trgurjan35
Üye

Bize bırak git demişler. 7 heart lı adamdan dayak yicez, dünya para verdik çöp oldu, herkeze geçmiş olsun.. Okculara terkedin oyunu diyorlar..
Sorun şu okçu bitikti ve daha daha da bitirdiler. Okçunun nede hiç bir silahi buf yemezken karşı jobların donuna kadar ok savunması gelmiş. Bu oyunun metası Warrior ve asas mı olacak. Vixen fire dmg olması lazımken hala düzeltilmiyor. Çünkü affedersin umurlarında değil. Şu ruh bağları kalksaydı görürdüm ben oyun yönetimini. Artık boykot edeceğim. Binlerce lira harcadığım market alışverişi yerine sadece gb ile tüm puslarımı alacağım. Harcadığım bu paranın karşılığını alamadım. Neden destek olayım. Ruh bağı açıldı mı daha da durmam.genel tüm rare silahlara nerf gelmiş magelerde sadece necro kullanıyordu elemental hasarları düşürüldü
Sorun şu okçu bitikti ve daha daha da bitirdiler. Okçunun nede hiç bir silahi buf yemezken karşı jobların donuna kadar ok savunması gelmiş. Bu oyunun metası Warrior ve asas mı olacak. Vixen fire dmg olması lazımken hala düzeltilmiyor. Çünkü affedersin umurlarında değil. Şu ruh bağları kalksaydı görürdüm ben oyun yönetimini. Artık boykot edeceğim. Binlerce lira harcadığım market alışverişi yerine sadece gb ile tüm puslarımı alacağım. Harcadığım bu paranın karşılığını alamadım. Neden destek olayım. Ruh bağı açıldı mı daha da durmam.
GB yi oyun içi pusa dönüştürürüm. Yani pus satan oyunculara aktarım yaparım. Diğer sadece TL ile alınan pus itemlerini de kullanmam. Ruh bağının bitmesi ile beraber bu dikta yönetimi ile olan bağımızda kopar.farkındayım bende okcunun düzeltilmesi taraftarıyım ayrıca kanka gb ile alsanda marketten alınmış olcak çok protesto olmuyo
Ağzına sağlıkGB yi oyun içi pusa dönüştürürüm. Yani pus satan oyunculara aktarım yaparım. Diğer sadece TL ile alınan pus itemlerini de kullanmam. Ruh bağının bitmesi ile beraber bu dikta yönetimi ile olan bağımızda kopar.
Kanka oyuna girip bakar mısın okçu karakterin duruyor mu?Bu daha iyi günleriniz güneşi görmeye hazır olun
Bekliyorum heyecan olsun kendimi hazır hissettiğimde gireceğimKanka oyuna girip bakar mısın okçu karakterin duruyor mu?
Valla benım rogue 74 level, 65 level gibi vuruyor şuan da.. Aşırı geri kaldı karakter.. Elinde sözde shooter 8 var ama çöp oldu herşey, emek silen bir yönetim mevcut burada..+8 ss takan adamın ne günahı var şimdi?