İstek 90 dakikadır parti arıyorum.

Mello1993

Üye
Oyuna giriyorum, 1-6 kanal arası sürekli 3-4 slot geziyorum, parti arıyorun. 59 levelim zar zor kastım, c gidemiyorum öldürüyorlar bir kaos var, haddara geçiyorum orada da pt bulamıyorum. Oracle gitsem 7-8 k exp veriyor 20 bin tane kesersem level atlıyorum... Yani çok sıkıldım artık.

conyboiz

Üye
Dostum sonuna kadar haklısın bende zor bela 55 geldim bakalım nasıl olucak solo oynamak zor baya

King_OF__Archer

Üye
valla ben aynı hesapta 4 tane farklı karakteri elle kasarak 50 lvl civarına getirdim zaten hardcore oyuncu değilim canım sıkılırsa mage girip harpy takılıyorum yorulursam priest falan giriyorum

Toxic

Üye
Devasa çok oyunculu rol yapma oyununda karakterine uygun bir parti bulamamak oyunun problemidir . Böyle yazayım ki mutlu olun :)

Shan

Üye
Oyunda çok fazla oyuncu tarafından kullanılan MAKRO olayı genellikle bu duruma sebep oluyor . Partilerin ve slotların uzun süre işgal edilmesi bizim gibi emeğiyle oynayan oyuncuları zor duruma sokuyor . Bu durumu ortadan kaldırmak adına önlemler alınıyor ama şu an başarı sağlanabilmiş değil . Umarım ilerleyen dönemde işler değişir ...

karashean

Üye
Toxic giydirmeye baslamis yine sıradan.Sarapcioglu mesai disi suan galiba göremedim

Toxic

Üye
Oyunda çok fazla oyuncu tarafından kullanılan MAKRO olayı genellikle bu duruma sebep oluyor . Partilerin ve slotların uzun süre işgal edilmesi bizim gibi emeğiyle oynayan oyuncuları zor duruma sokuyor . Bu durumu ortadan kaldırmak adına önlemler alınıyor ama şu an başarı sağlanabilmiş değil . Umarım ilerleyen dönemde işler değişir ...
Senin gibi işten sonra 2 3 saat oynayabilen oyuncuların macro kullanmaya ihtiyacı var mı cidden ? :D

Mileenaaa

Üye
90dk exp pt için gezdiğine kesinlikle inanmıyorum. En fazla 10dk gezersin. Hergün expte olan birisiyim.

cRuuu

Üye
vay arkadaş ne ağlak çıktınız ya heryer party heryer adam dolu işinize gelmeyen şeylerle karsılasınca burada oyunu bokluyosunuz anca

Solyd

Üye
60 Level'ım genelde maximum taş çatlasa 10 dakikada party bulabiliyorum. Ağlamak için ağlamayın. DV'de akşam saatleri tek başına çıkarsan tabii ki pk dönüyor kaos olur.
Yani farklı bir şey bekliyorsan da git tetris oyna kardeşim ne diyelim yani anlamadım.

Mello1993

Üye
İnsanlar aptal mı ben mi yanlış ifade ettim? Belli başlı slotlar var full dolu parti bulamıyorum. Ben başka ne yapabilirim? Treant kesmeye gidiyorum tek başıma 1 k exp veriyor 1 pot harcatıyor bu benim hatam mı? "Devasa çok oyunculu" oyunda 4-5 slot var oralar da dolu.

presto_86

Üye
İnsanlar aptal mı ben mi yanlış ifade ettim? Belli başlı slotlar var full dolu parti bulamıyorum. Ben başka ne yapabilirim? Treant kesmeye gidiyorum tek başıma 1 k exp veriyor 1 pot harcatıyor bu benim hatam mı? "Devasa çok oyunculu" oyunda 4-5 slot var oralar da dolu.
Evt Hocam maalesef aptallık var insanlarda anlamak istemiyorlar ben bu durumu bildiğim için haftasonlari oyuna girmiyorum yapacak bir şey yok bu hardcore oyuncular beni çok korkutuyor adamların para ve zaman sorunu yok bakalım ne kadar dayanacagiz

Dinamit

Üye
Konuyu açan arkadaş sana sonuna kadar katılıyorum. Bazı zihniyetler var. Kendileri bir problemle karşılaşmadığı için oyunda bir problem yok sanıyorlar. Halbuki farm sisteminde - craft sisteminde ve solo oyun sisteminde ciddi sıkıntılar var. Oyunda tek çalışan sistem parti sistemi. Bu arkadaşlar da parti sisteminden başka sistemleri bilmediği için oyunda sıkıntı yok sanıyorlar.

1- Kimse partide oynamak zorunda değil. Oyuncunun müsait olduğu saatler belki sabaha karşı 4-5 saatleri. O saatlerde 2-3 saat oynayacak adam oyun zamanının yarısını parti aramayla geçirmek istemez. Solo takılmak ister.

2- Yine kimse partide oynamak zorunda değil. Farm yapmak istiyordur.

3- Yine kimse partide oynamak zorunda değil. Partide oynamayı sevmiyordur adam.

Neden sürekli papağan gibi partide oyna partide oyna diyorsunuz adamlara. Size ne ?????

HERO

Üye
Party bulmak zor, muakak Party arama icin daha gelişmiş ve basit bir Party bulma bari olmasi lzm

DostSG

Üye
Solo oyuncuyu düşüneceğiz demişlerdi onu bekliyoruz iki arkadaş o sırada odun topluyorum bende yeni başladım farm işine ne kadar devam ederim bilmiyorum tek tavsiyem bu hocam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt