95 Cap Ne zaman?

Balerion

Üye
85 cap gelmesi ile beraber ortalık şenlendi ancak bugüne kadar yapılan optimizasyon ve stabilite çalışmalarının hepsi de boşa gitti gibi geliyor bana. Oyun eski hali gibi çok kasıyor. 85 öncesi son çalışmalarla fps 130lardaydı şimdi 55de kalıyor. Ping bile arttı 7-8lerden 20-30lara çiktı.

Ben oyunun ilerlemesini çok isterim. İsterseniz 125 lvl cap getirin 10 zindan 8 yeni harita açın, 50 yeni item getirin takı upgrade olsun takılar +20ye basılsın hepsi icin müteşekkir olurum ancak: Bunların hepsinden önce oyunun oynanabilir olması gerekiyor. Ben hiç crash almazdım 85e kadar toplasan 2-3 crash yemişimdir. 85 açıldigindan beri her gün iki üc crash veriyor. Pc hiç olmadıgi kadar ısınıyor. Air frier alacaktım vazgeçtim bilgisayarin ısısıyla istedigim yemeği yapabiliyorum. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.

Her şey bir yana, oyun hala 65 cap'de dursaydı ve şu ana kadar hep optimizasyon çalişması yapılsaydı, oyun manyak akıcı ve stabil hale getirilseydi ben razı olurdum 65de kalmasına.

Özetle, ilerleme olarak sunulan şeyler bazı temel unsurları bozuyor ve aslında gerilemeye sebep oluyor.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
bende çok nadir crash yerdim, şimdi hergün garanti 3-4 tane crash yiyorum, oyun deneyimimizi ciddi anlamda kötü etkiliyor, bi noktadan sonra isyan ettirecek seviyeye geliyor, umarım en yakın zamanda düzelir.

Powerslavee

Üye
Yapılanları test edecek bir test grupları yok. Biz çıkaralım bug varsa sonraki patchde düzeltiriz nasıl olsa erken erişimiz diyorlar

mehmetcvgn

Üye
Oyunun iyi noktalara ulaşmasını bende çok istiyorum ama arkadaş sözlerinde oldukça haklı. Temeli sağlam olmayan binaya ek kat çıkmak gibi bişey şuan yaşananlar.

NewAgesElitt

Üye
85 gelmesi bile inanılmaz saçmalık 95 olursa artık oynanmaz. Bu oyun official olacak peki ama nasıl sen hangi global oyuncuyu bu oyuna getirip 85'e kastırabilirsin? Xp kasmak çok zor ve maliyetli sırf pvp yapmak için bu çileyi sadece ve sadece bizim gibi bi bu oyunun emsalini oynamış oyuncular yapar. Herhangi bir global mmoprg oynamış oyuncu gelip de saatlerce ks atamaz. İnanılmaz güçlü mobları kesmek için 24 saatte 3K pot harcaması gerekiyor. Ayrıca parti bulamaz bu işkenceyi çekmez oyunun hedef kitlesi çok net belli bu 85 güncellemesi tam bir hayal kırıklığı hiç gerek yoktu :) Keşke bütün sorunlar çözüldükten sonra gelseydi tam her şey oturuyor hoop yeni bir güncelleme başa sarıyoruz.

Alkoer

Üye
Oyun 70lv ile başlamalıydı çünkü alpha ve beta testleri 70lv de yapılmıştı dediğimde yönetici arkadaş çok erken demişti.

Aynen sizin dediğiniz gibi daha birçok sorun varken 75 ve şimdi de 85 lv geliyor. Çok ilginç...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt