İstek 90 dakikadır parti arıyorum.

HARE

Üye
Ya arkadaşın dediği gibi kesinlikle parti arama paneli eklenmeli. Bunun dışında birbirine yakın seviyedeki slotların verdiği xp miktarı arasında uçurum olmamalı. Oyun 4-5 mob etrafında dönecekse diğerlerinin olmasının mantığı ne? Birisi 40k exp verirken diğeri 20k veriyor ve hemen hemen aynı zamanda kesiliyor... E 1m exp veren quest dışında o mobların boş durması hatta hiçbir halta yaramıyor oluşu saçma yani. Ya exp miktarına göre drobu farklı olacak ya da spesifik olarak bazı classların ya da elemantal silahları takanların daha kolay kesmesine imkan sağlayacak bir sistem oluşturulacak ki bu sayede exp makası daralsın.

Dinamit

Üye
Evet. Ben de farm ve solo için verilen vaatlere inanarak geldim. Biraz daha oynarım bi düzenleme gelmezse bende bırakacağım. Düzenleme gelene kadar pre almıyorum zaten.

Shan

Üye
Senin gibi işten sonra 2 3 saat oynayabilen oyuncuların macro kullanmaya ihtiyacı var mı cidden ? :D
Arkadaşım ben günde 2-3 saatten daha fazla online oyun oynayan bir oyuncuyum . Makroya ihtiyacım olduğu yargısına nerden vardın onu da anlayamadım !!!

Shan

Üye
Arkadaşım ben günde 2-3 saatten daha fazla online oyun oynayan bir oyuncuyum . Makroya ihtiyacım olduğu yargısına nerden vardın onu da anlayamadım !!!
Toxic arkadaşımın Forumdaki başka bir başlık altındaki konuya yapmış olduğu yorumu aşağıda paylaşıyorum . Konuyu daha iyi anlayabilmek adına yine de sormak istiyorum ...

Toxic : "Çok kaşındı :) Ben bazen afk kalmam gerekiyor apost slotuna gidiyorum 2 saat durup %1 bile alacaksa olsun alsın diyorum adam kaç hafta geçti daha yeni 60 oldum diyor şimdi dert yakınmaya hakkı var mı bunun. Çaba yok emek yok istek yok hani nerede köfte diyor bak burada gel bak al :d"

Toxic arkadaşım sen AFK kalman gerektiğinde apost slotuna gidip 2 saat durup %1 nasıl alabiliyordun ?

ECOMI

Üye
Haddar townda 5 dk afk oluyorum, 10 tane parti isteği geliyor. Bilemedim biraz mantıksız geldi. Senin yanlış yaptığın ya da yapamadığın şeyler var galiba.

bekirdemirr92

Üye
Toxic arkadaşımın Forumdaki başka bir başlık altındaki konuya yapmış olduğu yorumu aşağıda paylaşıyorum . Konuyu daha iyi anlayabilmek adına yine de sormak istiyorum ...

Toxic : "Çok kaşındı :) Ben bazen afk kalmam gerekiyor apost slotuna gidiyorum 2 saat durup %1 bile alacaksa olsun alsın diyorum adam kaç hafta geçti daha yeni 60 oldum diyor şimdi dert yakınmaya hakkı var mı bunun. Çaba yok emek yok istek yok hani nerede köfte diyor bak burada gel bak al :d"

Toxic arkadaşım sen AFK kalman gerektiğinde apost slotuna gidip 2 saat durup %1 nasıl alabiliyordun ?
Ben de solo oyuncularla ilgili yorumlarını okudum bu arkadaş normal değil.

lacilove

Üye
Arkadaşlar herkes aynı kafada olmak zorunda değil. Herkesin sizin kadar farkındalığı da olmayabilir. Siz 90 dakika gezip 10 tane parti bulabiliyorken başkasının böyle bir becerisi olmayabilir. Ayrıca gecenin dördünde oyuna giren birisi ( örneklemek için söylüyorum) parti bulmakta zorlanabilir.

Oyuna solo oyuncular için( herkes için) eşleştirme sistemi eklemek insanları sizin iğneleyici yorumlarınızdan koruyacaktır :)

wultrox

Üye
az sabret. dungeonlar / jr ft bdw gibi etkinlikler gelsinde solo oyuncular o zaman rahat eder.
Yada en azından akşamdan akşama 3-4 saat oynayabilenler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt