ÇÖZÜLDÜ Adam mocroyu acmiş mevlana gi̇bi̇ kasiyor dönedöne hemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hyperson

Üye
Macro kullaniyor gecen gün gördüm bi̇r tane oyuncuyu banlamişlar ama bu daha fena bi̇r şey mevlana gi̇bi̇ dönüyor adam ve fazla vuruyor hasarinda da var bi̇r şeyler güxel koleksi̇yon yapmiş bence adam bu oyun İçİn gerçeğİ açilinca nasil olur bi̇lemem

Moderatör tarafında düzenlendi:

UltimaMiradas

Üye
Dostum sen ne anlatıyorsun. Şu anlık macro zaten yasak değil. Macro karşıtı bir alt yapı kurmak için Alpha 2 sürecinde macro serbest bırakıldı. Ve 1-2 dakikalık araştrma yapsan cevabını bulacağın bir olayın konusu açmak aşırı saçma.

hyperson

Üye
ne zaman serbet bırakıldı ya
hiç kimsenin haberi
yok adam neden ban yedi ozaman acıklar msısn gecen hafta resmi paylaşmıştı biri burda

şu anlık ha çok iyi ya sen kurdun galiba bu oynu ha . bide şu anlık diyor sun ya nedeyim ben sana kardeşim bur da konu acı yorsun bende bi konu açtım sen neden bu kadar sinir oldun söyler misin yok sen miydin o mocroyu kullanan helal sana keke nedeyim sana ben dogru bildigini yap kardeşim

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Alfa aşamasında makro denetimi yapılmıyor ve yasak değil. Oyuncuların bu aşamada makro kullanması lazım ki arka tarafta geliştirici ekip gerekli dataları toplayıp önlemleri alabilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt