Slot bozmak direkt ban sebebi diye duymuştum.Altı kanalda bütün slotları bir saat boyunca gezdikten sonra, Flame Rock'larda bir grup buldum. Bir süre rahatsız edilmeden lure'lu kesimlerimizi gerçekleştirdik. Derken bir Priest ile bir Assas geldi. Hiç laga luga yapmadan slotlara giriştiler. Slotlar kısa süre içinde farklı zamanda kalkar oldu ve bir araya getirmek imkansızlaştı. Full çeken Mage party beş dakika içinde dağılarak bu iki KS'ciye bütün bir kesim alanını salmış oldu.
Bu nasıl bir mekanizma böyle? Sekiz kişinin emeğini bir ya da iki kişi gelip çöp edebiliyor. Bu iptidai mekanizma değişmezse oyunda sadece babasından aldığı harçlıklarla oynayan çocukları tutabilirsiniz. Modası geçmiş bir MMO oynarken keşfettim Rise Online'ı. Heyecan vericiydi. Kimse güçlü olmadığı için ilk günlerde yardımlaşma hat safhadaydı. Ancak birileri yükseldikçe, egoları da yükseliyor ve dediğim dedik olmaya başlıyorlar. Oysa oyunlar üç tane yaratık üzerinden inatlaşmak, sinir hastası olmak için değil, keyifli vakit geçirmek için oynanmalı. Söz konusu mekanizma, insanı toksik olmaya itiyor.
Bu tür durumlarda Mage'lerin lure ile slot kesmesi imkansız hale geliyor. Peki staff veya tekli skiller yeterli oluyor mu? Hayır. Neden? Çünkü bir grup insan, Mage'lerin çok güçlü olduğunu öne sürüp durunca, seriden nerf geldi.
Bunun çözümü çok basit. Partideki oyuncu sayısıyla verilen hasar çarpılarak yaratığa verilen hiddet belirlenir. Bu sayede iki başına buyruk kişi, parti kurmuş, emek vermiş, yazılı olmayan kurallara riayet ederek slot bölüşmüş sekiz insanın emeğini bu kadar kolay çalamaz.
Bu, aklınıza gelebilecek her şeyden daha önemli bir değişiklik olacaktır. Çünkü kitle, oyunun her şeyidir. Rise kitlesi toksik olmamalıdır. Geliştiriciler ve idareciler olarak hoşgörülü ve uzlaşmacı olmayı teşvik ediniz.
İyi çalışmalar.
işte aradığım cevap. Eski knight oyuncusu sanırsam ? Memnun oldum ustamBu konu insani duygular içeriyor mesela centilmenlik sportmenlik gibi değilde haysiyet şeref gibi.
KS ile slot bozmak aynı şey değil. Gerçi ben niye açıklıyorsam, yine anlamayacaksınız. Ya da anlıyorsunuz da işinize gelmiyor. Sonra pt bulamıyorum diye ağlayarak konu açmaya devam ediyorsunuz. KSciler partiye alınmaz MMO töresidir bu bro .dNe alakası var kardeşim güçlü olan slotu kazanır.
Mage'lerin 2 slot döndüğü sürede sağlam bir Melee grup 1 slotu iki kere, rahatça dönebiliyor. Çünkü orada mob kalktığı gibi ölüyor. Bu tarafta ise respawn sonrası Mage için en az 1 dk. kesim süresi var. Min. iki slotlu lure olmadan bu sınıfı kasmanın bir anlamı olmuyor. Mage oynamasanız da bunu anlayabilmeniz lazım.kimse 1 pt 2 slot donuyoruz demiyo ama 2 kisi slot bozunca adeletsiz oluyo. arkadaslar herseye aglamayin her jobun +si -si vardir kabul etmek lazim.
Yok 10 slot. Konuıyu okumamışsın boş boş yorum yapıyorsun.Kardeşim boş yapmışsın siz 4 5 slot toplayacaksınız melee partyler boş slot mu arayacak. Herkes tek slotta kasıyor. Siz 3 slotla dahi yetinmeyip 4. veya 5. slotları da almak istiyorsunuz.
dostum baya mage oynadim dedigim gibi her jobun +si vardir -si vardir madem degmiyo gidip 4 lu 5li slot donebilcegin baska moblarda var. ks heryerde olur bunun icin forumda aglanmasi cok sacmaMage'lerin 2 slot döndüğü sürede sağlam bir Melee grup 1 slotu iki kere, rahatça dönebiliyor. Çünkü orada mob kalktığı gibi ölüyor. Bu tarafta ise respawn sonrası Mage için en az 1 dk. kesim süresi var. Min. iki slotlu lure olmadan bu sınıfı kasmanın bir anlamı olmuyor. Mage oynamasanız da bunu anlayabilmeniz lazım.
Söylesene 5 tane harpy dışında dönebileceğin slotlarıdostum baya mage oynadim dedigim gibi her jobun +si vardir -si vardir madem degmiyo gidip 4 lu 5li slot donebilcegin baska moblarda var. ks heryerde olur bunun icin forumda aglanmasi cok sacma