85 Level Gelmemeli.

mmtakiff06

Üye
Kolay gelsin arkadaşlar. Biliyorsunuz, Ramazan ayında durmak yok sabah akşam exp kasmak durumunda kalcaz. Oyunda bir çok sıkıntı varken , 85 cap olayı çıktı birde (çok erken bence ramazanda başka aktiviteler olmalıydı) aradan yeni premium, haberi geldi yeni Sc eklendi. Bir çok Sc'lerde eklenecek Oyunu RC fiyatlari uygun diye oynayan bir çok oyuncu var fakat son güncellemelerde görünen O'kii yavas yavaş gidişat yolundan sapmaktadır. Oyunda RC fiyatları çok uygun diyenleri bedavaya oyun oynuyoruz diyen oyuncuları bu konu altına bekliyorum. Ha birde isteğim balıkçılık umarım tamamen bitmez. :D

JohnPlane

Üye
Yeni premium savaş puanıyla alakalı birşey gelicek galiba . Exp ve dropla alakalı birşey olmayacağını söylediler diğer özellikleri gelince göreceğiz.

Witch_King

Üye
Çok ilginç. Bunca yapılması gereken eksikler, hatalar, dengesizlikler varken lvl cap getirmelerini anlamış değilim. Oyunun şuan ihtiyacı olan en son şey 85 lvl.

Aziz

Üye
Merhaba,

Ramazanda tecrübe puanı yükseltme dışında içeriğe doyacaksınız. Oyun içinde yapılacak olan etkinlikler dışında, discord ve forumda da etkinlikler olacak.

İyi forumlar.

_F_G_

Üye
Keşke görev sıfırlanması gelseydi. Daha ye i geldi ama bu dönemde görevi olmayan insanlar için çok uzun bir süreç olacak seviye arttırmak. İş güç içinde bilgisayarı açık bırakma şansım yok zindanla 3 aya anca kasarim mage oynadığımı düşünecek olursam solo zindanlar zaten zulüm. Hakkımızda hayırlısı.

Balerion

Üye
Keşke görev sıfırlanması gelseydi. Daha ye i geldi ama bu dönemde görevi olmayan insanlar için çok uzun bir süreç olacak seviye arttırmak. İş güç içinde bilgisayarı açık bırakma şansım yok zindanla 3 aya anca kasarim mage oynadığımı düşünecek olursam solo zindanlar zaten zulüm. Hakkımızda hayırlısı.
Hocam mageler zindanda zayıf olması talihsiz bir durum ama şu tür avantajlarınız olabilir
1. Önceki sıfırlama yapıldıktan sonra tüm görevleri yaptınız mı? Benim bi çarım 63 levelken görevler sıfırlanmıştı. 65 sonrası görevlerin tümünü sakladım. Siz de sakladıysanız rahat edersiniz.
2. Yeni yaratıklar, yeni expler şimdiki gibi 25k değil belki minimum 90 k exp veren yaratıklarda kasılacağız.
3. Ramazanda birkac exp event olacaktır
4. Yeni görevler açılacaktır. Bu görevler de her levelin en az %35 expini karşılar muhtemelen.
5. Yeni zindanla birlikte her gün 4 zindan hakkımız var. Yani günde nerdeyse 100 milyon exp zindandan alacağız.

_F_G_

Üye
Görevlerim neredeyse bitmiş durumda yüzde 10 şuan karakterim zindanlarla tahminen yüzde 70 seviyesine çekmeyi umuyorum. 75 level için söylemek gerekirse 2 milyar Xp istiyor. Bunun artacağını düşünursek günde 150 m bile kassak her level ortalama 15 -20 gün sürecek. 10 levele kıyaslarsak tahminen 6 ay sürebilir. Solo zindanları zorluk seviyesini arttırmak belki diğer sınıflar için Xp artışı sağlar ama mage kesemez o zindanları. Umarım bir düzenleme ile birlikte gelir mağdur olmayız. En azından öldüğümüz zaman Xp geri kazanma sc si filan varsa söylesin de üstümde bulunsun. Yazık o kadar emeğe.

RickSancheZz

Üye
75 cap'inde olduğu gibi 85 cap'indede zindan ve görev harici exp kasma girişimim olmayacak

17/04 editi : oyundaki gelişmeler en az +80 olmaya mecbur ettiğinden şuan 80 olana kadar bulduğum slotlarda kasıyorum

Son düzenleme:

mmtakiff06

Üye
Hocam mageler zindanda zayıf olması talihsiz bir durum ama şu tür avantajlarınız olabilir
1. Önceki sıfırlama yapıldıktan sonra tüm görevleri yaptınız mı? Benim bi çarım 63 levelken görevler sıfırlanmıştı. 65 sonrası görevlerin tümünü sakladım. Siz de sakladıysanız rahat edersiniz.
2. Yeni yaratıklar, yeni expler şimdiki gibi 25k değil belki minimum 90 k exp veren yaratıklarda kasılacağız.
3. Ramazanda birkac exp event olacaktır
4. Yeni görevler açılacaktır. Bu görevler de her levelin en az %35 expini karşılar muhtemelen.
5. Yeni zindanla birlikte her gün 4 zindan hakkımız var. Yani günde nerdeyse 100 milyon exp zindandan alacağız.
Yeni zindanlara nasıl zaman ayıracağız ? Bw CF ister istemez zorlanacağız.

Opus Magnum

Üye
16 saat row dönemi bitmiştir benim için, zaten oyunun dengesi oturmamış ben ne zorlayıp level rushlıcam allah için ya? Zindanlara gir çık, biraz toplayıcılık yap sonra alt+f4 işime bakarım.

Oyun yönetiminin cidden kafası nasıl çalışıyor, amaçları ne anlamış değilim. Yani koskoca oyuncu kitlesinin beklentisi level cap miydi? Cidden soruyorum, kaç kişinin önceliği ve isteği buydu da level sınırını artırma kararını alelacele verdiniz, kim istedi aga?

Burtto

Üye
85 lvl cap gelmesi iyi oldu ama premium gelmesi ve eklenen sc nin pahalı ve adet inin az olması kabul edilemez :(

Alkoer

Üye
16 saat row dönemi bitmiştir benim için, zaten oyunun dengesi oturmamış ben ne zorlayıp level rushlıcam allah için ya? Zindanlara gir çık, biraz toplayıcılık yap sonra alt+f4 işime bakarım.

Oyun yönetiminin cidden kafası nasıl çalışıyor, amaçları ne anlamış değilim. Yani koskoca oyuncu kitlesinin beklentisi level cap miydi? Cidden soruyorum, kaç kişinin önceliği ve isteği buydu da level sınırını artırma kararını alelacele verdiniz, kim istedi aga?
Ben çok eski bir konuda oyunun 65lv çıkmasını eleştirmiştim. 70lv test edildiği için 65lv oyunda hatalar var demiştim.

Çok yetkili bir arkadaş bana kızmıştı. 70lv için çok erken demişti.

Bu olayın bikaç ay sonrası 75lv cap geldi. Şimdi 85....

Lolgamelol2

Üye
benim bildiğim yeni cap geldiği zaman yeni yaratılar yeni haritalar yeni silahlarda gelir bunlar işin kolayına kaçıp direk sadece yeni lwl getirip alın sizi yeni cap diye sunuyorlar k.bakmayın ama ben buna para kazanama politikası derim

Myra

Üye
benim bildiğim yeni cap geldiği zaman yeni yaratılar yeni haritalar yeni silahlarda gelir bunlar işin kolayına kaçıp direk sadece yeni lwl getirip alın sizi yeni cap diye sunuyorlar k.bakmayın ama ben buna para kazanama politikası derim
Yeni silahlar gelmeyecek dendi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt