%90 65 level olmuş. Herkes 70 leveli bekliyor.

edm19o7

Üye
Oyun açılalı 2.5 ay oldu. Aktif oynayanların neredeyse %90 ı 65 level %100. Oyuncular artık oyunda yapacak bir şey bulamadığı için oyuna girmeyen oyuncu sayısı artmaya başladı. 70 skillerini görebildiğimiz halde, çok büyük bir çoğunluk 70 levelin gelmesini istediği halde neden gelmiyor? Söylediğimin gerçek olduğunun anlaşılması adına, yönetim kullanıcılara bir anket uygulayabilir. "70 cap gelmeli mi?" anketi.

BaranRM_

Üye
Oyun açılalı 2.5 ay oldu. Aktif oynayanların neredeyse %90 ı 65 level %100. Oyuncular artık oyunda yapacak bir şey bulamadığı için oyuna girmeyen oyuncu sayısı artmaya başladı. 70 skillerini görebildiğimiz halde, çok büyük bir çoğunluk 70 levelin gelmesini istediği halde neden gelmiyor? Söylediğimin gerçek olduğunun anlaşılması adına, yönetim kullanıcılara bir anket uygulayabilir. "70 cap gelmeli mi?" anketi.
meeting-southpark.gif

Bunu gören @BEARFACT @SunRise ve minimum ROW ekibi

edm19o7

Üye
70 gelince 2 ay sonra da 75 mi gelsin diye haykırcan. Bunun böyle sonu gelmez
Bildiğim kadarıyla 70 level üzeri oyunda yok. Skiller düzenlenmemiş. Planlanmamış. Alfa ve beta süreçlerinde de sınır 70 level idi. Ben sadece kullanıcıların fikirlerinin ne olduğunun görünmesi adına bir anket düzenlenmesini talep ettim. Biraz araştırayım. Eğer biz anket yapabiliyorsak ben bir anket başlatayım.

birol2003

Üye
Şu an -60 lvl çok fazla oyuncu var, 70 lvl gelirse şu an bile dengesiz olan oyun iyice bozulacaktır.

edm19o7

Üye
Kullanıcı fikirlerine önem verdiklerini söylemişlerdi. Bu konu ile alakalı açılan anketi kilitleme gereği duymuşlar. İlginç. O anket, yarın 70 leveli getirin baskısı oluşturmak için açılmamıştı. Benimde merak ettiğim üzere; "oyuncuların yüzde kaçı bu duruma sıcak bakıyor?" Onu görmek istemiştim. Fakat, tahammül gösteremeyip anketi kilitlemişler. Gerçekten, ilginç.

HeaveN

Üye
70 gelmesi şart 65 lvl tm orta lvl seviyesi cz herkes tek iyiyo mob kesemiyoz illa sc basmak lazım konu önemli bence zaten kasmak zor millet kassın 70 e herkes 65 %100 oldu :) farm desen zor atiliyo 50 tane ks geliyo 70 ön plan geçilir bence bu konuda

BEARFACT

Yönetici
Game Master
70 Level şu an için belli değil. İlerleyen zamanlarda eğer gelirse duyuru olarak bilgi verilecek.

HeaveN

Üye
aynen 70 lvl gelirse benim önerim
65 %100 şuan 539milyon kastım
66 olcak gelirse bunla beraber
67 1 milyar exp
68 2 milyar exp
69 3 milyar exp
70 4 milyar exp
bence güzel olur bu sistem gelirse hem o sıra oyun düzenleme iyleştirme gelişir exp biraz zor olması güzel zaten insanlar exp kasmaya yönelirse farm yapmış olcak otomatik olarak.

mmtakiff06

Üye
oyun içi bir çok oyuncu görüyorum. 58 , 59 , 61 arası 70 level gelmesi oyunun düzenini bozacaktır. Şuan için çok erken gerek yok bu acelenin sebebi nedir acaba?

_Cerberus_

Üye
henüz tamamlanmayan bir çok şey varken 70 campının açılması biraz saçma olur du.

Artemiss

Üye
millet 50 lw zor oluyor siz 70 lw peşine düştünüz. Asil 70 lw gelirse oyunda user kalmaz.

FZCB

Üye
Oyunu level kasma similatör olarak görüyor arkadaş heralde. Üstündeki itemleri gerçekten merak ettim yapçak birşey kalmamış diyorsun

SuckMyLollipop

Üye
Arkadaş 4 milyar exp ne gerçekten hiç mi işiniz yok ? 70 gelmesinin sebebi exp kasmanın zaman alması değil oyundaki birçok mekanik 70 level sınırı üzerine kurulu olması , gerçekten kendinizi kötülüyorsunuz bu kadar mı acizsiniz Z+R yaparak puan kazanmaktan zevk alıyorsunuz etkinlik gelmesi lazım etkinlik oyunda yapacak birşey yok 70 olduktan sonra yine aynı cümleler kurulacak yoksa oyundaki bugları halletmeleri lazım önce

HeaveN

Üye
70 lvl gelmesi oyun kitlesi geri oynaması demektir 2 aydır 65 lvl %100 yani herkes 65 lvl bekliceğiz oda var ? oyun lvl hırs deil yada kötü olcanı sanmıyorum
ama 70 lvl öyle böyle gelcek şuan çok kitlesi düştü emin olun millet zaten farm atamıyo bi slot 50 ks geliyo 1 saate millet şuan sadece yaptığı şey şu zindan gir çık o kadar
2 ve 3 aylık oyun olmasına rağmen sanki 10 yıl bi etki bıraktı bizlerde oyun 70 lvl gelirse insanlar en azından aktif durup kascak yani oto atak karşıyım zaten oyun macro dolu macro ileri şeyler var kesin görüyoruz bunları oto priestleri slot heal atarken en isabetli karar 70 lvl olcaktır zaten tm olarak can bile yok kimsede herkes tek iyiyo item yapmak zor gb ne kdar düşsede yine tabiki para kolay kazanılmıyo oyun içi bunları farm yaparak görüyoruz şansı olan günde belki 1 gb kasıo şans oda

GizliPriest

Üye
70 lvl content yapmaları lazım çünkü dedikleri gibi bp ile item alınabilmeli yeni armor setleri takıları gelmeli yeni moblar gelmeli yeni mapler gelmedi. Daha craft açılmasini uzun zamandir bekliyoruz 70 content gelmesi coook uzun sürecek gibi duruyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt