A D3D11- compatible GPU (Feature Level 11.0, Shader Model 5.0) is required to run the engine.

ayler10

Üye
WhatsApp Image 2022-04-28 at 21.55.11.jpeg
Arkadaşlar böyle bişeyle karşılaştım. forumu inceledim böyle bi hatayla karşılaşmadım anlayan veya yardımcı olabilecek kimse var mı ?

kdoner135

Üye
Aynı sorun bendede var çözümünü bende bulamadım :S yardımcı olan biri olursa cok ıyı olur

AKE

Üye
%99 olasılıkla ekran kartın oyunu desteklemiyor.

Şarapçıoğlu

Üye
Ya ekran kartın çok eskidir ya da laptop kullanıyorsun ve geçişli grafikleri ayarlaman gerek. İkisinden biri muhtemelen.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Bu hatayı alan kullanıcıların grafik kartları DirectX 11'i desteklemediğinden meydana geliyor. Sistem donanımlarını ayrıntılı olarak belirtirlerse daha kesin konuşabiliriz.

kdoner135

Üye
özellıklerı bunlar KO yu ferlan cok rahat acıyor bana oyuuna gırse yeter en azından kendıme pazar charı yapayım

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    24.9 KB · Görüntüleme: 359
  • ekran kartı.png
    ekran kartı.png
    15.6 KB · Görüntüleme: 360

drajan

Üye
senin kartın dx 10.1 shader model 4.1 . malesef oynayamayacaksın

Paris

Üye
Ekran kartınız minimum sistem önerisinin altında ondan dolayı bu hatayı alıyorsunuz. Bu ekran kartıyla giriş yapamazsınız.

ayler10

Üye
Konuyu açtığım esnada bu sorunu yaşamıştım. Muhtemelen anlık bir sorundu Pc kapa aç yaptığımda sorunun giderildiğini gördüm. Eskran kartınız eski değil ve daha önce bu oyunu oynadıysanız kapatıp açmayı öneririm muhtemelen güncelleme veya farklı bişeye denk gelmiştim ben.

osmanyeginoglu

Üye
daha önce oyunu açıp daha sonra bu hatayı alıyorsanız ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinleştiriniz.

takosta

Üye
@SunRise kimse bu cözume sonuc bulamıcakmı. bu kadar mı kestırılıp atılacak. aşırı derecede optımızasyon sorunu var. 40 bın tl lık laptop ıle oyun oynayamıyoruz.. bırakın yenılık getırmeyı su optımıze sorununu cozun artık gına geldı. kac kere tıcket attık bırak duzeltmelerı hep oyun yenılıgı ve beraberınde hatalar.

Ries

Yönetici
Game Master
@SunRise kimse bu cözume sonuc bulamıcakmı. bu kadar mı kestırılıp atılacak. aşırı derecede optımızasyon sorunu var. 40 bın tl lık laptop ıle oyun oynayamıyoruz.. bırakın yenılık getırmeyı su optımıze sorununu cozun artık gına geldı. kac kere tıcket attık bırak duzeltmelerı hep oyun yenılıgı ve beraberınde hatalar.

Bu konudaki adımları izle sana yardımcı olacaktır.

takosta

Üye
baştan sona hepsi yapıldı. ara ara sacmalıyor oyun. bılgısayar ıle alakalıda degıl bu. yok oyuna gırmeyen bır bılgısayarda degıl.
bazen hafta sonları ozellıkle yapıyor. oyunun optımızasyon sorunu mevcut su anda hemde cıddı mana da sıkmaya basladı. boyle onu bunu yapmakla ugrasmak yerıne sunu artık stabıl hale getırse yonetım ustune dusupte bızde rahat etsek nasıl olur ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt