İstek Action House kapanmalı

exden

Üye
Ölücü, tipine göre fiyat veren küçük esnaf öldü diye internet alışverişi yasaklansın demek gibi konu başlığı açmışsınız.

X A

Üye
Kardeşim ticaret dediğin gerçek hayatta yapılır. Oyunda saçma sapan pazarcılık yapmak nedir ? İyi oldu iyi umarım dahada geliştirilir.

Indark

Üye
Ya bi git bir gün 100m olan bir item ertesi gün 200m oluyor sonra AH kapatılsınmış. Öyle TL yatırıp tekel olma sistemi bu oyunda olmasın da görsünler. Rekabetin olduğu yerde fiyatlar faiş olmaz her oyuncu da keyif alır yoksa 2 güne anca 16 bir ırktan 16 diğer ırktan 2 parti kapışır dururlar...
Kanka 100m olan itemin 200 olmasının sebebi bu aslında 100 m e koyacak adam 250 m yi görüp 200 den atıyor pazara, niye herkes yanlış anlıyor , anlamıyorum, +1 war schyte 150m nasıl olmuş olabilir sence sadece dropların azalması mı, mor item lan mor , adam oradan bakıyor pazarda yok istediği fiyatı çekiyor traveller pendat millet çöpe atcak onu ileride 300m deliryorum 50 m di 1 hafta bile olmuyor:D

musileno

Üye
Bencede kalkabilir pazarcılık yapıyorduk güzel oluyordu. Bunu öldürmüş oldu pazarda gezmenin tadı bir başkaydı bence kolaylık olmuş.

musileno

Üye
Kardeşim ticaret dediğin gerçek hayatta yapılır. Oyunda saçma sapan pazarcılık yapmak nedir ? İyi oldu iyi umarım dahada geliştirilir.
Gerçek hayatta şu meslekler yapılır aşcılık,toplayıcılık vb. felan oyunda neden var o zaman ? aynı mantık saçma girmişsin konuya.

Colman

Üye
Bence kesinlikle geliştirilmeli. İnş kısa sürede ofline pazar gelir

karl

Üye
Arkadaşı birisinin acilen arz/talep ilişkisin anlatması lazım.

TheKRZM

Üye
Gerçek hayatta şu meslekler yapılır aşcılık,toplayıcılık vb. felan oyunda neden var o zaman ? aynı mantık saçma girmişsin konuya.
Oyun dediğin girersin ekibinle yada solo olarak dungeon dönersin exp kasarsın farm atarsın. Bütün gün Pc başında ACİL İTEMLERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR!!!! Yazmasın. Oyun anlayışınız ne kadar da mükemmel.

musileno

Üye
Oyun dediğin girersin ekibinle yada solo olarak dungeon dönersin exp kasarsın farm atarsın. Bütün gün Pc başında ACİL İTEMLERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR!!!! Yazmasın. Oyun anlayışınız ne kadar da mükemmel.
Ne alaka meslekler neden var o zaman mesela ?

henks

Üye
Olur mu hiç abisi adam ev gecindiriyor oyundan. Acmis 7 tane pc :)

Hafuj

Üye
AH sistemi gelişmeli diye başlık beklerdim. dorion 1 e girmek işkence oluyor oyunu gereksiz kasıyor eski pazar sistemi. AH sistemi tamamlanıp item koyup direk satın alma kolaylığının gelmesini ilk günden beri bekliyorum.

Ankylosauria

Üye
Ne alaka meslekler neden var o zaman mesela ?
Hocam meslekleri (life skill) çalıştıkça deneyim puanı kazanarak o meslekte uzmanlaşıyorsunuz. Ticaret yaptıkça o meslekte uzmanlaşmıyorsunuz veya isminizin yanına "güvenilir satıcı" gibi bir ibare gelmiyor.

Ben şimdiden size söyleyeyim, AH ilerde daha da geliştirilir, tüm server'larda bulunan pazarları gösterir hale gelir. Boşa beklentiye girmemenizi tavsiye ederim.

orkungenel

Üye
Bence normal pazar komple kaldırılıp, ah sistemine geçilmeli, taban fiyat uygulaması şeklinde birşey gelirse o zaman herkesin şansı eşit olur.

Otuzsekiz

Üye
Bir şey sormak istiyorum.premium alırsak buraya item eklediğimizde oyun kapalı olunca satılıyor mu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt