action house

osmangaziforum

Üye
bu sabah action hause ye girmeye çalıştım ama hiç bir arama yapamadım . premiumum yok acaba sadewce premiumlulara mı açık hale getirildi . öyle yapılduysa pazar sc diye bi kağıt varmı.

premiumlulara açık hale geldiyse böyle olması çok kötü oldu .tekrar eski hale gelirse güzel olur .

Balerion

Üye
Arada buga giriyor relog atsan düzelir bence hatta önce kamp degiştirmeyi dene.

Aziz

Üye
bu sabah action hause ye girmeye çalıştım ama hiç bir arama yapamadım . premiumum yok acaba sadewce premiumlulara mı açık hale getirildi . öyle yapılduysa pazar sc diye bi kağıt varmı.

premiumlulara açık hale geldiyse böyle olması çok kötü oldu .tekrar eski hale gelirse güzel olur .

Premium olmayan kullanıcılar Auction House üzerinden sadece alım gerçekleştirebilirler, satım için premium gereklidir. Bazı haritalarda anlık olarak kapatılabiliyor. Örneğin dün akşamdan beri Death Valley haritasında Auction House kapalı durumdadır. Dorion veya krallık haritalarında gerekli aramayı gerçekleştirebilirsiniz. Bunun dışında premiumsuz kullanıcılara kapatılmadı. Herhangi bir pazar arama scrollu bulunmamaktadır. Alım ve satımlar Auction House veya tezgah kurma üzerinden yapılmaktadır.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Auction House için bir sorun bulunmuyor şu an için. Sadece Death Valley 1 haritasında kullanıma kapatıldı tekrar duyurusu yapılana kadar.
Bir sorun yaşıyorsanız oyundan çıkıp tekrar girip deneyebilirsiniz, anlık bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt