adalet priestlere nörf

CaesaR

Üye
adam 1500 1600 vuruyor :D saniyede nasıl bırakıyor o damageyi bp ? oyunda denge şartta sizin abarttığınız gibi değil değindiniz yerlerde yanlış görevi temleri nerflenmeli bu kadar basit bp vuruyorsada 2 katı yiyor diğer karakterelre göre gerçek bu oyundaki hazımsızlığınızı buraya kadar taşıyorsunuz geç bp oyna seri spike ya o zaman ne bekliyorsun boş yapan sizsiniz neyse daha fazla yorum yaparakta kendimi yormaya gerek duymuyorum boş algı çünkü yaptıgınız

:D sana yazılacak şey çok ancak algılayacak IQ'ya sahip değilsin :)

xCBAx

Üye
adam 1500 1600 vuruyor :D saniyede nasıl bırakıyor o damageyi bp ? oyunda denge şartta sizin abarttığınız gibi değil değindiniz yerlerde yanlış görevi temleri nerflenmeli bu kadar basit bp vuruyorsada 2 katı yiyor diğer karakterelre göre gerçek bu oyundaki hazımsızlığınızı buraya kadar taşıyorsunuz geç bp oyna seri spike ya o zaman ne bekliyorsun boş yapan sizsiniz neyse daha fazla yorum yaparakta kendimi yormaya gerek duymuyorum boş algı çünkü yaptıgınız
biz priesti bitirsinler demiyoruz zaten skil süresini 0,5 den 0,8 e çeksinler mesela mesafesini kıssınlar mesela

kopil

Üye
Asaslarin aglamasini gercekten anlamiyorum ben. Herhangi bir dv kanalinin herhangi bir saatinde siralamaya bakin en ustte hangi jobu goreceksiniz. Cevaplayayim asaslari.
Scni bas tek basina saatlerce bp kas.

2029 apli bp karakterim var. Malice yememis asasa en fazla 700 falan vuruyorum ben. Orta seviye bir asas 1300 bir tik ust seviye asas 1700 vuruyor bana. Cogu zaman 2 asas gelip tekleyip gidiyor. Ama baslik acip asaslarin skilleri bana tek atiyor diye aglamadim daha. Ama sen asasla warriormus gibi bpnin ustune kosarsan, malice yersen iyi bir bpden 2 yada 3 yersin. Oynamayi bilen adam vurup kesemeyecegini anlayinca light feetiyle cok rahat kaciyor.

Ama hem inviz gezeyim, hem en hizli ben kosayim, hem 2 skill vurup tek atayim diyorsaniz 100gb falan yatirim yapmaniz lazim. Ha yok daha az para yatirip 700 700 vururken adam invizden bana tek atabilir, sikinti yok derseniz nft karakter alip oynayabilirsiniz.

Dipnot: Gorev itemli dediginiz adamlarin cogunda earthshaker var haberiniz olsun

Witch_King

Üye
Tabi arkadaşlar alışmış herkese tek atmaya. Onlardan güçlü bir class oldu mu hemen isyan ederler. Genel olarak zaten hep 1 adım önde olan asas sınıfının kimseye laf atmaya hakkı yok kardeşim. Diğer sınıfları oynayın da halinize şükredin. Kendine minörle heal atma sende, her sınıftan hızlı koşup kaçma yakalama sende, cure atma sende, tek atma sende he bir de görünmezlik diye bir şeyleri var bütün dengeleri bozan ona girmiyorum bile. Say say bitmez. Yakında uçmayı ekleyebilirler asaslara bir o eksik. Her sınıftan öndesin bırak da ara sıra sizinde önünüze geçen class olsun. Zaten çok sürmez prieste nerf gelir yakında gene siz açık ara lider olursunuz kafanızı yormayın :)

hunt2rk1ll2r

Üye
Oyunun kitlesi zamanla iyice toxicleşti. Polemik oluşmasın diye cevap bile yazmak istemiyorum da konunun başlığına bak "

adalet priestlere nörf"​

yani bir eksik olduğunu düşünüyorsan fikrini belirtirsin yönetim bunu inceler fikrin mantıklı gelmişse yapar veya şuan böyle bir değişiklik gerekmediğini düşünür ilerde şartlar değişince o zaman yapar vs vs. Ama burda olay fikir belirtmekten bambaşka boyuta geçiyor. Sanki yorumu yapan arkadaşlar yönetimden şu olsun, bu olsun. Bakın yanlış olduğunu düşündüğüm yerlerde bende sonuna kadar eleştirdim. (Örn. bayram etkinlikleri). Ama sizin yaptığınız bu eleştiri veya tavsiye değil. Onu geçtim sizce nerf'lenmesi gerekiyo olabilir. Bence tam tersi. Duo assasın elinde spike +7-+8 vile olsa pk'da tek yakaladığında tekleyemediği adam mı var. Warriorlar ekip pvp'de sağlam. Yani her job'un artıları ve eksileri var. Tutturmuşsun bi görev itemli bp'den farmda item alamıyorum. Vay efendim görev itemiyle bana şu kadar vuruyo. Bir sıkıntı varsa görev itemleri nerf'lenir ki nerf'lendi de. Ama sen oturup içerik çıkaracaksın,solo assas oynayıp bp'den farmda kutu alacaksın diye de böyle bir değişiklik yapılmamalı.

Klausnicky

Üye
30 metre öteden vuran magenin söylenmesi de bir garip. Asasa bir şey demeye gerek yok, görünmez olup en az 1.5 k dmg çakıyor, hem en hızlı koşanda kendileri ama yetmez daha çok özellik gelsin onlara.

STONKS

Üye
Bp kesemiyosun gelmiş burda ağlıyosun nörf diye :D

Zafer1991

Üye
Priestin skilini bilmemde paladin club'in atagi dusurulmesi gerekiyor. 2 paladin clubla geziyor adamlar item bile yapmalarina gerek yok dabric set 8 gorev silahi str 8lerle oyunun hem item hem farm duzenini alt ust ediyorlar......okcu nerf yedi gorev bowlu okcu goremezsiniz nerdeyse priest gorev silahi haddinden fazla guclu cursed 7 ile ayni en azindan item yapmalari gerekiyor mafya oldular yesil buzukluler her yerdeler itemli olsalar helal olsun dicem yapmis item ne oyuna ne userlere katkisi olmayan zumre olup ciktilar gb kasip siteye satiyorlar gmler gezsin slotlari priest harici farmci goremezler 1 tane gosteremezler gosterseler orayada gider priler gosterdikleri anda:) yayincilar bile durumun farkinda karligan sabertz hepsi priest oldular herkes farkindada nereye kadar gider bu devran onuda user+rise yoneticileri dusunsun

Son düzenleme:

SavetroN

Üye
Priestin skilini bilmemde paladin club'in atagi dusurulmesi gerekiyor. 2 paladin clubla geziyor adamlar item bile yapmalarina gerek yok dabric set 8 gorev silahi str 8lerle oyunun hem item hem farm duzenini alt ust ediyorlar......okcu nerf yedi gorev bowlu okcu goremezsiniz nerdeyse priest gorev silahi haddinden fazla guclu cursed 7 ile ayni en azindan item yapmalari gerekiyor mafya oldular yesil buzukluler her yerdeler itemli olsalar helal olsun dicem yapmis item ne oyuna ne userlere katkisi olmayan zumre olup ciktilar gb kasip siteye satiyorlar gmler gezsin slotlari priest harici farmci goremezler 1 tane gosteremezler gosterseler orayada gider priler gosterdikleri anda:) yayincilar bile durumun farkinda karligan sabertz hepsi priest oldular herkes farkindada nereye kadar gider bu devran onuda user+rise yoneticileri dusunsun
item yapınca da bir sey fark etmiyor ki ben gittim arch sword +6 aldım gorev iteminden 90-100 dmg fazla vuruyor sadece :D bunun ıcın 2.5 gb verıyorsun cok sacma bır hasar oranı var zaten

KONUSMA

Yeni Üye
Boş muhabbetler.Bpnin vurduğu hasardan bahsediyor herkes yediğini konuşan yok.500 defle oyun oynuyoruz.Çok vurmak isteyen asaslar full dex leather taksın.

omertaa

Üye
Boş muhabbetler.Bpnin vurduğu hasardan bahsediyor herkes yediğini konuşan yok.500 defle oyun oynuyoruz.Çok vurmak isteyen asaslar full dex leather taksın.
full + full itemli bi asas ın deff i 600 güzel kardeşim. Bp şuan paper setle o deff i görüyor .

Üstünkısa

Üye
Oyun gerçekten priest online olmuş dv haritasında adam tek başına undyingking kesiyor full str verirse en düşük 3.1 k canı oluyor yarı hp yarı str set yapsa 4, 4.5 k canı oluyor bu priest asastan nasıl tek yiyor anlamıyorum? vs de asasa kesilen pri kolsuz dur bu kadar net söylüyorum herkes farm için pri açarsa jobun mekaniğini bilmeden asas beni tekliyor dersin,knight ta da pri jobu var ama diğer jobların itemleri ve job dengesi buraya göre daha dengeli olduğu için bu kadar göze batmıyor orda el düşme olayı olduğundan pri kendine isteği zaman heal atamıyor hatta pt lere str pri almıyorlar çoğu zaman çünkü pk da gerçekten tek yiyor str pri vuruş gücü olarak da elinde hb 9 olmazsa öyle aman aman damagesi de olmuyor,ama bu oyunda str pri olmazsa hızlı dungeon bile bitiremiyorsun dün 65 zindan da tek priest vardı diğerleri mage asas falan adama sen heal atma moba vur hızlı keselim biz pot basarız dedik böyle bir saçmalık başka hangi oyunda var?

Üstünkısa

Üye
Şaka gibisiniz ya 500 defe ulaşan bu oyunda Warior dışında hangi çar var? onlar da farm atamıyor zaten hem sağlam vuruyorsunuz hemde full str verseniz bile zor düşüyorsunuz böyle saçmalık mı olur, hiç knight yada MMO oynamamış biri oyun başındaki job seçiminde jobların özelliklerine göre seçim yapsa saldırı kısmı full olan mage yi seçer ama oyunda herkes mageden kutu alıyor,priestin özellikleri düşük gözüküyor ama herkesten fazla atak çıkarıyor, böyle daha bin tane saçma şeyler var

CasuaLHunteR

Üye
Güçlü olduğu konusunda hem fikirim ama bunu skill cd sine bağladığın için kötü bir oyun deneyimlediğin için buraya gelip alelacele yazdığını düşünüyorum.
Warrior da çok seri vurabiliyor ama ona karşı bir serzenişin yok . Bence düşüncelerini topla iyice düşün ve konuyu editle.

Priestler güçlü ama onu güçlü yapan 0 cd skill i değil

birol2003

Üye
Arkadaşlar bu oyun 3 ay öncede böyleydi, halen böyle, siz bir karakter açtınızda nerf mi yedide böyle şikayet edip duruyorsunuz, sizde mage açsaydınız sizde priest açsaydınız oynasaydınız, kim dedi size binlerce lira para yatırıp karakter alın item alın oynayın diye, oynadığınız karakter hoşuna gitmediyse açar diğerini oynarsın oda hoşuna gitmezse başkasını açar oynarsın, ama gidip bir yoksunluk yapıp cebindeki paranla bir şeyler alıp sonra hayal kırıklığına uğrayınca ortalığa saldırmazsın. Normalde mage oynarım ama burda priest açtım hiçte kolay bir karakter değil hem partini hem kendini kollayamıyorsun pk da, nerdeyse assaslar tek atıyor debuff yediysem, gelip ağlamammı lazım assaslara nerf diye.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt