Action House

Gangs

Üye
Merhabalar,

pazarı düzeltmek için iyileştirmeler yapacağız dediniz fakat action house'nin yeni gelen sistemi tam olarak kanser olan pazarı öldürdü, pazarda gezen yok gezmeyi bıraktım fiyatlar neredeyse zaten düşmüş her itemde yarı yarıya bi daha düştü ve sorunun en büyüğü normal pazarda kesilen %3'lük vergi bile action housede kesilmiyor, yani bildiğin vergisiz pazar, action housenin normal pazarın 5 6 katı vergi kesilmesi gerekilen yerde hiç vergi kesilmiyor ve bu da çok garip.

Archantos

Üye
Arkadaşım ne güzel vergi kesilmiyor , Pc açık tutmak zorunda değilsin , farm atarken , pk atarken , boss kovalarken itemlerini satışa sunabiliyorsun. Oyunu kapattığında item satılabiliyor. Daha ne istiyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten komik insanlarsınız ya

Gangs

Üye
Arkadaşım ne güzel vergi kesilmiyor , Pc açık tutmak zorunda değilsin , farm atarken , pk atarken , boss kovalarken itemlerini satışa sunabiliyorsun. Oyunu kapattığında item satılabiliyor. Daha ne istiyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten komik insanlarsınız ya
yarın 4 saat farm atıp da aldığın 2 tane drobun tanesini 6 m'den satmak zorunda kaldığında da aynı şeyi burada senden duymak isterim canım kardeşim

Gangs

Üye
Aynı anda alacağım itemin fiyatı düşeceği için benim sorunum yok. Siteye GB satanlar düşünsün
Tamam canım kardeşim oyunda farmcı kalmayınca sen de karı kız kesersin buralarda, teşekkür ederim güzel yorumun için yeterli bu kadar.

Archantos

Üye
Tamam canım kardeşim oyunda farmcı kalmayınca sen de karı kız kesersin buralarda, teşekkür ederim güzel yorumun için yeterli bu kadar.
Ya bırakın bu ayakları farmcı olmayıncaymış , biz tutuyoruz oyunu ayaklarını lütfen.

washigo

Üye
Farmdan düşmez kutudan düşer. Başka bi etkinlik açılır gemden düşer. Düşer gardaş oyuna item girer sıkma sen canını. Sadece farmcılar çıkarmıyor itemleri... Mis gibi sistemi bile kötüleyen çıkabiliyor

Jacques

Üye
İtem satılmıyordu şimdi hiç satılmıyor.

washigo

Üye
@Jacques @Gangs sizden Pazarcı olmaz gardaş... Sıfır sabır.. bekle satılır. Ben satıyorum çok şükür... Bugün bi item satılmaz yarın 3 tane satılır... Haftasonu daha hareketli olur piyasa

GaeukoHontza

Üye
buradakiler çoğu şuan afk item satma olayına seviniyorken 1 hafta sonra ağlıyacak farkında değil :D itemler yarı fiyatına düşünce yaptığınız farmdan keyif alamaz olucaksınız :D

Bogateg

Üye
Kremlerin fiyatlarının düşmesinin nedeni ah sistemi değil , oyunda kremlerin arzı çok yüksek talep az gün gecdikce piyasa daha da düşecek çünkü herkes elinde +6 itemle geziyor neredeyse +9 upgrade gelmedikçe ve bu soulbound olayı cozulmedikce oyunun hiç bir şekilde zevk vereceğini düşünmüyorum , ben fark atmayı keyfi olarak seven bir oyuncuyum ama deathvalley de güç bela düşürdugumuz item 10 m bile etmeyince insan keyif almıyor,

N3v3N

Üye
Farmcilar ile pazarcıların gözleri yaşlı. Uzun zaman olmuştu ah kapatılsın konusu acilmayali :D

Ne güzel elektrik derdi yok, PC boş yere yipranmiyor, 7/24 char durması gerekmiyor pazarda, bı item için 2 saat pazarı gezmek zorunda da degilsin. at pk ni keyfine bak işte.

Alkoer

Üye
arkadaş birçok oyuncu pazar kurmuyor. banka satılabilecek item dolu. AH sayesinde herkez itemleri satışa koydu. itemler gerçek fiyatına geldi.

belki pazarcısınız belki değilsiniz birşey diyemem tabiki item fiyatlarında düşüş garip gelmiş olabilir. tüm piyasanın ucuzlaması herkezin işine gelir. farmdan kazandığınız coin çok değerli oluyor. siz itemi ucuza satıyorsunuz ama ucuzada alıyorsunuz.

burda zararlı çıkan sadece TL hesabı yapan pazarcı.

Larcade

Üye
Pazarcıların aglamasıda garip bir olay sanane kardeşim afk pazardan işine bak.

MaRaKeSH

Üye
ucuza satıldığı için üzülen arkadaşlar, aşırı pahalı olduğu iççin item alamayan arkadaşları napacaksınız. 1m lik item çarpık pazar antığı yüzünden 20m e satmaya calışmanında bir sonu olacağını bilmiyormuydunuz. bence herşey dengeli tek dengesiz olan gb fiyatı. Mantık olarak geb pahalı ise item ucuz olmak zorundadır bu doğasında var bu tarz oyunların

priesttt

Üye
Çok iyi olmuş offline pazar, ancak tuhaf bi saçmalık var, premiumsuz oyuncu satın alabilmeli oradan herhangi bir item ancak satamamalı, bu haliyle premiumlu oyuncuların ekmeğine taş koymuş olunuyor, daha fazla kitleye satabilirdi.

MaRaKeSH

Üye
Çok iyi olmuş offline pazar, ancak tuhaf bi saçmalık var, premiumsuz oyuncu satın alabilmeli oradan herhangi bir item ancak satamamalı, bu haliyle premiumlu oyuncuların ekmeğine taş koymuş olunuyor, daha fazla kitleye satabilirdi.

evet benimde dikkatimi çekti hatta premiumlu oyuncudan vergi alınmasın ama premiumsuz oyuncudan vergi alınsın gibi bir uygulama da olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt