Epic ES ile Unique Storm arasında +7'deki ap farkına baktığı varsayıyorum, bu orantı normalse haklısınzaten priestin epic itemi olan earthshaker ve archsworddan daha iyi değil mi bu item?
Yani 195 olması belki abartı olur ama 180 tatlı durur gibiydi.175 atak az gibi geldi bana 195 200 yakın olması lazım sağlam ve oyun en pahalı itemlerinden birisi uniq itemler atak az duruyo bana göre
bu tarz itemlere para harcamadan önce craft beklenmeli. belki daha güzel birşeyler ortaya çıkıcak.175 atak az gibi geldi bana 195 200 yakın olması lazım sağlam ve oyun en pahalı itemlerinden birisi uniq itemler atak az duruyo bana göre
%10 All monster attack çok iyi insanın alıp farm atası geliyor+8 reaper 191 sanırsam. Genel olarak oyunlarda hep çift el warrior silahı en yüksek ap olur ama diğer classların silahlarıda hemen 1 tık altında olur.
Stormbringer 180-190 arası olabilirdi rakamsal olarak. Ama %10 bonus ta harika gözüküyor. Warrior sınıfı bu silahla moba reaper den fazla vurursa bence tam dengeli derim.
bir an sadece 1 an korktmSayın @Hedvein
Epic silahları beğenmedin. Uniqlere geçip olaya el atıp onları da beğenmediğini söylüyorsun. Zaten bp aşırı gü...... Şaka bir yana gerçekten itemin hakkı bu olmamalı 190 seviyeleri gayet tadında olurdu. Değerli ve end game silahı olarak yerini alabilirdi. Ben bu durumu daha 2 farklı item sınıfı olduğuna bağlıyorum.
infulucer gene birşeyler satamadığı için serzenişteMerhabalar, daha önce unique silahların bazılarının ap değerlerini sizlerle paylaştım ve fikir alışverişi yaptık.
Şimdiki misafirimiz +8 Stormbringer. Biliyorsun priest sınıfının en sağlam itemi. +8 olarak Ap değeri ekteki şekilde, görüşleriniz neler? Sizce unique silahlar hak ettiği değeri almış mı? Nihai hali bence biraz dah güçlü olabilirdi.
Ek bilgi: İtem Preview yapılarak denenmiştir.
Konu altında fikirlerimizi paylaşabilir, tartışabiliriz. İyi forumlar ^^
D.N: Pazarlama tekniği olarak algılayan algler lütfen konuyu ''Yok say'' yaparak bu ''pazarlanmış'' konudan uzak durabilir.![]()
Peki güzeliminfulucer gene birşeyler satamadığı için serzeniştehee 100 milyor verecem hee
bence gayet normal. silahtaki %10 all monster bonusunu varsayarsak gayet yerindeEpic ES ile Unique Storm arasında +7'deki ap farkına baktığı varsayıyorum, bu orantı normalse haklısın
Kanka yazıda ne yazıyor hiç bakmadın mıNasıl bastın ?
Ben deneme şansına sahip olamadım, bilemiyorumBu silah o kadae bozuk ki R vuruşu o kadar çok sekiyor ki elimden cikardigim için mutluyum. Arch sword +8 bp bis item. 70 cap de yeni silah gelene kadar.
Ay pardon ben itemi görünce büyüsüne kapıldımKanka yazıda ne yazıyor hiç bakmadın mıBenim değil.