meraklimahmut
Üye

Merhabalar. Oyunda addon kullanımı olacak mı? İzin verilecek mi? Altyapı buna müsaittir diye düşünüyorum. Gerçekten MMORPG oyunlarını güzelleştiren şeyler bunlar. Teşekkürler.
Daha çok eklenti diyebiliriz. Çoğu MMORPG oyununda vardır. Genelde 3. şahıslar tarafından yapılır oyunun klasörüne konulara çalıştırılır. Yani oyunun da bunu desteklemesi gerekir(sanırım). Çeşit çeşittir. En basit örnekle şu an yaratıkların canlarını yüzdesel görmektense gerçekten kaç canı var görebileceğimiz bir addon hazırlanıp kullanılabilir. Keza quest sistemi karmaşık olsaydı yine questhelper adında bir addon çıkarılıp yine onu kullanabilirdik. vs vs.Addon nedir ?
Oyun çoğu konuda basic evet ama ben daha çok arayüz güncellemeleri yapılabilir diye gelsin istiyorum. Yapımcılara ve tasarımcılara saygım sonsuz fakat gerçekten bazı tercihler hiç olmamış. Şahsen daha efektif daha kullanıcı dostu arayüz tasarlanabilirdi. Malum oyundan örnekleme yapılacağına diğer büyük oyunlardan örnekleme yapsalardı hem daha az linçlenir hem de "bizimkiler" de yapabiliyor derdikKısa vadede sanmıyorum. Ancak ilerleyen "yıllarda" olabilir. Şu an için addonluk bir durum yok gibi duruyor. Keza şu an addon sorunlar bile yaratabilir. Belki daha sonra olabilir.