Acil güncelleme gelmesi lazım

OBRE

Üye
Yönetim açıklama oyuncuyu bilgilendirmede sınıfta kalıyor.

TheSado

Üye
Bu kadar amatör topluluk ilk defa görüyorum. 20 seneden fazla zamandır Mmo oynarım, ardı ardına bu kadar giderilemeyen sıkıntı ile ilk defa karşılaşıyorum

TheSado

Üye
Adam güncelleme bilgisi yazmış forumda. Düzeltildi olarak yazdığı her şey hatalı. Kafa buluyor gibi bir halleri var :)

HeaveN

Üye
aynen çok güzel birşeydi o açılsın ya çoğu kişi diyo zararlı mal satamıyoz diyo ama onsuz oynanmıyo valla
2 saat tezgah item arıyoz bence açılsın çok güzel bi sistem insanlar otomatik pazara götürüyo alış veriş yapıyolar açılsın lütfen teşekkürler

snowbros

Üye
Oyun çok güzelde şu bugları, sorunları ve optimizasyonu çözebilseler güzel güzel oynasak. Bu sorunlar çözüldüğünde hem de etkinlik odaklı olabilir ekipte daha çok etkinlik görürüz. E kısa zamanda çözülür bu sorunlar inş.

thedarga

Üye
yapmayın bu güncellemeyi bi hazmedelim önce :) aceleye getirdikleri güncelleme de 1 gün kapalı kalıcak oyun. heryer bug dolacak vs.vs.

anil1991anil

Üye
Yemekler karaborsaya düştü resmen :D Onu geçtim de partideki adamlara tıklayıp heal atamıyoruz. Bu düzeltilmeli bir an önce. Millet patır patır yatıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt