85 Level

PrevenciA

Yeni Üye
Premiumum bitti 75 i tamamladık . Farm pre çekmek istiyorum ama aniden 85 cap gelir diye de parayı boşa da atmak istemiyorum . Bununla ilgili tahmini bir bilgi var mıdır acaba

N3v3N

Üye
Tahminim ramazanda 85 cap geleceği yönünde. Bekleyip göreceğiz :)

Yönetimden açıklama gelmedikçe tahminlere aldırış etmeyiniz :D

yetiyet

Üye
Kanka yanlış anlama ama 85 e kasmayı düşünüyorsun buna para harcamayı düşünüyorsun ama farm pre üstüne xp pre çekmeye mi çekiniyorsun? farm+xp complate ile kafa kafaya gelmesi lazım

PrevenciA

Yeni Üye
Kanka yanlış anlama ama 85 e kasmayı düşünüyorsun buna para harcamayı düşünüyorsun ama farm pre üstüne xp pre çekmeye mi çekiniyorsun? farm+xp complate ile kafa kafaya gelmesi lazım
Kanka galba aptalım valla düşünmedim üstüne çekebileceğimi , boşa gitmesin diye şeetmiştim de her türlü gitmez zaten

yetiyet

Üye
Kanka galba aptalım valla düşünmedim üstüne çekebileceğimi , boşa gitmesin diye şeetmiştim de her türlü gitmez zaten
Ben sana üstüne çek bekle mi dedim? Eğer 85 cap gelirse exp pre çekersin farmın üstüne fiyat olarak complate ile aynı fiyata gleiyor ödülleri çıkarınca dedim

KoHalo

Üye
85 LEVEL HAZİRANA GELİR BÜYÜK İHTİMAL OKULLAR KAPANINCA HERKEZ EXP KASMAYA BAŞLAR.

YUZDEELLI

Üye
Premiumum bitti 75 i tamamladık . Farm pre çekmek istiyorum ama aniden 85 cap gelir diye de parayı boşa da atmak istemiyorum . Bununla ilgili tahmini bir bilgi var mıdır acaba
çat diye gelir kanka allah korusun :D bi uyanmışsın premium 29 gün kalmış 85 cap gelmiş :D

Otistik

Üye
Tahminimce uzun bir süre 85 gelmeyecek iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt