+8 Stormbringer AP Değeri Hakkında

Hedvein

Üye
Merhabalar, daha önce unique silahların bazılarının ap değerlerini sizlerle paylaştım ve fikir alışverişi yaptık.
Şimdiki misafirimiz +8 Stormbringer. Biliyorsun priest sınıfının en sağlam itemi. +8 olarak Ap değeri ekteki şekilde, görüşleriniz neler? Sizce unique silahlar hak ettiği değeri almış mı? Nihai hali bence biraz dah güçlü olabilirdi.
Ek bilgi: İtem Preview yapılarak denenmiştir.
Konu altında fikirlerimizi paylaşabilir, tartışabiliriz. İyi forumlar ^^

D.N: Pazarlama tekniği olarak algılayan algler lütfen konuyu ''Yok say'' yaparak bu ''pazarlanmış'' konudan uzak durabilir. :whistle:

Ekli dosyalar

• 8SB.png
    8SB.png
    422.5 KB · Görüntüleme: 1,204

MrFuse

Üye
All Monsters bonusu yanında sanırım diger sınıflara karşı biraz daha güçlü olsa daha iyi olabilirmiş. Böylesine Endgame bir silah için bir tık zayıf gibi geldi. Ki warior sıfınıda kullanabilir bu silahı.

IBoRiS

Üye
itemler betada ne kadar güzeldi çok kötü hale gelmiş itemler karakter dizmenin bi mantığı yok nerdeyse görev itemleriyle aynı hasarlar çıkıyo

mmtakiff06

Üye
Merhabalar, daha önce unique silahların bazılarının ap değerlerini sizlerle paylaştım ve fikir alışverişi yaptık.
Şimdiki misafirimiz +8 Stormbringer. Biliyorsun priest sınıfının en sağlam itemi. +8 olarak Ap değeri ekteki şekilde, görüşleriniz neler? Sizce unique silahlar hak ettiği değeri almış mı? Nihai hali bence biraz dah güçlü olabilirdi.

D.N: Pazarlama tekniği olarak algılayan algler lütfen konuyu ''Yok say'' yaparak bu ''pazarlanmış'' konudan uzak durabilir. :whistle:
ileride legendary ve daha üst seviye silahlar olacağını duydum. bence fazla abartılmamış gayet iyi

Adv3NN

Üye
paladin clup adamdır gerisi hikaye :D 200 dmg 100 dmg artıcak diye yapmayın ben yapanlardanım pişmanim item yapmayın :D

SessizCogunlugunSesi

Üye

Orda priest silahıdır demiyor :) Sahi! ismi savaşçı olup ama savaşamayan bir sınıfta vardı demi?Seni biraz eleştiretireyim Hedvein kardeşim.Öncelikle bilinçli olarak böyle bir şey yaptınız demiyoyorum.Oyunun ilk geliştirme aşamasında geri dönüşleri yapanlardan birisi olarak,savaşçı sınıfının niye unutulduğu belli oluyor dermişim:)

Son düzenleme:

BenGeldim

Üye
cok iyi item. mob kesmesı falan efso olur ap zaten iyi. rangesi cok iyi bence cok değerli gözüküyor oyunun şampiyonu olabılır.

Golgomath

Üye
Unique item üstüne 2 tane daha sınıf olduğu için(şuan kapalı) damagelerinde parça parça artması bence normal item bonusuda güzel sadece şuan bu sınıftaki itemler az olduğu için coins değerinin çok altında gözüküyor

Mentalist7

Üye
bence de biraz az olmuş 350 ap olsa bi de damage bonus all class %80 olsa anca seni tatmin eder hedo.

Hedvein

Üye
Orda priest silahıdır demiyor :) Sahi! ismi savaşçı olup ama savaşamayan bir sınıfta vardı demi?Seni biraz eleştiretireyim Hedvein kardeşim.Öncelikle bilinçli olarak böyle bir şey yaptınız demiyoyorum.Oyunun ilk geliştirme aşamasında geri dönüşleri yapanlardan birisi olarak,savaşçı sınıfının niye unutulduğu belli oluyor dermişim:)
:D Mantıklı eleştirilere açığız tabii :)
Ama orada Priest sınıfının en yüksek itemi dedim sadece pri kullanır demedim, warrior da kullanabilir ama sanırım warrior için daha efektif silahlar var ^^
Bu arada bu zamana kadar joblarla alakalı bir şikayet/öneride bulunmadım hiç. He dengeleme lazım mı, bir tık olabilir. Saygılar ^^

Hedvein

Üye
bence de biraz az olmuş 350 ap olsa bi de damage bonus all class %80 olsa anca seni tatmin eder hedo.
Buna gerçekten güldüm, yani öyle bir algı oluşturmak istemedim ama 178-180 ap olsa yeterdi sanırım. Silahı malesef ben kullanmıcam, kullanam mümkün değil. Daha +5 basmaya bulamıyorum kaldı ki 7sini takayım ^^
Herkes gibi ben de oynadığım jobun güçlü olmasını isterim, gözünde nasıl bir izlenim oluşturdu bilmiyorum ama ''ben hiçbir şey yapmıyım job kessin'' algısını ben de istemiyorum ki zaten öyle bir derdim olsa kitlemle 2 mage pt kurar ortalıkta dolanırdım.
Unique silahların epicler ile hemen hemen aynı ap olması seni rahatsız etmiyorsa np kankacım, çoğunluk öyle düşünüyorsa yine np ama Legend ve Mythic itemler gelene kadar herkes bunlara muhtaç olacak^^
Şuan epic kullanılıyor olabilir ama 70 cap geldiğinde diğer 2 high tier itemlar gelmezse o zaman da umarım bu silahları kullanırken AP değerlerini yargılamazsınız^^
İyi forumlar.

Mentalist7

Üye
zaten priestin epic itemi olan earthshaker ve archsworddan daha iyi değil mi bu item?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt