Açıklama Bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsQuA

Üye
Sayın yetkililer defalarca oyun içi ticket attık. discorddan yazdık. soru-cevap bekledik ama malesef yapacağınıza dair en ufak bir açıklama veya umut göremedik. dolayısıyla sorunlarımızı burdan bir dile getirmek istedik.
bilindiği üzere 85 lwl cap geldi oyuna dileriz herkes için hayırlısı olur. oyunu severek oynuyoruz. oynuyorduk... 85 ödüllerini isteyenler kontrol edebilir 1 tane mage yok aralarında. birçok yerde scyle kastık. çünkü mage için bir uygun nitelikte bir slot ekleme veya düşünme lütfunda bulunmadınız. oyuna spin diye bir etkinlik eklediniz ki bu malesef oyunu olumsuz etkiledi sebebi ise şu end game itemlerini buraya eklediniz . bu sağlık lı bir adım değil. para koymanız oyundan gb silmeniz tabiki memnun edici ama itemler malesef çok doğru gözükmüyor.
gelelim job dengesine..... asıl can sıkıcı olan taraf burası. full item okçu tayfa 8 kişiyken yerlerde sürünüyor. 30-40 okçu olmadan pk çıkamıyorlar. bu sizce ne kadar adil ? hemen hemen ona yakın veya 1-2 tık üstü bir asasın nerdeyse mp mageleri takır takır teklediği metada (ki bu mp mageler yapabilecekleri max. itemdeler). yani buralara bir çözüm gerekiyor gibi . gelelim mageyeeeeeee...
bizler mage oynuyoruz. 85 cap ile birlikte sprey eklendi. saolun güzel bir skill ama rampada vurmama veya iç içe duran adamlar 5 kişiyken 3üne işleme gibi problemleri var. bilindiği üzere meta bize 2 priest 6 mage oynamayı diretiyor. eyv oynayalım. mf atıyor priestimiz cc gelmeden meteor aynı anda iniyor ve melee pt içimize rahatça koşmaya devam edebiliyor. bilindiği üzere range zaten 25m civarında ve biz o vuruşu işlettikten sonra rakip ölmemişse koşarak üzerimize geldiğinde 2.bir animasyonu tamamlamamız nerdeyse imkansız. neden imkansız warrior yere vurması çok hızlı (efektsiz) ve düzara pottan bile hızlı işliyor. yani bugün milyonluk çarlarımız 5liralık magelere düşüyor diye ağlayan arkadaşlar 5 liralık warriorlarla 30-40 klık mageleri yıkınca sesleri çıkmıyor. ogün yayınında söylemiştim o zaate o 9 kaleb takıyor diye ben ona niye vuramıyorum ? buradan sizler vasıtasıyla o arkadaşa bir ricada bulunuyorum. lütfen konuyu açık tutalım ve o arkadaş deatmatche mage girerek o köpürterek abartttığı mage jobunun gücünü tüm takipçilerine göstersin. eğer ağlandığı kadar güçlüysek bu zerzenişler bizim beceriksizliğimiz yüzündense itemleri yakıp çıkıcaz. ama yok biz haklıysak dileriz en kısa sürede bu hatada dönülür. dönülmezse bize oynanacak bir oyun sunmuyorsunuz demektir. saygılar.

Son düzenleme:

Benbu

Üye
Mage oynamadığım için yorum yapamayacağım ama okçu konusunda haklısın 3 4 saat gorev saatleri dısında 18 saat okcu çöp görev saatindee çöp te gene toplanabıldıklerı ıcın 30 kısı adam kesebiliyorlarama 18 saat ne farm ne pk hiçbir işe yaramaz job oluoyrlar farm atamıyor dememın sebebı golden 7 lı adam vıxen 8 ve 8 setli adamı rahat sekılde kesebiliyor farm attırmıyor bu yuzden okcu eski damagelerine geri getirilmefi ammma fakat
lakin diğer kullanıcılarda haklı olay burda oyunu 3 4 saatlik bir zaman diliminde el kadar alana sığdıran görevleri üreten yönetimdedir okçu sınıfını silsinler bu defada mageyi silin 5 parti mage uzaktan vuruyor z1 yapıyor denilecek mageyi silin bu defa herkes warrior ısınlan kullanıp 2 3 yapıp yere vuruyor diyecekler olay burda joblarda degil el kdar alanda 3 4 saat süreyle 1500 kişiyi tutmaya calısmakta

thewolverine

Üye
Kardeşim güzel yazmışsın öncelikle mage ve priesttin toplu skil mesafelerinde biraz oynama yapılabilir.
Magelerde animasyon sonrası vurma olayıda aşırı kötü ve buna istinaden İNT priestlerin kağıt oluşu asaslardan tek yemeside yanında biber tuz.
Aşırı bir kör etme olayı var oyunda bunu sadece mageler için demiyor genel olarak nerdeyse bütün joblarda var biz mele olarak yürüyemiyoruz bile pk'da. Şuanda Mageler kör atıyor sonra kafamıza basıyor kör atması 1 sn cc alması 3 saniye düzenlenmesi gerek.
Asaslarda smok ne alaka adamalr smok atıyor geliyor prestti kesiyor üstüne priestte tekli kör etme atıyor aşırı saçma. buna istinaden okcularda dahil kör etme sadece toplu mage olur oda normal nova gibi.
Emin ol şikayetler bitmiyor denge yok saçma salak insanları dinliyorlar ve oyunu ona göre düzenliyorlar kendilerinin pk çıktığını ve oyun oynadıklarını sanmıyorum..
Discord kanalında birşeyleri yazınca oraya koyduğunuz modaratörler sadece mesaj siliyorlar insanlarla doğru düzgün konuşamıyor ve yazdıklarımızı okumuyorlar birde oyunu karalıyorsunuz diyorlar bize.

Twellman

Yeni Üye
yere vurma damageleri biraz daha kısılmalı 2 warrior tormentli tek atıyor magelere torment olmasa da 3 warrior tek atıyor yani kaçma ihtimali yok magenin yada cc atınca düşmeme gibi bir ihtimali yok o yüzden yere vurma damageleri birazcık daha düşürülmesi lazım. bu sorunu en kısa zamanda çözerseniz seviniriz yoksa gerçekten oyun oynancak hal almaktan çıkalı çok oldu

GorrTheGodButcher

Üye
Sayın yetkililer defalarca oyun içi ticket attık. discorddan yazdık. soru-cevap bekledik ama malesef yapacağınıza dair en ufak bir açıklama veya umut göremedik. dolayısıyla sorunlarımızı burdan bir dile getirmek istedik.
bilindiği üzere 85 lwl cap geldi oyuna dileriz herkes için hayırlısı olur. oyunu severek oynuyoruz. oynuyorduk... 85 ödüllerini isteyenler kontrol edebilir 1 tane mage yok aralarında. birçok yerde scyle kastık. çünkü mage için bir uygun nitelikte bir slot ekleme veya düşünme lütfunda bulunmadınız. oyuna spin diye bir etkinlik eklediniz ki bu malesef oyunu olumsuz etkiledi sebebi ise şu end game itemlerini buraya eklediniz . bu sağlık lı bir adım değil. para koymanız oyundan gb silmeniz tabiki memnun edici ama itemler malesef çok doğru gözükmüyor.
gelelim job dengesine..... asıl can sıkıcı olan taraf burası. full item okçu tayfa 8 kişiyken yerlerde sürünüyor. 30-40 okçu olmadan pk çıkamıyorlar. bu sizce ne kadar adil ? hemen hemen ona yakın veya 1-2 tık üstü bir asasın nerdeyse mp mageleri takır takır teklediği metada (ki bu mp mageler yapabilecekleri max. itemdeler). yani buralara bir çözüm gerekiyor gibi . gelelim mageyeeeeeee...
bizler mage oynuyoruz. 85 cap ile birlikte sprey eklendi. saolun güzel bir skill ama rampada vurmama veya iç içe duran adamlar 5 kişiyken 3üne işleme gibi problemleri var. bilindiği üzere meta bize 2 priest 6 mage oynamayı diretiyor. eyv oynayalım. mf atıyor priestimiz cc gelmeden meteor aynı anda iniyor ve melee pt içimize rahatça koşmaya devam edebiliyor. bilindiği üzere range zaten 25m civarında ve biz o vuruşu işlettikten sonra rakip ölmemişse koşarak üzerimize geldiğinde 2.bir animasyonu tamamlamamız nerdeyse imkansız. neden imkansız warrior yere vurması çok hızlı (efektsiz) ve düzara pottan bile hızlı işliyor. yani bugün milyonluk çarlarımız 5liralık magelere düşüyor diye ağlayan arkadaşlar 5 liralık warriorlarla 30-40 klık mageleri yıkınca sesleri çıkmıyor. ogün yayınında söylemiştim o zaate o 9 kaleb takıyor diye ben ona niye vuramıyorum ? buradan sizler vasıtasıyla o arkadaşa bir ricada bulunuyorum. lütfen konuyu açık tutalım ve o arkadaş deatmatche mage girerek o köpürterek abartttığı mage jobunun gücünü tüm takipçilerine göstersin. eğer ağlandığı kadar güçlüysek bu zerzenişler bizim beceriksizliğimiz yüzündense itemleri yakıp çıkıcaz. ama yok biz haklıysak dileriz en kısa sürede bu hatada dönülür. dönülmezse bize oynanacak bir oyun sunmuyorsunuz demektir. saygılar.
"full item okçu tayfa 8 kişiyken yerlerde sürünüyor. 30-40 okçu olmadan pk çıkamıyorlar. bu sizce ne kadar adil ? hemen hemen ona yakın veya 1-2 tık üstü bir asasın nerdeyse mp mageleri takır takır teklediği metada (ki bu mp mageler yapabilecekleri max. itemdeler). yani buralara bir çözüm gerekiyor gibi ."

İtemli okçu mp mageye tekli skilliyle 1k vursa 6 okçudan 6k damage yapıyor. Bu cool down olmadan, 500 metre uzaktan seri seri vurabildiği skilli. Bunun bir de crit dmg vuran critical bolt ve astral shot olmak üzere 2 skilli var. Kardeşim bir tarafınızdan uydurmayın rica ediyorum. Kanıt gönder buraya, oyunu oynuyormuşsun bak. Böyle bir başlık açmadan önce, assas hangi itemlerle kaç dmg vuruyor, gb olarak aynı itemlere sahip okçu kaç dmg vuruyor, sen magesin kaç dmg vuruyosun, warriorlar sana kaç vuruyor. Böyle bir başlık açıyorsan eğer bir tarafından sallamak yerine kanıt göstermen gerekiyor, anlatabiliyor muyum?

GorrTheGodButcher

Üye
Mage oynamadığım için yorum yapamayacağım ama okçu konusunda haklısın 3 4 saat gorev saatleri dısında 18 saat okcu çöp görev saatindee çöp te gene toplanabıldıklerı ıcın 30 kısı adam kesebiliyorlarama 18 saat ne farm ne pk hiçbir işe yaramaz job oluoyrlar farm atamıyor dememın sebebı golden 7 lı adam vıxen 8 ve 8 setli adamı rahat sekılde kesebiliyor farm attırmıyor bu yuzden okcu eski damagelerine geri getirilmefi ammma fakat
lakin diğer kullanıcılarda haklı olay burda oyunu 3 4 saatlik bir zaman diliminde el kadar alana sığdıran görevleri üreten yönetimdedir okçu sınıfını silsinler bu defada mageyi silin 5 parti mage uzaktan vuruyor z1 yapıyor denilecek mageyi silin bu defa herkes warrior ısınlan kullanıp 2 3 yapıp yere vuruyor diyecekler olay burda joblarda degil el kdar alanda 3 4 saat süreyle 1500 kişiyi tutmaya calısmakta
"golden 7 lı adam vıxen 8 ve 8 setli adamı rahat sekılde kesebiliyor" var mı video elinde? Bir atsana hangi 7 gsli adam 8 vixenli 8 setli adamı nasıl kesmiş?

AsQuA

Üye
"golden 7 lı adam vıxen 8 ve 8 setli adamı rahat sekılde kesebiliyor" var mı video elinde? Bir atsana hangi 7 gsli adam 8 vixenli 8 setli adamı nasıl kesmiş?
Denk geldiginde alir atariz okcuda bulunmuyoruz bunu kayit almamiz zor tabiki ama slot basan adamlara bakarsan hepside elit carlar degiller herhalde degil mi?

"full item okçu tayfa 8 kişiyken yerlerde sürünüyor. 30-40 okçu olmadan pk çıkamıyorlar. bu sizce ne kadar adil ? hemen hemen ona yakın veya 1-2 tık üstü bir asasın nerdeyse mp mageleri takır takır teklediği metada (ki bu mp mageler yapabilecekleri max. itemdeler). yani buralara bir çözüm gerekiyor gibi ."

İtemli okçu mp mageye tekli skilliyle 1k vursa 6 okçudan 6k damage yapıyor. Bu cool down olmadan, 500 metre uzaktan seri seri vurabildiği skilli. Bunun bir de crit dmg vuran critical bolt ve astral shot olmak üzere 2 skilli var. Kardeşim bir tarafınızdan uydurmayın rica ediyorum. Kanıt gönder buraya, oyunu oynuyormuşsun bak. Böyle bir başlık açmadan önce, assas hangi itemlerle kaç dmg vuruyor, gb olarak aynı itemlere sahip okçu kaç dmg vuruyor, sen magesin kaç dmg vuruyosun, warriorlar sana kaç vuruyor. Böyle bir başlık açıyorsan eğer bir tarafından sallamak yerine kanıt göstermen gerekiyor, anlatabiliyor muyum?
İtemli okcunun 600 vurdugu mageye asas 3.5-4 k vuruyor okcu mu az vuruyor asas mi fazla vuruyor sence ? Biz bunu ogrenmek istiyoruz dun full item magemize domenico 7.100 vurdu mesela bu car tabiki uc bi car ama.damageyi yiyen magede full item ne yapmaliyiz bu durumda asas mi cok vuruyor okcu mu az vuruyor. Adam 8 war sc ile torsuz yere vurma 1900 vuruyor ne yapalim sence torlu 2 warrior yetiyor . Ama.full item magemiz mfli 6 meteorla o warrioru düşüremiyor nerde adalet ?.nerde denge ?hatta birak 8 war sc adam tabarise +1 ile full item mageye 1500 vurdu yere vurmayla twitchde denendi ne yapmali sence yonetim burda ? Veya oyuncular ne yapmali ne dusunmeli. Eher tabarise 1 1500 vuruyorsa 8 war sc a harcanan paraya yazik. Eger yok war sc az deyip bir daha bufflanacaksa mageye harcadigimiz zamana ve paraya yazik tutarsizlik var ve biz bunu dile getiriyoruz

GorrTheGodButcher

Üye
İtemli okcunun 600 vurdugu mageye asas 3.5-4 k vuruyor okcu mu az vuruyor asas mi fazla vuruyor sence ? Biz bunu ogrenmek istiyoruz dun full item magemize domenico 7.100 vurdu mesela bu car tabiki uc bi car ama.damageyi yiyen magede full item ne yapmaliyiz bu durumda asas mi cok vuruyor okcu mu az vuruyor. Adam 8 war sc ile torsuz yere vurma 1900 vuruyor ne yapalim sence torlu 2 warrior yetiyor . Ama.full item magemiz mfli 6 meteorla o warrioru düşüremiyor nerde adalet ?.nerde denge ?hatta birak 8 war sc adam tabarise +1 ile full item mageye 1500 vurdu yere vurmayla twitchde denendi ne yapmali sence yonetim burda ? Veya oyuncular ne yapmali ne dusunmeli. Eher tabarise 1 1500 vuruyorsa 8 war sc a harcanan paraya yazik. Eger yok war sc az deyip bir daha bufflanacaksa mageye harcadigimiz zamana ve paraya yazik tutarsizlik var ve biz bunu dile getiriyoruz
Kardeşim yine uyduruyorsun ya. İtemli okçu mp mageye 600 mü vuruyor? Şaka mısın sen? Okçunun damage'ini skillden hesaplayıp assasın damage'ini criticli hesaplamandan belli zaten niyetinin ne olduğu. Domeniconun itemlerine sahip bir okçu critical skilleriyle hangi mesafeden ne kadar vuracak magene, ölçtüğün zaman gelip burada "wowowowow çok fazla" dersin olur mu? Bu olana kadar rica ediyorum atıp tutmayı bırakın, insanları yanlış yönlendiriyorsunuz çünkü.

AsQuA

Üye
Kardeşim yine uyduruyorsun ya. İtemli okçu mp mageye 600 mü vuruyor? Şaka mısın sen? Okçunun damage'ini skillden hesaplayıp assasın damage'ini criticli hesaplamandan belli zaten niyetinin ne olduğu. Domeniconun itemlerine sahip bir okçu critical skilleriyle hangi mesafeden ne kadar vuracak magene, ölçtüğün zaman gelip burada "wowowowow çok fazla" dersin olur mu? Bu olana kadar rica ediyorum atıp tutmayı bırakın, insanları yanlış yönlendiriyorsunuz çünkü.
Kardesim okcunun , skill damageleri 7 vixenle 8 vixen ne fark ettiriyor ? Adamlar hakli isyaninda. Konu buydi tuttun 5li 3luyr gectin yok efekti yok su yok bu zskill adamin koydugu item yazdigi damage ile orantili degil sen ne anlatiyosun bize itemli okcunun farkini hissetigimiz tek sey z tekde devrilmemsi simdi rionli var mesela mantisde adam hem saglam hemde iyi player ama rionli nin bize fark yarattigi sey attigi damage degil ki ama kici kirik bir asas rionliden daha fazla etki yaratabiliyor sebebi ise

Kardesim okcunun , skill damageleri 7 vixenle 8 vixen ne fark ettiriyor ? Adamlar hakli isyaninda. Konu buydi tuttun 5li 3luyr gectin yok efekti yok su yok bu zskill adamin koydugu item yazdigi damage ile orantili degil sen ne anlatiyosun bize itemli okcunun farkini hissetigimiz tek sey z tekde devrilmemsi simdi rionli var mesela mantisde adam hem saglam hemde iyi player ama rionli nin bize fark yarattigi sey attigi damage degil ki ama kici kirik bir asas rionliden daha fazla etki yaratabiliyor sebebi ise bu oyunda asas ve warriorun damagelerinin absurt olmasi olay bu kadar ya yok yanlis yonelendiryon yok dogrusu bu birtek siz mi oynuyorsunuz bu kodumun oyununu 8 okcu birini tutabiliyorsa yikacak tabi ne yapacak ya . 8 okcu tutrugunu yikar modda olsa salak mi bu adamlar obek gibi gezsin. Kaldi ki okcu benim kardeism degil karakterim degil burada dengesizlikler var ve bu dengesizlikleron sebebi asas ve warrior sinifinin asiri bufli olmasi. Sebebide p2w yayincilwron tercih joblari olmasi bu kadar basit

Buarada 5li 3luye bisey demiyorum seridir fazladir bu apayri bir konu

GorrTheGodButcher

Üye
Kardesim okcunun , skill damageleri 7 vixenle 8 vixen ne fark ettiriyor ? Adamlar hakli isyaninda. Konu buydi tuttun 5li 3luyr gectin yok efekti yok su yok bu zskill adamin koydugu item yazdigi damage ile orantili degil sen ne anlatiyosun bize itemli okcunun farkini hissetigimiz tek sey z tekde devrilmemsi simdi rionli var mesela mantisde adam hem saglam hemde iyi player ama rionli nin bize fark yarattigi sey attigi damage degil ki ama kici kirik bir asas rionliden daha fazla etki yaratabiliyor sebebi ise bu oyunda asas ve warriorun damagelerinin absurt olmasi olay bu kadar ya yok yanlis yonelendiryon yok dogrusu bu birtek siz mi oynuyorsunuz bu kodumun oyununu 8 okcu birini tutabiliyorsa yikacak tabi ne yapacak ya . 8 okcu tutrugunu yikar modda olsa salak mi bu adamlar obek gibi gezsin. Kaldi ki okcu benim kardeism degil karakterim degil burada dengesizlikler var ve bu dengesizlikleron sebebi asas ve warrior sinifinin asiri bufli olmasi. Sebebide p2w yayincilwron tercih joblari olmasi bu kadar basit
Konunun itemler arasındaki damage farkıyla ne ilgisi var? Sadece okçu için geçerli değil bu, tüm joblar için geçerli. Oyunda RNG var bir ton başlığı açıldı bunun grupta. Konu buysa eğer dual 8 gsyle 1000 vuran assas dual 8 hatredla 1500 vurmuyor, ikisinin arasında da fark yok, birini 30 gbye dizerken diğerini 10 gbye diziyorsun. Sol el dagger'ın hiçbir önemi yok zaten, ister 8 gs tak ister 8 hatred 30-40 ap oynatıyor. Ama konu bu değil, sen damage'den bahsediyorsun. Job dengesizliği falan diyorsun. Örnek verdiğin Rionli'nin vurduğu damageler ortada, tek başına yarım saatte kill görevini yaptı dv'de, kaldı ki adam kendisi diyor üstü dizmiyorum radiant bekliyorum diye, ona rağmen vuruyor da düşmüyor da. Yayınlarında da gayet kesiyor assasları vs'de çatır çatır. Bu adam bir de elle oynuyor, makro açanlar bunun yarısı kadar bile efor sarf etmiyor assasları warriorları kesmek için.

8 okçu birini tutuyorsa yıkıyor zaten, Z'ye gelen düşüyor patır patır, assaslar bile bp kasmak için okçuya dönüyor, siz at gözlüğüyle oynuyorsunuz oyunu sadece kendi tarafınızdan gördüğünüz için bunları görmüyorsunuz. Öbek gibi gezmelerinin sebebi de sc basmadan 0 masrafla 500 metreden vurup ks atarak kutu görevini yapmak, sonrasında deparla slotlara koşuyorlar ekmek paralarını çıkarsınlar diye, slotlarda assas darlayınca da foruma gelip "hüüü assas çok güçlü hüüü çok vuruyor" diye başlık açıp akıllarınca assas nerfletmeye çalışıyorlar belki nerf sonrası assaslar azalır da biz de ekmeğimize bakarız diye... Sorduğun bu soruların cevabı çok basit siz bunları düşünmek yerine okçu güçsüz ondan diyorsunuz ya da biliyorsunuz cevabı belki ama işinize gelmiyor söylemek, bunun yerine o güçlü bu güçlü diye algı kasarak job nerfletmeye çalışıyorsunuz. Oyunda joblar arasında herhangi bir dengesizlik yok, itemini koyan vuruyor da ölmüyor da. Simitçiler simit alamadıkları için ortalığı ayağa kaldırıyor assas nerf assas nerf diye. Olay bundan ibaret. Neyse ki oyun yönetimi de bunun farkında ki böyle asılsız saçma sapan şeylere aldırış etmiyor.

Son düzenleme:

GorrTheGodButcher

Üye
Buarada 5li 3luye bisey demiyorum seridir fazladir bu apayri bir konu
bu apayrı bir konu değil işte kardeşim bundan bahsediyoruz biz de. Güçsüz olduğunu söylediğin bir jobun en güçlü özelliğini "bu apayrı bir konu" diye geçiştiremezsin. Okçu güçsüz diyorsan burada 3lü 5lisinden, 500 metre uzaktan vurmasından, ice lr kör atmasından, sağa sola mantar fırlatmasından, alan kilitleme skillinden, 2 tane kritik vuran skillinden, slide'dan daha uzak mesafeye giden stepback'inden de bahsedeceksin ki biz senin samimiyetine inanalım. Her jobun onu diğer joblara karşı avantajlı ve dezavantajlı yapan özellikleri var, sen bir jobun dezavantajlarından bahsedip başka bir jobun güçlü özelliklerini nerfletmeye çalışıyorsun. Buradaki sorunu görebiliyor musun?

AsQuA

Üye
Range uzun evet bencede uzun benim burnumun ucuna actigim novanin 2-3 kati bu cok sacma alani kisaltilmali zaten benim soyledigim sey z skill damagesiydi yakinlik uzaklik veya dibine girdiginde verdigi hasar degildi mesela kitlemesinin lr mageden cok tutmasida ayrica can sikici neyse acikcasi okcu degildi zaten konuda okcu tartismasina dondu bende okcuymusum gibi okcu savunur oldum neyse cokda onemli degil konu sulaniyor burda biz mageler icin dengesizlikden bahsettik. Oyunda okcu oynayan arkadaslarin gorevlerini yapabilmelerinin sebebi pknin karambol donmesi timler oyunu birakiyor pk dogaclamaya donuyor sebebi basit hem itemlerin beklenen farki yaratmamasi hemde oyunun warrior metasinda donmesi . Denk gelirse ins video alirim 1 party meleenin 2 party okcuyu nasil surdugunu ve goruruz o zaman okcunun ne kadar guclu oldugunu bunlar size normal geliyor bu cok enteresan . Size kalirsa 1 party asas veya melee 3-4 parti mageyi 3-4 party okcuyu rahatca kesmeli. Sunu deseniz eyvallah buarada itemli adamin farki olsun okcuysa da olsun asassa da olsun warriorsa da olsun mageyse de olsun. Cok yazik oyunun dustugu durum uzucu. Yonetimin hangi sacma sapan fikirlere aldiris edip oyunu dusurdugu durum ortadadir fazla soze gerek yok. Rr2 rr3 rr4 atla macro bas devam

Son düzenleme:

ysfkymkc

Üye
tüm joblara genel olarak bir dengeleme getirilmesi gerekiyor fakat mage fazla fazla nerf yedi range düşürülmesi damagelerin değişmesi vs... uzaarr gider bunlarda yetmiyormuş gibi itemlide olsa itemsizde olsa 5 warrıor magelerin içine atlasa zaten en itemsizi yere vurma ile 1500 vuruyor magenin canı ve defi zaten belli genel bir güncelleme gelmediği sürece mage oynamak sadece okçuları vurmak yada karambole adam düşürmek oluyor burada mele ekiplerin ve yayıncıların her istediği olurken pknın canlı kalmasını istediğimiz bu dönemlerde malesef mage ekipler pk'ya küstüler küstürüldüler ve mecburiyetten pk çıkıyorlar. Zamanında gelen nerf kaynaklı bir çok bırakan mage ekipler olduğu gibi yine aynı durumları görüyoruz

Nisshe

Üye
Merhaba öncelikli olarak istek , şikayet ve önerilerinizi destek bileti üzerinden yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Rogue , Warrior ve Mage sınıflarındaki PvP dengesi konusundaki endişelerinizi anlıyoruz. Oyun içi dengeyi korumak adına sürekli olarak sınıf bazlı analizler yapıyoruz. Bu analizler sonucunda gerektiğinde dengelemeler yapılacaktır. Her sınıfın kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır bunun en büyük örneği Rogue sınıfının alt klasmanı olan Assasian sınıfında Ani yüksek hasar vardır fakat saldırı mesafesi çok düşüktür. Archer tarafında ise saldırı mesafesi farkı olduğunda hasarı bir Assasian sınıfına göre daha düşüktür.

Eğer mage oynarken defansif değil de ofansif ( Leather Set , Magic Power Takılar vs ) bir kombin dizilimi yaparsanız malesef diğer sınıflar sizlere daha yüksek hasarlar çıkartabilir. Bunun önüne geçmek için defansı daha fazla veren zırhlar ve daha defansif takıların tercihini yapabilirsiniz ( Imperial , Elite veya Aarvardda iseniz Radiant gibi ). Yinede sınıf dengelerini geliştirmek için yapacağınız önerileri bilet sistemi üzerinden yapabilirsiniz.

Spin Sistemi
Spin sisteminin oyun ekonomisine zarar vermekten daha çok yararlı olduğuna dair sistem raporu Discord kanalı üzerinden paylaşılmıştır eğer görmediyseniz aynı görseli tekrardan burada paylaşıyorum.
spin.jpg

Spin sistemi sizin tabirinizde oyun ekonomisine zarar verseydi hala oyunumuzda aktif olarak bulunmazdı. Yapılan analizler sonucu zarardan çok yararı olduğu için sistem bu şekilde devam ettirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt