Satıcak kişi açısından dezavantajlı ama alacak kişiler için avantajlı. Buy sekmesi goldbar fiyatlarını düşürür aynı zamanda.Buy pazar ticareti öldürüyor ben olmamasından yanayım
Merhaba,Buy sekmesi: ben bu itemi bu fiyattan alırım diye merkez pazarda listeleme olayı.
Tabi aynı zamanda ben bu fiyattan satarım sekmesi de olacak ankete katılın fikirlerinizi sunun arkadaşlar.
metin 2 oyna kardeşimBen Action House sistemine tamamen karşı biriyim
Oyun farklı amaçlar ile de oynanabilmeli, Pazar yaparak keyif almak bir seçenek olmalı, rekabet her yer de olmalı.
AH. ye karşı iken, Buy merchantı da buraya dahil etmeyi kesinlikle doğru bulmuyorum.
Siz bilirsiniz ama bence hızlandırın dorion hareket edilemek kadar kasıyor ve lag yapıyor. Gtx 1060 var. Oyunu birakiyor bu yüzden insalar her gün ah dolaylı sebebi ile 20 oyuncu birakiyordurMerhaba,
AH Market sistemi kesin olmamakla beraber 1-2 hafta içerisinde geleceği düşünülüyor.
Metin 2 oynamak istesek metin 2 oynarız, sizin istediginiz gibi olmasını istemeyenlere hep aynı cevapları vermeyin, sizde gidin madem AH olan oyunları oynayın yada buy pazar olan kniht oynayın.metin 2 oyna kardeşim
Gelişme var mı moradona lagtan giremiyoruz berbat bir hal aldı artıkMerhaba,
AH Market sistemi kesin olmamakla beraber 1-2 hafta içerisinde geleceği düşünülüyor.