ÇÖZÜLDÜ Acil Cpu gpu Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SdnssAteist

Üye
Merhaba oyun esnasında cpu gpu kullanımı çok yoğunlaşıyor 70-80-90 lara çıkıyor fanlar hızlı çalışmaya başlıyor bu durum sizce bilgisayarda arıza sorunları çıkartır mı lütfen anlayan varsa cevap yazarsa sevinirim.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Bilgisayarınızda donanımsal bir problem yok ise sorun çıkarmaz. İşlemci soğutma fanlarınızın düzgün çalıştığından emin olun ve termal macunlarınızı kontrol edin. Bu sadece Rise Online için geçerli bir durum değildir, sisteminize her zaman bakım yapar ve kontrol ederseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız.

talevillage6

Üye
Low ayarlarda cpu % 66 gibi bir değerdeydi, şuan ise %35 civarı yapılan optimizasyonlar işe yarıyor bu hızla officialde optimizasyon sorunu olmayacaktır.
ben hala açamıyorum bile oyunu :D direkt fps dropları oluşuyor 50lerden 10lara düşüyor 10snde bir

AR4S

Üye
70 oldum başka yapcak bir şey kalmadı pk atıcan sade akşamları atabiliyon oda sınırlı fazla kişi yok en güzeli açık betayı beklemek CPU aşırı ısınma sorunu var zaten pc boşuna zarar vermeye gerek yok sistemi yoruyor cok ilk Optimasyon ayarlamaları yapılması gerekiyor oyunun....

SdnssAteist

Üye
Merhaba,

Bilgisayarınızda donanımsal bir problem yok ise sorun çıkarmaz. İşlemci soğutma fanlarınızın düzgün çalıştığından emin olun ve termal macunlarınızı kontrol edin. Bu sadece Rise Online için geçerli bir durum değildir, sisteminize her zaman bakım yapar ve kontrol ederseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız.
teşekkürler çözüldü konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt