3 GB var bendemi parayla satayım ?Emek vermiş gb kasmış, onu satarak oyun ekonomisine can veriyor, helal olsun be! Gözlerimi yaşartıyor böyle emekçileri görmek. Yürüyedur.
Aerin61
silinecek gb kim ne yapsın.
Emek verin sizinde gb leriniz olsun.
3 GB var bendemi parayla satayım ?![]()
sana tek bir sorum var, +8 veya +7 reaper soulbond ile karaktere bağlı olursa ve trade ile pazara konmazsa (ki öyle olacağını söylediler) o zaman ne olacak officalde ?Ekli dosyayı görüntüle 2939Ekli dosyayı görüntüle 2941
GB Olmadığını kim söyledi pazardaki itemleride saymıyorum ama Alpha'da buna göz yumularsa Official'de önüne geçilemez. Senin 1 Ay emekle yapamadığını adam 200 tl atarak +8 Reaper alıp sana tek attığında oda sana der emek ver seninde olsun diye ozaman anlarsın beni![]()
Kankam mesele satmak değil benim umrumda değil sonuçta ben almıyorum benim cebimden çıkan bir para yok ama bu oyunun gelecekteki haline zarar verir malum oyundan bunu çok iyi biliyoruz adamlar çekecek kredi ile GB'yi oturcaklar Haddar'da slotlara sende iki ks atamda görevde hunt yapmaya çalışam diye uğraşacaksınSat brom, alıcısı var ki adamlar satıyor, sende sat, emeğinle kasmışsın satabilirsin şuan bir yaptırımı yok, sonuçta alpha.
Adamlar direk itemli hesabı satarsana tek bir sorum var, +8 veya +7 reaper soulbond ile karaktere bağlı olursa ve trade ile pazara konmazsa (ki öyle olacağını söylediler) o zaman ne olacak officalde ?
Kankam mesele satmak değil benim umrumda değil sonuçta ben almıyorum benim cebimden çıkan bir para yok ama bu oyunun gelecekteki haline zarar verir malum oyundan bunu çok iyi biliyoruz adamlar çekecek kredi ile GB'yi oturcaklar Haddar'da slotlara sende iki ks atamda görevde hunt yapmaya çalışam diye uğraşacaksın
Kankam Türk'e imkansız de otur izleOfficial'de ruh bağı gelecek brom o iş zor. Sen şimdi sat paranı al git bir kebap falan söyle kendine, dalgana bak.
Gerçi ruh bağının +7den sonra gelmesi de saçma. Adamlar bol bol +6 satar yine aynı şey. Ayrıca dediğin gibi item satamazsa char satar. Zaten üstündeki gb her türlü silinecek, sen sat parana bak hazır alıcı varken.Kankam Türk'e imkansız de otur izle![]()
Valla satmak yerine tüm Job'lara item diziyorum ve zevkini tadıp tüm olaylarını çözüyorum böylesi daha zevkliGerçi ruh bağının +7den sonra gelmesi de saçma. Adamlar bol bol +6 satar yine aynı şey. Ayrıca dediğin gibi item satamazsa char satar. Zaten üstündeki gb her türlü silinecek, sen sat parana bak hazır alıcı varken.
o konuya yapılabilecek bişey yok.Adam arkadaşına sağa sola satar kim bilecek.Burhan bey soru cevapta, bizi ilk sahibinin tek sözü bağlar yani satsa bile ilk sahibinin kaydı üzerinden tek sözü ile karakteri geri alabilir dedi.Millet dolandırıla dolandırıla karakter almamayı öğrenecek.Adamlar direk itemli hesabı satarBu sefer SELL GB yerine SELL +8 Reaperlı warrior Foodlarını görürsün Shout'ta
![]()
İtemin satılamaması ruh bağı eklenmesi gibi şeyler oyuna yine çok büyük denli zararlar verebilir. Örnek veriyorum ben Upgrade Scrool kastım 100 Adet sattığım zaman 120 M gibi bir para yapıyor ben bunu sadece Sundriest 'te Pot Merchant'a kullanabileceksem yada maks +6 item çekebilceksem benim için oyunun kendi Coin'inin ne anlamı var benim düşüncem oyuna kayıt aşamasında bir dijital sözleşme imzalatarak oyuncuların GB Alım Satım yapması karşıtında hesaplarının silineceğini belirtmek ve GB Satışı yapan siteler ile hukuki süreç ilerletmek farklı bir fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim.o konuya yapılabilecek bişey yok.Adam arkadaşına sağa sola satar kim bilecek.Burhan bey soru cevapta, bizi ilk sahibinin tek sözü bağlar yani satsa bile ilk sahibinin kaydı üzerinden tek sözü ile karakteri geri alabilir dedi.Millet dolandırıla dolandırıla karakter almamayı öğrenecek.
Bak işte Sezonluk limit koyulursa güzel olur mesela bugün warbow ve staf vs. düşürdümHiç bir mmo da karakter satışını engelleyemezsin engellense wow da engellenirdi o yüzden +7 +8 ruh bağı olması epic itemler de yeterli , becerebilen basar 7-8 e , battlepass getirilir oyuna da sezonluk 3 tane+7 veya 1 tane +8 item açma hakkı verilir olur biter.
o bahsettiğin hukuki süreçler sonlanana kadar serverler çöpe döner önüne geçemezsin serveri de her seferinde sıfırlayamayacağına göre, ister istemez tespit edilemeyenler de olacaktır.Oyun parasını oyun içi pot görev materyalleri, bazı story eşyaları satıl almak için kullanılacak.Yani en mantıklısı da bu değil mi ?İtemin satılamaması ruh bağı eklenmesi gibi şeyler oyuna yine çok büyük denli zararlar verebilir. Örnek veriyorum ben Upgrade Scrool kastım 100 Adet sattığım zaman 120 M gibi bir para yapıyor ben bunu sadece Sundriest 'te Pot Merchant'a kullanabileceksem yada maks +6 item çekebilceksem benim için oyunun kendi Coin'inin ne anlamı var benim düşüncem oyuna kayıt aşamasında bir dijital sözleşme imzalatarak oyuncuların GB Alım Satım yapması karşıtında hesaplarının silineceğini belirtmek ve GB Satışı yapan siteler ile hukuki süreç ilerletmek farklı bir fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Bir gece Soothsayer farmında bile Saf Coin 15 M kasıyor ( Düşen İtemlerle yaklaşık 70 M bırakıyor ) Priestim sadece mana masrafım var Bu Coin'i ben nereye harcayacağım bir bağlama işlemi yapılacaksa oyun için Coin'i harcamaya yönelik farklı yerler olmalı örnek veriyorum Sundriest'e Coin'e göre kutular oyun için kumar sistemi sadece oyun parasıyla alınabilecek ve içinden item çıkacak yada rune çıkacak bu gibi şeyler güzel olur.o bahsettiğin hukuki süreçler sonlanana kadar serverler çöpe döner önüne geçemezsin serveri de her seferinde sıfırlayamayacağına göre, ister istemez tespit edilemeyenler de olacaktır.Oyun parasını oyun içi pot görev materyalleri, bazı story eşyaları satıl almak için kullanılacak.Yani en mantıklısı da bu değil mi ?
Dediğini anlıyorum oyun içi ticaret zayıf olacak diyorsun.
evet oyun içi parasını kullanım alanı olmalı ve oyuncuyu cezbetmeli.Yada benim oynadığım bir mobil oyun vardı çok şaşırmıştım onu görünce adamlar p2w yapmış ama öyle bir sistem kurmuşlarki kendilerinden başka kimseye para kazandırtmıyorlar.Bir gece Soothsayer farmında bile Saf Coin 15 M kasıyor ( Düşen İtemlerle yaklaşık 70 M bırakıyor ) Priestim sadece mana masrafım var Bu Coin'i ben nereye harcayacağım bir bağlama işlemi yapılacaksa oyun için Coin'i harcamaya yönelik farklı yerler olmalı örnek veriyorum Sundriest'e Coin'e göre kutular oyun için kumar sistemi sadece oyun parasıyla alınabilecek ve içinden item çıkacak yada rune çıkacak bu gibi şeyler güzel olur.