a d3d11-compatible gpu (feature level 11.0 shader model 5.0) is required to run the engine Hatası

oktay01

Üye
a d3d11-compatible gpu (feature level 11.0 shader model 5.0) is required to run the engine

hatası alıyorum baslata basınca lutfen yardım edermısınız

zaza5353

Üye
bende aynı hatayı alıyorum
amd athlon(tm)II x2 270processor 3.40Ghz

zaza5353

Üye

MSI MS-V027 V027 MSV027 NX7300-TD128EH 128 MB Grafik Kartı GeForce 7300 LE TV-Out bu ekran kartıyla oyun acılırmı​

bigsmoke26

Üye
sistemin düşük malesef diye birşey yok daha iyi bir sistemle baska bilgisayardan giriş yapıyorum aynı hatayı alıyorum. bunun çözümü düzgü yazın admin arkadaslar insanları geçiştirmeyin lütfen bu sorunu çözmek için girdiğim forum sitesinde yine rise yetkililerinin vermiş olduğu cevaaba bak sistemin dandik . dandik mandik değil kardeşim daha iyi bi bilgisayardan giriyorum bu hatayı alıyorum çözüm için lütfen mücadele verelim kestirp atmayalım. KESTİRİP ATMA

HazyShade

Üye
DirextX yeterli version yok yada uyumsuz hatası almış,
iki ihtimal olabilir, ya ekran kartı çok eski düşük bir model, ya da Ekran kartının driverları doğru düzgün kurulmamış DirectX desteğini bile düzgün veremiyor.
Başlat -> Arama kutucuğuna dxdiag yazdıktan sonra gelen pencerede Ekran seçeneğine tıklayıp sizdeki durumu görebilirsiniz.
d3d11-compatible gpu
feature level 11.0
.... is required to run the engine (Bunlar olmadan çalışmaz)

fixeggp.jpg

Çok düşük bir ihtimal daha var ki, o da çift ekran kartı bulunduran (laptop, iş istasyonu) gibi sistemlerde oyunun doğru ekran kartını seçerek açılmadığı durumlar.
Her durumda sorun kullanıcı tarafında.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt