80 Cap Hk.

ImmortallH3rQ

Üye
Herkese iyi oyunlar arkadaşlar...
80 cap gelecekmi? Her hangi bir yerde bununla ilgili bir konu göremedim yada bulamamış olabilirim.
Ben şahsen gelmesinden yanayım sebebi şu priestler ve mageler biraz daha can artışı ve defans artışı olabileceğinden daha dayanıklı olup oyundan soğumazlar diye düşünüyorum.
Yine aynı şekilde warriorlar'da 80 skili ile tekrar oynama istekleri yenilenmiş olur vs vs...
Bilemiyorum benim düşüncelerim bunlar ayrıca 75 lwl olup sadece grup zindanlara giren arkadaşlar var biraz daha oyuncu çekmek için iyi bir güncelleme olur diye düşünüyorum.
Bir'de hagardda çok boş alan var burlara yeni exp kasmak için yaratıklar eklenebilir diye düşünüyorum .

themurolity

Üye
Herkese iyi oyunlar arkadaşlar...
80 cap gelecekmi? Her hangi bir yerde bununla ilgili bir konu göremedim yada bulamamış olabilirim.
Ben şahsen gelmesinden yanayım sebebi şu priestler ve mageler biraz daha can artışı ve defans artışı olabileceğinden daha dayanıklı olup oyundan soğumazlar diye düşünüyorum.
Yine aynı şekilde warriorlar'da 80 skili ile tekrar oynama istekleri yenilenmiş olur vs vs...
Bilemiyorum benim düşüncelerim bunlar ayrıca 75 lwl olup sadece grup zindanlara giren arkadaşlar var biraz daha oyuncu çekmek için iyi bir güncelleme olur diye düşünüyorum.
Bir'de hagardda çok boş alan var burlara yeni exp kasmak için yaratıklar eklenebilir diye düşünüyorum .
Karakterler ve itemler arası denge gelmediği sürece istersen 100 cap yap yine değişen olmayacak. Sorun level değil sorun hangi itemi takarsan tak vuracağın atak 250 artması. Şöyle örnek verelim. Bp arkadaşta 7 strom 9 set 4 parça divine var. Bende bp yim 7 arch 8 set vitality set traveller küpe brawlers yüzük var ve arkadaş benden 250 fazla vuruyor yaratığa

N3v3N

Üye
Gelmesini isterdim fakat assaslara tek atma, 10k heal, party cure skilleri gelir diye korkuyorum.

Sonraki patchte karakterler duzelecek diye diye 75 cap geldi. Bir düzelme oldu mu? Hayır.

Öncelikle tüm skillerin gözden geçirilmesi gerekiyor. Skill açıklaması ile vurulan hasar bambaşka, açıklama Konya, hasar Kenya. Skillerin %90i böyle.

Son düzenleme:

levbom

Üye
ilerleyen tarihlerde level geleceğini söylediler. hatta twich yayınında bu oyunda bir level sınırlaması düşünmüyoruz sonsuz level olabilir demişlerdi. Elbetteki kademe kademe leveller gelecektir. gelmeden önce yeni skillleri iyi planlamarı eski skilleride elden geçirmeleri gerekir arkadaşımızın dediği gibi. ama yakında geleceğini düşünmüyorum. gelmeden en az 2 ay önce söylüyorlar zaten.

hizeN

Üye
Karakterler ve itemler arası denge gelmediği sürece istersen 100 cap yap yine değişen olmayacak. Sorun level değil sorun hangi itemi takarsan tak vuracağın atak 250 artması. Şöyle örnek verelim. Bp arkadaşta 7 strom 9 set 4 parça divine var. Bende bp yim 7 arch 8 set vitality set traveller küpe brawlers yüzük var ve arkadaş benden 250 fazla vuruyor yaratığa

Katılıyorum. İtemleri dengelemeden level capi artırmak, yükselen enflasyonda asgari ücrete zam yaparak alım gücünü yükselttiklerini sanmak gibi bişey... Bu skill ve item dengeleriyle ilgili defalarca konu açtık. Hatta bir tanesini de bugün açtım. Bkz; Staff Dengesi Konusu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt