Action house sorunu

kurtokin

Üye
Merhaba arkadaşlar Oyunda Ticaret / action house ve normal bölümü genelde listelenmiyor bazen açılıyor bazen açılmıyor benzer bir sorun yaşayan varmı acaba satılan eşyaları göremiyorum

Alkoer

Üye
Evet aynı şekil bende de.

Dv haritasındaydım kasar diye krallığa geçtim yine aynı. Ya biraz bekleyince açılıyor yada hiç açılmıyor.

Satılmayan itemler gözükmedi, bikaç defa kanal değiştirince geldi.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Sorun ile ilgili kısa bir video iletebilir misiniz ? Discord : Digital#3449

İyi forumlar.

Balerion

Üye
Merhaba,

Sorun ile ilgili kısa bir video iletebilir misiniz ? Discord : Digital#3449

İyi forumlar.
Sayın game master bey,
Ben bu sorun ile ilgili ticket attım.
Resresh yapmayı deneyin diye cevap geldi.
Denedim olmuyo diye yanitladım.
Akabinde evet sorunu biz de tespit ettik en hizli sekilde cozecegiz diye yanit geldi.

Ekip sorunun farkında ve üzerinde çalışıyor diye düşünüyordum ama siz halen sorunla ilgili kayıt istiyorsunuz. Ayrıca benim ticketime gelen yanitla sizin söylediğiniz şey çelişki yaratıyor, bu sorun biliniyor mu bilinmiyor mu?

Saygılar

SWPLEASE

Üye
Evet maalesef problem bende de mevcut. Çoğu kişide de olduğuna şahit oldum.

Bir terim aratıyoruz, "Search" butonunu seçiyoruz, sonuç listeleniyor. Sonra yeni bir terim ile 2. aramayı yapmak istediğimizde "Search" butonu disabled oluyor ve bir daha tıklamamıza izin vermiyor. AH penceresini açıp kapatmamız işe yaramıyor.

kurtokin

Üye
Sayın game master bey,
Ben bu sorun ile ilgili ticket attım.
Resresh yapmayı deneyin diye cevap geldi.
Denedim olmuyo diye yanitladım.
Akabinde evet sorunu biz de tespit ettik en hizli sekilde cozecegiz diye yanit geldi.

Ekip sorunun farkında ve üzerinde çalışıyor diye düşünüyordum ama siz halen sorunla ilgili kayıt istiyorsunuz. Ayrıca benim ticketime gelen yanitla sizin söylediğiniz şey çelişki yaratıyor, bu sorun biliniyor mu bilinmiyor mu?

Saygılar

Ben videoyu illettim güncellemede çözüleceği sölendi artık bekleyeceğiz yapacak birşey yok .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt