İstek .

Nodar

Üye
62 level Mage sınıfı karakterimi Hagard kapalı olduğu için ve Protean ana baba günü olduğu için Death Valley haritasında kasmaya çalışıyorum. 5-6 kanal var diye güvendik girdik fakat her yeri Melee partiler kapıyor doğal olarak. Beş-on dakika boşluk tutturabilirsek yaptığımız lure esnasında da kafamıza 60 yiyoruz.

Böyle sürünürken bir de iki kanalı kapatıyoruz duyurusu gelmesin mi? Geldi valla.

Her yer 55, her yer dolu. EXP event olmasaydı chill chill %20 exp kasıp uyuyacaktım. Böyleyken 2 saatte %2 exp anca kasabildim. Teşekkür ediyorum bu eventi düşünen ve bu haliyle uygulayanlara. Bu zulüm bu gece bitsin. Event istemiyorum.
Kendinizden başka kimsenin EXP kasmasını istememeniz çok bencilce. EXP eventin bir nevi amacı düşük seviye oyuncuların bir nebze de olsa EXP kasabilmesi.

HERO

Üye
Lvl 62 de 1 saat satyrde 12% kazdim Ben menmunum xD
Arkadaşim her zaman kendimizi düşünmiyelim, herkez zevk alsin "oyundan".

sz240mon

Üye
Lvl 62 de 1 saat satyrde 12% kazdim Ben menmunum xD
Arkadaşim her zaman kendimizi düşünmiyelim, herkez zevk alsin "oyundan".
Konuyu tartışmaya çekmeyin. Burada herkes menfaatini savunuyor ve bunu yaparken de kendini objektif bir şekilde değerlendirmeyi beceremiyor.

Mage'ler ALT + F4 çekiyorsa nasıl "herkez" zevk alabilmiş oluyor? Birbirine temelden zıt olan iki şey söylüyorsun. Bu durumda bencil olan ben miyim, siz mi? Ben Melee'ler taş yesin demiyorum ki. Bir yığın Melee slotu var. Buyursunlar, kessinler. Ben, şu anki durumda Mage'ler taş yiyor diyorum. Böyle bir event yapacağına, iki gün Mage kasmayı yasakladık da diyebilirlerdi, benzer şeyler.

Zaten açık konuşmak gerekirse şu zindana 63 level sınırı gelmeseydi, hiç kasasım da yoktu. Solo zindan bile Mage sevmiyor.

:JonSnow:

Üye
Buradaki asıl sorun Haggar haritasında sorun oluşmadı ve kapatılması. Bende balık tutuyordum ancak harita kapalı olduğu için tutamadım. EXP event yapılmışken böyle bir sorun yaşanması üzücü ancak benzer bir etkinlikle telafisi yapılır diye tahmin ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt