisinden drop atmalı?Şuna da değinmek istiyorum deathvalleyde 3 atıyorsa proteanda 1 atsını desteklemiyorum zaten atmaması normal değil mi diyorum.Fakat bu attığın fotoğraflar death valleye ait olsa hak veririm sana.

jutedss

Üye
Dropların azlığı konusunda sana hak veriyorum fakat protean ve lunaskarda drop atmaması zaten normal olan değil mi?Şöyle düşün kaç tane camp var lunaskar ve proteana ait bir de death valleyi düşün hem karşı ırk tehditi var hem de 3 campa sahip sence hangisinden drop atmalı?Şuna da değinmek istiyorum deathvalleyde 3 atıyorsa proteanda 1 atsını desteklemiyorum zaten atmaması normal değil mi diyorum.Fakat bu attığın fotoğraflar death valleye ait olsa hak veririm sana.
Ama şunuda düşün sponsorlu bir kişi flame rock slotunu 10 saat farmlıyor ve bu kişi 58 m para kasıyor 10 saatte bu slottan peki benim kastığım aynı slot neden bana 14 saatte 15 m para bırakıyor pot parasına bile değmiyor ?

WoxHades

Üye
Ama şunuda düşün sponsorlu bir kişi flame rock slotunu 10 saat farmlıyor ve bu kişi 58 m para kasıyor 10 saatte bu slottan peki benim kastığım aynı slot neden bana 14 saatte 15 m para bırakıyor pot parasına bile değmiyor ?

Bu konuda kesinlikle haklısın ben farklı bir bakış açısı getirmek istedim sadece.Zaten başta dedim ya dropların azlığı konusunda sana hak veriyorum diye.Benim demek istediğim zaten protean ve lunaskarda hiç drop atmaması gerektiği.Yani senin şikayetçi olduğun konuyla aynı herhangi birisi 58m kasıyorken senin 15m kasman yanlış.Doğru olan 2nizinde 15m kasması şeklinde yazmak istemiştim.Bunun da sebebi death valleyden dolayı.Farm denilen şey death valleyde yapılmalı bence.Bunun sebebi de hem protean ve lunaskar kingdomların aşırı camp sayısı hem de çok daha rahat farm olanakları.(Karşı ırk tehditi olmadığı için)

HeaveN

Üye
Yine iyi sen şükür et ben hiç alamadım şans işi drop :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt