Action House Gözükmeme Prbolemi

Raymond

Üye
Oyun içerisinde bir şey alıp satacağız ama bilin bakalım ne oluyor ? Oyun canı istediğinde action house'u gösteriyor istemediğinde çile çektiriyor. Var mıdır bunun bir çözümü ya da bu sorunu yaşayan birileri var mıdır ?

Raymond

Üye
1767968526725.png

Hem Action House'a tıkladığımda hem de bir kişinin pazarına direkt ulaşmaya çalıştığımda karşıma gelen ekran bunlar yok mu bir yardımcı olacak kimse ?

Ekli dosyalar

• 1767968490467.png
    1767968490467.png
    594.7 KB · Görüntüleme: 3

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Race
Protean
Job
Warrior
Kanal değişip tekrar kontrol sağlar mısın

AH(Sell) seçeneğine tıklamış olduğunuzdan emin olun.
1767970712045.png

Raymond

Üye
Kusura bakmayın forumunuzda düzenli çalışmadığı için gönderilemedi diyor, ard arda cevap yazmış oluyorum. Acaba discorda verdiğiniz önemi birazda buraya mı verseniz ?

Raymond

Üye
1767987342520.png

o da yetmez kanal değiştirelim , üstüne crash yiyelim. oynucaz inşallah bugün oyunu.. Awake basıp Ayaz Ata'dan exp almaya gidicem ve skill book bakıcam alamıyorum. Uğraştığımız şeylere bak.

MusTi

Senior Moderatör
Race
Protean
Job
Warrior
Kusura bakmayın forumunuzda düzenli çalışmadığı için gönderilemedi diyor, ard arda cevap yazmış oluyorum. Acaba discorda verdiğiniz önemi birazda buraya mı verseniz ?
Forumda bir sorun bulunmamaktadır.
2 kere cevap yaza bastığınız için 2 defa mesaj yazıyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 20668

o da yetmez kanal değiştirelim , üstüne crash yiyelim. oynucaz inşallah bugün oyunu.. Awake basıp Ayaz Ata'dan exp almaya gidicem ve skill book bakıcam alamıyorum. Uğraştığımız şeylere bak.
Eğer bir crash sorunu yaşadı iseniz bu adımları takip ediniz.

Raymond

Üye
1767990157269.png

Evet forumunuzda sorun yok ekran görüntüsü herşeyi anlatıyor. Crash için gerekli adımları yaptım , sorun yok onda fakat action house hala aynı pazar göremiyorum. Farklı karakterlere ve farklı serverlara girip denememe rağmen.

MusTi

Senior Moderatör
Race
Protean
Job
Warrior
Ekli dosyayı görüntüle 20669

Evet forumunuzda sorun yok ekran görüntüsü herşeyi anlatıyor. Crash için gerekli adımları yaptım , sorun yok onda fakat action house hala aynı pazar göremiyorum. Farklı karakterlere ve farklı serverlara girip denememe rağmen.

Konu içerisinde art arda yapılan paylaşımlar nedeniyle spam oluşma ihtimali vardır.
O yüzden dolayı bu hataya alabilirsiniz. Sayfayı yenilerseniz hata ekranı gitmiş olacaktır

iyi akşamlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt