ANKET Action House Buying Merchant

Ah sisteminde buying merchant sekmesi

• Olsun

Oy: 30 76.9%
  • Olmasın

Oy: 9 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    39

huseyin35

Üye
Buy sekmesi: ben bu itemi bu fiyattan alırım diye merkez pazarda listeleme olayı.

Tabi aynı zamanda ben bu fiyattan satarım sekmesi de olacak ankete katılın fikirlerinizi sunun arkadaşlar.

Lasrok

Üye
Bence kesinlikle olmalı, başka oyunlarda olan ön sipariş sistemi gibi yapılabilir. Hatta ben merchant yerine de sadece AH olması taraftarıyım zaten ikisi de farklı bir pazar sistemi aynı anda olması bana pek mantıklı gelmiyor.

Legadema

Üye
Buy pazar ticareti öldürüyor ben olmamasından yanayım

VictoryLoves

Üye
Ben Action House sistemine tamamen karşı biriyim
Oyun farklı amaçlar ile de oynanabilmeli, Pazar yaparak keyif almak bir seçenek olmalı, rekabet her yer de olmalı.
AH. ye karşı iken, Buy merchantı da buraya dahil etmeyi kesinlikle doğru bulmuyorum.

Dilefruz

Üye
Buy sekmesi: ben bu itemi bu fiyattan alırım diye merkez pazarda listeleme olayı.

Tabi aynı zamanda ben bu fiyattan satarım sekmesi de olacak ankete katılın fikirlerinizi sunun arkadaşlar.
Merhaba,
AH Market sistemi kesin olmamakla beraber 1-2 hafta içerisinde geleceği düşünülüyor.

huseyin35

Üye
Ben Action House sistemine tamamen karşı biriyim
Oyun farklı amaçlar ile de oynanabilmeli, Pazar yaparak keyif almak bir seçenek olmalı, rekabet her yer de olmalı.
AH. ye karşı iken, Buy merchantı da buraya dahil etmeyi kesinlikle doğru bulmuyorum.
metin 2 oyna kardeşim

huseyin35

Üye
Merhaba,
AH Market sistemi kesin olmamakla beraber 1-2 hafta içerisinde geleceği düşünülüyor.
Siz bilirsiniz ama bence hızlandırın dorion hareket edilemek kadar kasıyor ve lag yapıyor. Gtx 1060 var. Oyunu birakiyor bu yüzden insalar her gün ah dolaylı sebebi ile 20 oyuncu birakiyordur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt