Öneri .

HARE

Üye
Hemen hemen aynı xp oranını veren süreli bir raid alanı mesela xyxy tower açarsın. Hem alana giriş döngüsünün hem de içeride kalmanın (örneğin 12 saat arayla günde 2 saat gibi) belirli bir süresi olur. Giriş için de makul fiyatlarda oyun için paradan m değeri belirlersin. Parasını verenlere süreli şekilde muadil bir alternatif yaratılmış olur. Böylelikle ks olayından bunalmış olup solo kasılmak isteyenler de paşalar gibi xp alır, droplar dengeli ayarlanırsa farmını da yapar. Alın size bedavadan orta vadeli plan.

HeLpeR

Üye
Selam dostlar,

Crubbes yazılarının okudum da bencil düşündüğüne karar verdim. Dostum bu oyuna babalarından harçlık alan çocuklarda yeterli gelir. Oyunda çok genç ve ÇOCUK zaten problem olmaz. Büyücü karakterler hala çok güçlü durumdalar. Büyücünün güçlü olmasından şikayetçi de değilim.

Bu tarz oyunlarda büyücülerin güçlü olması gerekiyor.

"Derken bir Priest ile bir Assas geldi. Hiç laga luga yapmadan slotlara giriştiler." yazmışsın.

İyi yapmışlar. Neden diyeceksin; çünkü ne kadar birbiriniz ile sohbet ederseniz o kadar arka plandaki anneler ağlıyor. Gerek yok diye düşünüyorum. Bu oyunda diğer oyunlar gibi güçlü güçsüz oyunudur. Kutu alamıyorsan senin sorunun.

Bu tarz konular ile yöneticileri hiç oyalamayın derim.

Ha bu arada :)

Seviye ödül puanlarında "KS" Kill steal diye bir şey yoktur. İsteyen istediği yerde takılır istediği yaratığı keser diye düşünüyorum. Oyun bir kişiye ya da bir takıma özel hazırlanmadı.

Keyifli oyunlar!

Harley

Üye
ork mortal resistance clanı komple koxp kullanıyor tren oluşturup ks le slot alıyor ama hiç bir gm kontrol etmiyor

sz240mon

Üye
Selam dostlar,

Crubbes yazılarının okudum da bencil düşündüğüne karar verdim. Dostum bu oyuna babalarından harçlık alan çocuklarda yeterli gelir. Oyunda çok genç ve ÇOCUK zaten problem olmaz. Büyücü karakterler hala çok güçlü durumdalar. Büyücünün güçlü olmasından şikayetçi de değilim.

Bu tarz oyunlarda büyücülerin güçlü olması gerekiyor.

"Derken bir Priest ile bir Assas geldi. Hiç laga luga yapmadan slotlara giriştiler." yazmışsın.

İyi yapmışlar. Neden diyeceksin; çünkü ne kadar birbiriniz ile sohbet ederseniz o kadar arka plandaki anneler ağlıyor. Gerek yok diye düşünüyorum. Bu oyunda diğer oyunlar gibi güçlü güçsüz oyunudur. Kutu alamıyorsan senin sorunun.

Bu tarz konular ile yöneticileri hiç oyalamayın derim.

Ha bu arada :)

Seviye ödül puanlarında "KS" Kill steal diye bir şey yoktur. İsteyen istediği yerde takılır istediği yaratığı keser diye düşünüyorum. Oyun bir kişiye ya da bir takıma özel hazırlanmadı.

Keyifli oyunlar!

Oyun, bu yönden geçmişteki alternatifleriyle ayrışmayacaksa kitlesini aşağı yukarı belirlemiş olur. Birlikte kasıldığım üç arkadaşım, emeklerinin zayi olduğuna ikna olunca oyunu bıraktılar.

ROW, oyuncuların makul isteklerine kulak verecekmiş gibi bir izlenim yarattı. Şayet yönetim tarafından bu mekanizmanın değişmeyeceğine dair bir açıklama gelirse, ben de oyunu silerim.

Renkler ve zevkler tartışılmaz. Belli ki siz, slotunuza baskın yiyince; grubunuz dağılınca bunu dert etmeyecek sabır ve zamana sahipsiniz.

tigger

Üye
KS oyunun ruhunda var ve eğlenceli buluyorum. Bu tarz hususları gerçekleştirenlere ise gerçek hayattaki bir takım erdemlerden yoksun (şeref, haysiyet vb. gibi) olmak gibi bir yakıştırmayı ise çok komik buluyorum; nitekim herhangi bir oyunu hayatının merkezine koymak hiç sağlıklı değil.

Shan

Üye
Oyunda KS'nin BAN SEBEBİ olduğuna dair bir kural olmadığını biliyorum . Yanlıyorsam bilgilerimi düzeltmek isterim . KS atmanın yazılı bir kuralı yok ama ahlaki olmadığını söyleyen arkadaşlarımız mevcut . Makro açıp , slotu kapatmak ne kadar AHLAKİ bir durumdur !!! Oyundaki slotların çoğunluğunda makro açan ve slotu kapatan oyunculardan dolayı görev yapamayan , exp kasmak isteyip de partiye gireyemen çok fazla oyuncu kitlesi var . Oyunda bir partiye KS atmanın ahlaki bir tercih meselesi olmaktan çıkıp bir süre sonra mecburiyet halini alması normal değil mi ? Burda kötü niyetli olan oyunculardan bahsetmiyorum . Mutlaka bu durumu kötüye kullanan oyuncularda mevcuttur.

Emeğiyle oynayan bir oyuncu olarak söylemek istediğim , hiç kimse bir partiye durup dururken KS atmak istemez . Küfür ve diğer durumlar için Destek Talebi oluşturup sorun çözülebilir . Gönül ister ki insanlar istedikleri her slotta , her parti de yer bularak oyun oynayabilsin ama bu durum şu an ki şartlar altında pek mümkün gözükmüyor . Umarım ilerleleyen dönemde bu sorun da diğerleri gibi çözüme kavuşur .

thecol2

Üye
Patronlar Clanı ve KeepersOfTheLunaskar Clanı sunuculara girip ks atıp para karslıgı milleti kasıyorlar insanlara saygıları yok herkese ks atıyorlar bunlara bir çözüm bulacak mısınız oyun yöneticileri olarak ? adamlar bugün 3. defa twitchte yayında olmama rağmen gelip oyundan ks atıyorlar insanlara oyunu zehit ediyorlar slot kimsenın degil fakat herkes bundna şikayetcı buna bır cözüm bulun !

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt