Aaay Warrior

Arthur

Yeni Üye
Oyunda neden en çok oynanan sınıf asaslar ve bpler olmuş ? Kimse warrior oynamıyor bowldaki 2parti para yatıran 5-10warrior haricinde oyunda warrior yok neden böyle olmuş beni bilgilendirebilirmisiniz ?

DontJudgeMe

Üye
o zamanla oturur merak etme... bı ara oyunun ısmı "bp online" olmustu sonra degıstırdıler

N3v3N

Üye
Oyunda neden en çok oynanan sınıf asaslar ve bpler olmuş ? Kimse warrior oynamıyor bowldaki 2parti para yatıran 5-10warrior haricinde oyunda warrior yok neden böyle olmuş beni bilgilendirebilirmisiniz ?

Oyun başından beri warriorlar üvey evlat muamelesi görüyor. Kronolojik olarak baktığımızda; 85 capte diğer sınıflara 3-5 skill gelirken warriorlara tek skill geldi. Knight ağacı çok sonradan geldi.

Knight ağacı çıkana kadar mage ve asaslarin itirazları üzerine skilleri ve itemleri nerf yedi. Mana shield skili 50lerden 60lvle çekildi. 0.6sn arayla seri skill vurabiliyorduk onu 0.8sn yaptılar. Diğer sınıflar hala 0.5-0.6 sn arayla vuruyor... Tek el silahlarin elemental hasarları yarı yarıya düşürüldu fakat assaslarin silahlarına dokunulmadi. Warrior silahlarına her firsatta dex bonus ekleniyor fakat assas silahlarına bakınca STR bonus göremiyoruz. Sanki warriormuslar gibi Defans, HP, resistance bonuslari bolca görebiliyoruz...

Vs atamıyor çar. Knight 85 skili atak 70ten az vuruyor. Heal gelmedigi sürece kalkan takip bir asastan bile kacamiyorsun. Assas 0.6sn de 1 skill 1 R vuruyor. 5 saniyede assas 8 skill, 8 R vuruyor. Warrior 6 skill 3 R. Defans verince %10 defans artışı sagliyor. HP veren skil yerine pot başsan daha iyi :)

Hem masraflı hemde yaptığın masrafın karşılığını alamiyorsun. Masraf yapanlar assasa dönüyorlar. Oyunun en op sınıfı. Masraf yapmak istemeyenler BP ve mage oynuyor.

Son düzenleme:

Arthur

Yeni Üye
Böyle saçma şey olmazki denge olmazsa olmaz herkez bi sınıfa yüklenir

Arthur

Yeni Üye
Bir kere benim bildiğim kadarıyla warrior düz bi adam olduğu için kaçış mekanikleri atraksiyonu olmadığı için 1v1de kşmsenin warroru kesememesi lazım. Sınıf dengesi böyle oturur. Biri uzaktan vurur eefansı düşüktür öbürü krtik vurur kaçma skilleri vardır fighttan kaçabilir. Mantık bize hiç bi atraksiyonun olmayacak ama teke tekte kimsede seninle uğraşamaz der. Bu hem bi halt edemiyor hem herkez kesiyor hahajaj bu ne

Myra

Üye
Aynı item seviyesinde warrior asası kesiyor. Burada bahsedildiği gibi asas süperman gibi birşey değil öyle olsa herkes sadece asas oynardı. Bu oyunu 1 yıldır oynuyorum hiç bir zaman asas skillerini ve r yi anlatıldığı kadar seri vuramadım. Asas oynuyorum çünkü tek başımayım. Warrior party nin karşısında hiçbirşey duramaz bu oyunda.

Bu oyunda maalesef bazı insanlar başka class ları üstün göstererek kendi class ına extra birşeyler gelsin istiyor. Çok ilginç bir kafası var bazı arkadaşların.

N3v3N

Üye
Aynı item seviyesinde warrior asası kesiyor. Burada bahsedildiği gibi asas süperman gibi birşey değil öyle olsa herkes sadece asas oynardı. Bu oyunu 1 yıldır oynuyorum hiç bir zaman asas skillerini ve r yi anlatıldığı kadar seri vuramadım. Asas oynuyorum çünkü tek başımayım. Warrior party nin karşısında hiçbirşey duramaz bu oyunda.

Bu oyunda maalesef bazı insanlar başka class ları üstün göstererek kendi class ına extra birşeyler gelsin istiyor. Çok ilginç bir kafası var bazı arkadaşların.
O zmn sende bı sıkıntı var. Her skillde R vurabilen tek sınıf assas. Combonu gözden geçir. Aynı item seviyesini geçtim daha iyi itemlere sahip warrior combo yapabilen assas karşısında eriyip gidiyor. Warriorun tek secenegi var o da 72 defans vermek... 72 defans vermekte yeri geliyor kurtarmıyor.

Arthur

Yeni Üye
Pk istiyen onca warriorun hepsi çarını bozup asas yaptı. Şimdi bende öyle yapmaya karar verdim. Parti warriorun karşısında kimse duramaz demişsin aynı sayıda assası koy bakyım warriorların karşısına neler oluyor :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt